katamaran Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 (edited) Bas to. Cenim i da je trgovina koja cveta na splavovima (svi znamo cime se trguje) jedan od glavnih razloga sto im niko ne moze nista. Usput se redovno obracunavaju navijaci za kontrolu nad njima. Rade obezbedjenje a zli jezici bi rekli i da se bave trgovinom. Preduzimljivi ljudi http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/386942/Trojica-mladica-upucana-ispred-Fristajlera-potukli-se-i-u-Urgentnom-centru http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/Beogradski-splavovi-rezervacija-za-provod-i-strah.lt.html Edited June 7, 2014 by katamaran
Filipenko Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Našli ste da se bunite protiv tuđeg kapitala, koji obezbeđuje posao, privlači turiste i širi dobar glas o Beogradu, lako je vama u vašim foteljama i krevetima.
Filipenko Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Zbog takvog antiposlovnog stava se i neće stvoriti nova radna mesta, a hiljade investitora koje su planirale da otvaraju splavove duž Dunava i Save u ovom trenutku pakuju kofere i odlaze.
katamaran Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Mirna noc :) @ darling Kod tebe? Vidim da ovi nisu imali nista specijalno nocas pa je proslo bez divljackog ozvucenja.
darling Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 @ termal i filipenko koji topli krevet, kad spavam pod klimom :( evo ko se nameracio na mene, gde se mladi ludo zabavljaju: terassa naravno da su me nocas opet razvaljivali.u pola 4 sam iskljucila klimu, i dalje je tuklo :(. prijavila sam komunalnoj, (insistirali su da dam adresu lokala, nije bilo dovoljno da kazem na kalemegdanu, iznad zooloskog vrta.. mozda je trebalo da kazem kod svete petke :D ), po savetu s fejsbuk stranice gradjana protiv buke zvacu pravnu sluzbu komunalne da vidim dal su podneli prekrsajnu. njihov fejs je zlatni rudnik. svidja mi se ova tuzba za ometanje poseda. verovatno je vlasnik poslovnog prostora grad il opstina, ispitacu.
katamaran Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 (edited) Ipak ne slusamo iste. Ta Terassa ispade gora od Fristajlera. Sve se vise ljudi zali na njih, Edited June 8, 2014 by katamaran
đorđe geprat Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Mirna noc :) @ darling Kod tebe? Vidim da ovi nisu imali nista specijalno nocas pa je proslo bez divljackog ozvucenja. ovde kod mene nije bila mirna. čulo se, zatvorio sam prozore oko 3 sata, klime nema, probudio sam se glavobolno što je prestalo posle duple kafe i šetanja kuja. nadrljali smo s malim.
akibono Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Počele su užurbane pripreme za Junfest U obračunu noževima više od pet povređenihU tuči noževima koja se rano jutros desila u Beogradu više od petoro ljudi je povređeno, javlja RTS.Više od pet povređenih sa ubodnim ranama dovezeno je u Urgentni centar, rečeno je RTS-u.Kako je naveo dežurni doktor, povređene još dovoze, a povrede su ortopedske prirode. Reč je o tuči u jednom od objekata u Beogradu.
katamaran Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 (edited) ovde kod mene nije bila mirna. čulo se, zatvorio sam prozore oko 3 sata, klime nema, probudio sam se glavobolno što je prestalo posle duple kafe i šetanja kuja. nadrljali smo s malim. Ili ne slusamo iste ili su nocas bili taman za toliko tisi da ne dobace do mene. Ja sam moje zlotvore identifikovao bez greske po repertoaru. Kad oni najave muziku devedesetih slusam kralja kokaina u 3:30. Kad najave tekno slusam tekno (samo mi Sladza fali) Onda sam lepo seo na biciklu i tacno nasao izvor Ovo bi otprilike bila najugrozenija linija od Fristajlera. Pretpostavljam zbog orijentacije ozvucenja. Vrh Balkanske, Gradska skupstina, Savezna pa ispod Tasmajdana. Ispod bazena Tasmajdan se sasvim lepo razumeju tekstovi pesama. Kazu ljudi da dobace i do ispod Palilulske pijace U vasem delu najglasnije se cuje iznad Tesle i na raskrsnici Balkanske i Kraljice Natalije. Cini mi se da se ispred ulaza u porodiliste ne cuje. Najgore je na otovrenom ili negde gde se zvuk odbija od zgrada. Edited June 8, 2014 by katamaran
đorđe geprat Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 to je to. nego:http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/vuk-bojovic-ce-biti-smenjen-nakon-28-godina-na-celu-zoo-vrta/54984 izgleda da je ipak gradska skupština nedležna za zverinjak i da ranije postave nisu imale petlju za ovo najavljeno. doduše, okolnosti su promenjene. sada, čini mi se da smo u luz - luz situaciji. smeni VB i dobićeš nekog SNS zlikovca, ostavi VB i ostaje ti VB. šta je bolje gore?
Frank Pembleton Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 to je to. nego:http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/vuk-bojovic-ce-biti-smenjen-nakon-28-godina-na-celu-zoo-vrta/54984 izgleda da je ipak gradska skupština nedležna za zverinjak i da ranije postave nisu imale petlju za ovo najavljeno. doduše, okolnosti su promenjene. sada, čini mi se da smo u luz - luz situaciji. smeni VB i dobićeš nekog SNS zlikovca, ostavi VB i ostaje ti VB. šta je bolje gore? Naravno zrtve svega ce biti jadne zivotinje.Mi zivimo u paklu jer smo tako (kao) odabrali.Sta su zivotinjke krive?
Recommended Posts