namenski Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 A ti sedis sa gospodjom ladan ko spricer... I ћутиш... Јер, шта ту има да се прича.
Bujodrag Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Moguce :) , ali ni istrazivanje okolnog terena nije dalo bas neke rezultate: ne govorim o kvalitetu jela, toga naravno ima, govorim o atmosferi jedenja, onoj vecernjoj, rostiljskoj sa pripadajucim mirisom i tihim жamorom. Uginuo je topciderski rejon, nema Kosute, ostali su, ako jesu, neki Savici ili sta ja znam, Hercegovina je bleda senka Skoplja, potez Zvezda, Mala astronomija , Orac je poginuo, kafane po Cuburi takodje, Sokolac je sopstvena karikatura, Kalenic se nekako odrzava... Hajduk mrtav, ceo Bulevar takodje, NBg po TBunaru gaji neke dvorisne establismane... Orašac još uvek solidno radi. No, pokušava da nabaci oldskul boemski oreol iako je i sada ono što je i ranije bio: solidan porodični restoran.
eye of the beholder Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Zatvoren "Polet" a devedesetih - girice iz Poleta, pivo iz Grin marketa, klupa u Manježu. u kurac, i gde sad da kupujem girice za 200 kinti :(
Drug Chabor Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 to za atare zemuna dok je imao status grada, trebalo bi proveriti na starim kartama. nesto mi ostalo u secanju da je beograd 30ih godina proslog veka bio administrativna posebna zona, kako se ono kaze, distrikt, te je obuhvatao i delove sadasnjeg novog beograda a gde je tacno tada bila granica izmedju zemunskog i beogradskog atara, ne znam tacno, sto puta mi rekli i sto puta sam zaboravio. mada, mozda je bolje drzati se granica zemuna grada do 1918. godine ionako od toga nema nista zbog batajnica-altina-busija sindroma, pre ce biti da ce oni organizovati referendum za pripapanje opsitne zemun republici srpskoj krajini :P e za ovo nisam siguran, tu je ustvari najveca nedoumica. kazem opet, beograd je 30ih godina proslog veka bio distrikt i koliko se secam teren gde je staro sajmiste je ulazilo u taj distrikt, moguce je da je sadasnja administrativna granica izmedju opstina novi beograd i zemun samo preslikana granica nekadasnjeg beogradskog distrikta ali nisam siguran. za okupacione nemacke vlasti, pa logicno je da su se oni drzali administrativnih granica koje su vazile do 1918 U vreme Austro-Ugarske zemunskom srezu u okviru Sremske županije pripadala je teritorija sadašnjeg NBG, kao i Pećinci i Šimanovci koji su danas zasebne opštine. U SHS kraljevini umesto Sremske županije postojala je Sremska oblast, sa istim granicama srezova unutar nje. Zemun je priključen Beogradu 1929. godine. Kada je država podeljena na banovine, Beograd, Zemun i Pančevo činili su posebnu administrativnu jedinicu, čini mi se čak da se zvala distrikt, mada nisam siguran. Tu već ne znam kako je išla podela unutar distrikta ali logično mi je da su Dunav i Sava bili granica.
fonTelefon Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 "Beogradski" cobani zale za smrdljivom rupetinom od restorana. Smesno. Bar da je LGBT frendli Kazbek u pitanju.
Delija67 Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 jutros na desnoj, šetalačkoj, strani brankovog mosta koja je već duže vreme zatvorena za pešake i bicikliste na ulazu tj. žici piše nešto "slavite beograd a na nas ste potpuno zaboravili..." i nacrtani bicikli.
le petit nicolas Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 "Beogradski" cobani zale za smrdljivom rupetinom od restorana. Smesno. Bar da je LGBT frendli Kazbek u pitanju. od kazbeka je beogradskoj čobanki - izvorinki mogla da upadne samo štikla u rešetku na trotoaru iznad te rupe. kad nam je bilo do rupa, išli smo u "rupu". ili u "mandarinu". poz
halloween Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Bilo je nesto na onom jezicku na samoj Autokomandi, izmedju V. Stepe i JNA, ne znam da li jos stoji. Stoji, Šabački slatinac. Nedeljom ne radi.
Skyhighatrist Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Slatinac je na Trošarini, na komandi su Sport i Užice...
halloween Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 pardon, čitala sam samo "izmedju V. Stepe i JNA", verovatno misli na restoran Užice.
fonTelefon Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 od kazbeka je beogradskoj čobanki - izvorinki mogla da upadne samo štikla u rešetku na trotoaru iznad te rupe. kad nam je bilo do rupa, išli smo u "rupu". ili u "mandarinu". poz Jedan respect za bife Mandarinu. Kazbek nikada nije bio rupa, ali nikad ni restoran za pokazivanje.
le petit nicolas Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 (edited) šta si se fone uvatio kazbeka, to nit je smrdelo, nit mirisalo. u bližem krugu pažnju su zasluživali samo: manjež - kad si dekintiran, jer je jevtino i uvek ima nekog poznatog da se privališ na peglanje stolice zona - kad si gladan baš stupica - kad si . poz Edited July 23, 2014 by le petit nicolas
le petit nicolas Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 (edited) e, to je došlo kad je sve pošlo. poz Edited July 23, 2014 by le petit nicolas
Kampokei Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Tehnicko pitanje. Ima neki prostor klupskog ili klupsko-splavarskog tipa da moze da se iznajmi za svadbe? 20/44 kaze moze samo do 22h, a ovde treba nesto za do zore. Opcije su da se pokusa sa KC Gradom, Gavezom, ali bi svaka dodatna ideja bila radosno docekana. Btw, za druga neforumasa pitam, ja ne bih pravio svadbeno veselje, ali ni u ludilu.
Recommended Posts