teacher Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 to je to. nego:http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/vuk-bojovic-ce-biti-smenjen-nakon-28-godina-na-celu-zoo-vrta/54984 izgleda da je ipak gradska skupština nedležna za zverinjak i da ranije postave nisu imale petlju za ovo najavljeno. doduše, okolnosti su promenjene. sada, čini mi se da smo u luz - luz situaciji. smeni VB i dobićeš nekog SNS zlikovca, ostavi VB i ostaje ti VB. šta je bolje gore? Moj predlog: osuditi VB za neljudsko ponašanje prema životinjama na doživotni zatvor, sravniti to mučilište sa zemljom i dati životinje nekom zoo vrtu koji zaista ima uslove da ih drži, ako su sada već nesposobne da se snađu u svom prirodnom staništu. Sent from my iPad using Tapatalk HD
Аврам Гојић Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Moj predlog: osuditi VB za neljudsko ponašanje prema životinjama na doživotni zatvor, sravniti to mučilište sa zemljom i dati životinje nekom zoo vrtu koji zaista ima uslove da ih drži, ako su sada već nesposobne da se snađu u svom prirodnom staništu. +1000
beatakeshi Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Udarilo na Čovićevce sa svih strana. Zašto baš u ovom trenutku?
Filipenko Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Vesić obećao što više sportskih događaja u organizaciji grada. Trudnice i penzosi, stanite u red.
katamaran Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Ko brani trudnicama i penzosima da se bave sportom?
đorđe geprat Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 (edited) Vesić obećao što više sportskih događaja u organizaciji grada. Trudnice i penzosi, stanite u red. Usred svih ukidanja povlastica penzionerima, porodiljama, obdaništima i svime što to prati, Beograđani će imati i razlog da se raduju ne samo ciganskoj šatri na Ušću koja startuje za koji dan. ovo sa fajnal forom može da donese prihod. hala je tu. hoteli, restorani, aerodrom, splavovi...... će imati više posla i para. za ostalo...... ako je finansijski u plusu, što da ne. ako je samo trošenje para onda je mali sa sve vesićem za bičevanje. Edited June 8, 2014 by djordje geprat
harper lee Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 (edited) ovo sa fajnal forom može da donese prihod. hala je tu. hoteli, restorani, aerodrom, splavovi...... će imati više posla i para. za ostalo...... ako je finansijski u plusu, što da ne. ako je samo trošenje para onda je mali sa sve vesićem za bičevanje. Da, Vesic je poznat po tome sto uspesno zaradjuje sportskim menadzmentom. Iz KK Zvezda je otisao i ostavio neverovatnih 15 miliona duga, a FK Zvezda je ostavio u dugu 48 miliona. Prva akcija kao gradskog menadzera mu je bila da izmisli navodnu stetu u hotelu Slavija koju su napravile izbeglice. Od njega ne treba ocekivati nista manje od totalne katastrofe u sektoru za koji je zaduzen. Edited June 8, 2014 by harper
Кристофер Лумумбо Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Da, Vesic je poznat po tome sto uspesno zaradjuje sportskim menadzmentom. Iz KK Zvezda je otisao i ostavio neverovatnih 15 miliona duga, a FK Zvezda je ostavio u dugu 48 miliona. Prva akcija kao gradskog menadzera mu je bila da izmisli navodnu stetu u hotelu Slavija koju su napravile izbeglice. Od njega ne treba ocekivati nista manje od totalne katastrofe u sektoru za koji je zaduzen. kad je u klubovima napravio toliku stetu mogu samo da zamislim sta ce da uradi sa milonskim gradom. kao da su piromana stavili na celo vatrogasne brigade boegrada.
Ryan Franco Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 kao da su piromana stavili na celo vatrogasne brigade boegrada. dobra analogija. :D
đorđe geprat Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 (edited) Da, Vesic je poznat po tome sto uspesno zaradjuje sportskim menadzmentom. Iz KK Zvezda je otisao i ostavio neverovatnih 15 miliona duga, a FK Zvezda je ostavio u dugu 48 miliona. Prva akcija kao gradskog menadzera mu je bila da izmisli navodnu stetu u hotelu Slavija koju su napravile izbeglice. Od njega ne treba ocekivati nista manje od totalne katastrofe u sektoru za koji je zaduzen. zaista ne znam kako bi mogao da bude nepovoljan po beograd (mislim na sve koji žive u njemu) turnir u areni na kome igraju 4 najbolje evropske ekipe. da postoji velika verovatnoća da će tu vesić nekako da profitira, postoji. mislim, hala postoji, nema šanse da jedna od četiri budu partizan ili zvezda, publika dolazi sa strane. jedino ako po nekim pravilima beograd treba da participira u nečemu. onda sam protiv. Edited June 8, 2014 by djordje geprat
Кристофер Лумумбо Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 zaista ne znam kako bi mogao da bude nepovoljan po beograd (mislim na sve koji žive u njemu) turnir u areni na kome igraju 4 najbolje evropske ekipe. da postoji velika verovatnoća da će tu vesić nekako da profitira, postoji. mislim, hala postoji, nema šanse da jedna od četiri budu partizan ili zvezda, publika dolazi sa strane. jedino ako po nekim pravilima beograd treba da participira u nečemu. onda sam protiv. Naravno da treba da participira, mislim da mora da uplati 2 miliona da bi dobio organizaciju, ali nemoj me drzari za rec.
đorđe geprat Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 ako je tako onda sam protiv, iako mislim da bi se to vratilo kroz promet. nemam iluzija da se deo prihoda od fajnal fora ne bi našlo u džepovima vesića i njegovog malog.
harper lee Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 zaista ne znam kako bi mogao da bude nepovoljan po beograd (mislim na sve koji žive u njemu) turnir u areni na kome igraju 4 najbolje evropske ekipe. da postoji velika verovatnoća da će tu vesić nekako da profitira, postoji. mislim, hala postoji, nema šanse da jedna od četiri budu partizan ili zvezda, publika dolazi sa strane. jedino ako po nekim pravilima beograd treba da participira u nečemu. onda sam protiv. Zaista ne znam detalje organizacije F4 u kosarci ali verujem da vest i sposoban menadzment moze od tog dogadjaja da napravi zaradu. Vesic dokazano ne moze. Covek je na poslednja dva posla na kojima se istakao u javnosti napravio gomilu teskih brljotina i institucije koje je "savetovao" ili tamo nesto radio ostavio u totalnom rasulu. Sad, da li je on za to kriv, da li je krao ili prosto nije bio dovoljno sposoban, to ne znam. Ono sto znam je da mu te mrlje stoje u CV-u, te se na osnovu njih moze pretpostaviti sa velikom izvesnoscu da ce se na isti ili slican nacin pokazati na bilo kojem drugom poslu. Goran Vesic je specijalista za prodaju magle i njemu ta prodaja dobro ide. Mnogo losije ide onde gde je prodavao maglu, sto se jasno vidi cim se ta magla razidje.
Veletin Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Prva akcija kao gradskog menadzera mu je bila da izmisli navodnu stetu u hotelu Slavija koju su napravile izbeglice. Zar nisu navodnu štetu načinila lica evakuisana sa poplavljenih područja ?
Recommended Posts