darling Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 nisam u zoni fristajlera. to moze da znaci da su prosirili zonu :D a moze da znaci da je nocas maltretiralo nesto drugo. osnovano sumnjam na ohsinema, ali treba prvo da utvrdim kako se u ovoj sezoni zove taj ugostiteljski objekat u zakupu nemanje djordjevica. :(
katamaran Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) Juce bas razmisljam kako je lepo sto se ove godine FS cuo samo one noci kad su otvarali sezonu kad ono... Komunalna se ne bavi istrazivackim radnjama <_< al meni nije tesko da zajasim biciklov u pola cetri ujutro Trebalo mi je neko vreme da utvrdim al nemam ni gram sumnje da je moj problem FS. Nocas je mozda i bilo neko novo zlo (zivim u nadi da se FS malo smirio) Gledam sad mapu i nema sanse sa je taj ohsinema mogao do mene da dobaci :) Pretpostavljam da si na NBGD? Ne znmam dokle FS baca na tu stranu ali se ovamo provereno cuju ispod Palilulske pijace i po Vracaru. Edited June 6, 2014 by katamaran
Аврам Гојић Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Za sve ljubitelje nocne buke: U srcu grada, na istoriskom mestu u parku Kalemegdana, posle proslogodišnje uspešne sezone, najpopularniji klub na otvorenom "Terassa" počinje sa svojom drugom sezonom u petak, 6. juna. Poznato po dobrom elektru zvuku, ovo mesto je omiljno među klaberima. Petak je rezervisan za svetski poznati ivent " My boyfriend is out of Town". Tema su fashion&modeling. Prvi ovaj ivent je zakazan upravo za otvaranje Terasse U Petak 6-tog Juna, u 22:30 h.
katamaran Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) Znam coveka na Dorcolu koji ludi zbog njih. Ovo je od prosle godine i sigurno ce se obradovati pocetku nove sezone strasno, ja vise nemam ideju. Borim se sa njima skoro osam godina, selio sam se, mozda cu ponovo. Jednostavno, znam da ce se to jednog dana regulisati, ali zivot je jedan, a i zdravlje ozbiljno trpi. Ne znam sta da kazem. Ove godine je Terassa, prosle letnji Bitef, sledece... Horor od maja do oktobra. ovo mesto je omiljno među klaberima. Obozavam klabere i njihova omiljena mesta btw Kolos i dalje uredno privezan kod kule Nebojsa i usput se prikljucio i na struju. Edited June 6, 2014 by katamaran
đorđe geprat Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 nocas otvorena sezona nepodnosljive nocne letnje buke. nisam provalila odakle stize, mozda ohsinema, mozda splavovi na savi, mozda nesto trece. komunalna policija nista, policija nista. noćas sam do 3 sata bio u stanu blizu instituta majka i dete na nbg. muzika je pičila iz sve snage. domaćica je rakla da dolazi iz birtije iz tržnog centra u tom kraju. da im niko ništa ne može. Jesi li slucajno negde u ovoj zoni? Tu provereno dobacuju. Ne cuju se svuda u toj zoni ali odzvanja po gomili dzepova u njoj. Ja imam srecu da sam u jednom od dzepova . Prosle godine se kod skupstine culo jace nego ozvucenje na nekim mitinzima. Citam na fejsu da je zena sa Vracara zvala da prijavi splavove pa su joj se komunalne dzukele smejale umesto nesto da urade. Prati repertoar Fristajlera i vidi kojim nocima nema spavanja. Imam osecaj da ce se poklopiti. Dokazana laz. Jedne noci je masa ljudi sa fejsa prijavljivala i svima su se iznenadili i rekli da su prvi koji zovu. Komunalna u povratku čulo se kod mene u gepratovoj. u zoni sam, znači.
Hella Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 što se lepo svi ne vratite u svoja sela da tamo ležite pod divljom kruškom pored krda jaganjaca i krepite se rakijicom pa gasite izvorskom vodom iz testije nego po forumima koljete i čerečite urbani beogradski duh
teacher Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 što se lepo svi ne vratite u svoja sela da tamo ležite pod divljom kruškom pored krda jaganjaca i krepite se rakijicom pa gasite izvorskom vodom iz testije nego po forumima koljete i čerečite urbani beogradski duh Sa nasmejanim babaserama u Evropu! Sent from my iPad using Tapatalk HD
đorđe geprat Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Sa nasmejanim babaserama u Evropu! Sent from my iPad using Tapatalk HD 'bem ti inflaciju. kada se setim onog "dva dinara druže"
darling Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) Za sve ljubitelje nocne buke: ako je ovo nocas bilo tonska proba na "istoriskom" mestu, veceras na otvaranju fesna i modelinga smo najebali. mada, terassa, dal je to terasa podno pobednika, il ojsinema u novom ruhu?! petkom nas jebe i jedan covek orkestar iz lokalnog kafica. :D Edited June 6, 2014 by darling
Аврам Гојић Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Ne znam ti ja to, ne razumem se u poligone za iživljavanje drogiranih snoburdi. Evo ti slika, u pozadini je Zindan kapija...
darling Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 ojsinema. ovog leta smo najebali, sa sve jadnim zivotinjama iz zoovrta. fala. sad makar znam koga cu prijaviti kad zovem komunalce.
MancMellow Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) što se lepo svi ne vratite u svoja sela da tamo ležite pod divljom kruškom pored krda jaganjaca i krepite se rakijicom pa gasite izvorskom vodom iz testije nego po forumima koljete i čerečite urbani beogradski duh pa jbg, kad ide u delta city da je sluze fanovi njenih idola dobro, znam, znam... Edited June 6, 2014 by MancMellow
Recommended Posts