Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

konjarniku, osim imena, ništa nije ružno.

poz

Posted (edited)

konjarniku, osim imena, ništa nije ružno.

Ružno! Isuse dragi, to je najlepše ime koje je ikada dato jednoj gradskoj četvrti!

Kad sam bio klinac, voleo sam da odlazim kod babe koja je živela u stančiću u Glasinačkoj, u onim velikim, pljosnatim zgradama koje gledaju prema Plavom mostu i Medakoviću.

Svaki put sam se nadao da ću videti konje koji jure oko zgrada. Fasciniralo me je što tu ima konja - samo su se sakrili, odbijao sam da poverujem da ih nema - i to što autoput, koji se video sa prozora, ide ka jugu. Razumeo sam istok i zapad, ali sever i jug su mi izmicali. Jug je bio duhovna kategorija, a ne pravac, jug je bio nekakvo čudno crnilo, kao na Mesecu, gde ljudi skaču u skafanderima i hodaju naglavce. I jug je počinjao na Konjarniku.

Edited by Грешни Василије
Posted

e... u čemu je "hajp" oko Vojvode Stepe generalno? 

Uglavnom u tome sto bi se prosecan blokej izgubio u necemu sto lici na grad sa sve Marinkovom barom u kojoj je, btw, rodjen vojvoda Bojovic  :P

Jedno su vizure Fontane :isuse: , nesto sasvim drugo raskos urbanog koja se prostire od Kalenica, preko Lekinog brda pa Ustanickom ka Konjarniku i visinama Vozdovca na kojima bi mogli ladno da treniraju novobeogradski alpinisticki klubovi, Avalu koja se u daljini plavi da ne pominjem.

Steta sto je Trosarina pogresno postavljena, vratio bih joj ja namenu iz vremena presvetlog knjaza  :mad: , a i o vizama bi vredelo razmisliti!

Posted

Svaki put sam se nadao da ću videti konje koji jure oko zgrada. Fasciniralo me je što tu ima konja - samo su se sakrili, odbijao sam da poverujem da ih nema - i to što autoput, koji se video sa prozora, ide ka jugu. Razumeo sam istok i zapad, ali sever i jug su mi izmicali. Jug je bio duhovna kategorija, a ne pravac, jug je bio nekakvo čudno crnilo, kao na Mesecu, gde ljudi skaču u skafanderima i hodaju naglavce. I jug je počinjao na Konjarniku.

:heart:

i još jedno za glasinačku. i za dr zore ilić obradović.

opet mi se čita dnevnik druge zime.

poz

Posted

Svaki put sam se nadao da ću videti konje koji jure oko zgrada.  

Bogme, na Voždovcu bilo konja. Jednom baš prošli ispred moje zgrade. Sad kapiram da je to bio neki konjički klub.

Naravno, ne računam milicuju na konjima, njih je svagda bilo.

Posted

Uglavnom u tome sto bi se prosecan blokej izgubio u necemu sto lici na grad sa sve Marinkovom barom u kojoj je, btw, rodjen vojvoda Bojovic  :P

Jedno su vizure Fontane :isuse: , nesto sasvim drugo raskos urbanog koja se prostire od Kalenica, preko Lekinog brda pa Ustanickom ka Konjarniku i visinama Vozdovca na kojima bi mogli ladno da treniraju novobeogradski alpinisticki klubovi, Avalu koja se u daljini plavi da ne pominjem.

Steta sto je Trosarina pogresno postavljena, vratio bih joj ja namenu iz vremena presvetlog knjaza  :mad: , a i o vizama bi vredelo razmisliti!

(mekano bosanski)

Ma jel ti to meni jebeš mater, 'nak' na finjaka? :mad:

Posted

(mekano bosanski)

Ma jel ti to meni jebeš mater, 'nak' na finjaka? :mad:

:lol:

Ma jok bre: izgubio se na opisanom potezu pre 10-ak dana, pa evociram  :isuse:

Posted

radi google street view. :)

Posted

1134526-b2.jpg

Pomoćnica gradonačelnika

Posted

ambicija na nivou

Poslanik je u Narodnoj skupštini Republike Srbije od 2012. godine. Zamenik je predsednika Odbora za spoljne poslove i član Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, kao i Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku.

Šef je stalne delegacije Parlamentarne skupštine Crnomorske ekonomske saradnje.

:thumbup:

Posted

gledam ovu sliku i, devojče je takvog pogleda/izgleda da ne bih bio siguran da će kako treba da obavi bilo šta od pomoći u kući. o bebisiterisanju da ne pričam.

na šta smo spali!

buduća doktorka!!!!!!!!!!!!!!!!!