teacher Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 malo previse se panici oko buke, koliko sam shvatio glavni program bice u velikom satoru, pitanje je da li ce se ista cuti spolja. ovde su drugi problemi bitni, a to je bezbednost u samom prostoru. sumnjam da ce iko napolju imati problema sa bukom. wtf? kakva šatra na 30 stepeni i za 100k ljudi...
Аврам Гојић Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 (edited) wtf? kakva šatra na 30 stepeni i za 100k ljudi... e pa to pitaj njih, poenta je da ce najveci stejdz biti u mega satri koja se vidi na mapi. sto kaze Radovan Karadzic u svojoj pesmi, "Ја чујем како несрећа заиста корача". Edited June 5, 2014 by Грешни Василије
Pontijak Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 pa tako se postize najbolji stimung. satra. alkohol. 30 stepeni. kultura nema alternativu!
Apollo Creed Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 malo previse se panici oko buke, koliko sam shvatio glavni program bice u velikom satoru Vr'! :ziga: Dal Koji dan dolazi shimpr?
akibono Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 kaže se "Glavni Šator", molim lepo! Inače ovo čudo je neko srBsko-croatoško čedo jer je zapravo prepakovan Rujanfest (bukvalno) http://rujanfest.com/ Kako god bilo, poznajući nas, cenim da će manifestacija u potpunosti opravdati svoju zvaničnu koncepciju/parolu - "DOŽIVI SRBIJU" - a opet se nadam da se to neće desiti....
beatakeshi Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 kaže se "Glavni Šator", molim lepo! Inače ovo čudo je neko srBsko-croatoško čedo jer je zapravo prepakovan Rujanfest (bukvalno) http://rujanfest.com/ Kako god bilo, poznajući nas, cenim da će manifestacija u potpunosti opravdati svoju zvaničnu koncepciju/parolu - "DOŽIVI SRBIJU" - a opet se nadam da se to neće desiti.... Sad gledam. Ovo je ustvari format.
svashtabezneshto Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Šabac je pokraden! Zašto se šabački vašar održava u Beogradu i to u junu?
ficfiric Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Šabac je pokraden! Zašto se šabački vašar održava u Beogradu i to u junu? Sve ode u Beograd ... osim motora u buretu, ne vidim da ih najavljuju
teacher Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Hoće li biti Lana i Aldo da pomognu ovaj hepening pod šatrom?
darling Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 nocas otvorena sezona nepodnosljive nocne letnje buke. nisam provalila odakle stize, mozda ohsinema, mozda splavovi na savi, mozda nesto trece. komunalna policija nista, policija nista.
katamaran Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) Hoće li biti Lana i Aldo da pomognu ovaj hepening pod šatrom? Ja ne idem bez Zelimira i Visnje. nocas otvorena sezona nepodnosljive nocne letnje buke. nisam provalila odakle stize, mozda ohsinema, mozda splavovi na savi, mozda nesto trece. komunalna policija nista, policija nista. Jezivo je bilo. Sreca pa sam zbog komaraca drzao zatvoren prozor. Moj veciti osumnjiceni Freestyler je sinoc imao neku humanitarnu zurku pa verujem da su opet oni. Edited June 6, 2014 by katamaran
darling Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 aha, i ti si bio u dometu :( komunalna, to sam nocas ustanovila, ne izlazi na teren ako ne prijavis lokal taj i taj: "znate, mi smo komunalna policija, ne bavimo se istraznim radnjama, zovite mup..." mup reko da ce poslati patrolu, al nista. opet me je iznenadilo sto sam bila jedina (ili prva) koja je prijavila. ocekivala sam da ce mi na oba telefona reci da je vec neko zvao, kad jok.
katamaran Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) Jesi li slucajno negde u ovoj zoni? Tu provereno dobacuju. Ne cuju se svuda u toj zoni ali odzvanja po gomili dzepova u njoj. Ja imam srecu da sam u jednom od dzepova . Prosle godine se kod skupstine culo jace nego ozvucenje na nekim mitinzima. Citam na fejsu da je zena sa Vracara zvala da prijavi splavove pa su joj se komunalne dzukele smejale umesto nesto da urade. Prati repertoar Fristajlera i vidi kojim nocima nema spavanja. Imam osecaj da ce se poklopiti. opet me je iznenadilo sto sam bila jedina (ili prva) koja je prijavila. ocekivala sam da ce mi na oba telefona reci da je vec neko zvao, kad jok. Dokazana laz. Jedne noci je masa ljudi sa fejsa prijavljivala i svima su se iznenadili i rekli da su prvi koji zovu. Komunalna Edited June 6, 2014 by katamaran
Recommended Posts