akibono Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 ko je gracki menadjer? to nije onaj maloletni arhitekta sa splavova, nego neki drugi? sramota je koliko ja ne znam ko su oni. taj đak generacije sa stanija splava je gracki arhitetak... Folić gracki menađer je vaskoliki Vesić Goran, tzv. Bolek iz tandema vanstranačkih rukovodilaca
Lezilebovich Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Vesic Goran, gradski menadzer Folic Milutin, gradski arhitekta svaka čast Aleksandru Vučiću, za samo mesec dana je uspeo da mi Đilas deluje podnošljivo
Singer Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 svaka čast Aleksandru Vučiću, za samo mesec dana je uspeo da mi Đilas deluje podnošljivo jos malo da zaboravimo pa cemo samo naj-naj-naj o Djilasu pokazujuci rukom na most na Adi, popravljenu Gazelu, sredjen bulevar, parkove, obdanista, skole, deonice puteva, socijalna davanja itd.
gospa buba Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 kapiram. usled fantastichne upechatljivosti likova i dela, pitacu ovo isto za mesec dana. prashtajte, dakle ^_^
Singer Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 nema problema, ubacujem i sliku Stanije pa cemo sve zajedno opet za mesec dana. Folic "skini brus" Milutin koristi Fejsbuk
Аврам Гојић Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 jos malo da zaboravimo pa cemo samo naj-naj-naj o Djilasu pokazujuci rukom na most na Adi, popravljenu Gazelu, sredjen bulevar, parkove, obdanista, skole, deonice puteva, socijalna davanja itd. Nista mu ja nisam zaboravio, ali u odnosu na ove Djilas je Kublaj kan i faraon Khufu zajedno. Steta sto ga je zivo boleo kurac za Ustav, zakon i tako te neke sitnice.
Singer Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 ...Steta sto ga je zivo boleo kurac za Ustav, zakon i tako te neke sitnice. Ostavio nam krivousti u amanet da se par decenija saplicemo o njega gde god da podjemo i sta god da hocemo da radimo.
gospa buba Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 nema problema, ubacujem i sliku Stanije pa cemo sve zajedno opet za mesec dana. Folic "skini brus" Milutin koristi Fejsbuk sad cu staniju da zapamtim
darling Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 (edited) nadgradnja kod saborne gazda vojin djordjevic. mozda je morao da proda kad je propadao?! Edited June 24, 2014 by darling
Tresko Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 svaka čast Aleksandru Vučiću, za samo mesec dana je uspeo da mi Đilas deluje podnošljivo U odnosu na Malog i Vesića, i povraćka obmotana govnetom izgleda podnošljivo.
Tihajeza Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Samo da napomenem da Folić nije bio student generacije na Arhitektonskom fakultetu. Podaci o imenima studenata generacije Univerziteta u Beogradu mogu se naći na http://www.bg.ac.rs/sr/studenti/nagrade.php i njegovo ime nije među njima. On navodi neku nagradu sa imenom Zorana Đinđića i to iz 2000. Čudno je da je postojala nagrada koja se zove tako za njegovog života. Ukoliko se radi o fondaciji Zorana Đinđića, ni tamo se ne nalazi njegovo ime.
Tresko Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Samo da napomenem da Folić nije bio student generacije na Arhitektonskom fakultetu. Podaci o imenima studenata generacije Univerziteta u Beogradu mogu se naći na http://www.bg.ac.rs/sr/studenti/nagrade.php i njegovo ime nije među njima. On navodi neku nagradu sa imenom Zorana Đinđića i to iz 2000. Čudno je da je postojala nagrada koja se zove tako za njegovog života. Ukoliko se radi o fondaciji Zorana Đinđića, ni tamo se ne nalazi njegovo ime. Ma, kod njega mi je sumnjivo da li je uopšte bio student na Arhitektonskom fakultetu ili bilo kom drugom fakultetu.
Singer Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Njemu je te 2000. receno ako ikad bude neka nagrada Zorana Djindjica on ima prvi da je dobije
Recommended Posts