nautilus Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 ma znam, bg info isto kaže stari grad. pitaću hamleta da presudi.
harper lee Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Odlican tajming za ovo sranje na Uscu, samo su mogli da ga pomere jos dva dana unapred pa da ga kompletnog provedem daleko, daleko od Srbije.
yabadaba Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 (edited) Imas na http://www.geosrbija.rs/rga/default.aspx?gui=1&lang=1 tačnu mapu. Takovska 45 je Palilula. edit. Granica ide Takovskom pa onda Vojvode Dobrnjca a 45 je posle Edited June 5, 2014 by yabadaba
katamaran Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Hoce li biti muzike i nocu ili ima nade da zavrse do keca?
Pontijak Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 ja samo ocekujem od organizatora da ne uzme isto ozvucenje kao za srpsku majku, ono je bilo opako, niske frekvencije su prolazile kroz zidove i celijske membrane a za ostalo, pa neka bude sta bude, to je nasa realnost, kamo behu oni popularni komentari da je i djitlerova vlast organizovala sund ispred skupstine za novu godinu i da je ustvari svejedno ko drzi vlast u gradu?
akibono Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 (edited) Evo sve za neverne Tome koji su sumnjali u humanost organizatora! KUPI KARTU – POMOZI SRBIJI!Kupovinom ulaznice za prvi dan JUNFEST-a putem Eventima po ceni od 200 dinara, direktno donirate novac za stanovništvo ugroženo u poplavama.Karte možete kupiti u svim poslovnicama Eventima ili putem interneta.Vidimo se na Ušću! :smoris: Edited June 5, 2014 by akibono
Tresko Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Evo sve za neverne Tome koji su sumnjali u humanost organizatora! :smoris: Pa rekao sam lepo da će za JUNEFEST da postave bimove u Obrenovcu.
Apollo Creed Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Hoce li biti muzike i nocu ili ima nade da zavrse do keca? Bilo bi glupo da počnu pre 1.
Аврам Гојић Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Hoce li biti muzike i nocu ili ima nade da zavrse do keca? malo previse se panici oko buke, koliko sam shvatio glavni program bice u velikom satoru, pitanje je da li ce se ista cuti spolja. ovde su drugi problemi bitni, a to je bezbednost u samom prostoru. sumnjam da ce iko napolju imati problema sa bukom.
katamaran Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 malo previse se panici oko buke Koga Freestyler ujede i Junefest-a se plasi. Za divno cudo posle poplava ne cujem ni prokleti FS.
Аврам Гојић Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Koga Freestyler ujede i Junefest-a se plasi. OK to kapiram ne verujem da ce ovo biti neka drama, postoji zvucna barijera
nautilus Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 ladno sam, po naslovu, pomislio da je to neka poljoprivredna manifestacija. Simentalke, buse i dzersi goveda. Jesam seljak u srcu i dusi.
akibono Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 bolje i da su doterali neka prava goveda i napravili peting-zoo pa da gradska deca stvarno "upoznaju Srbiju", umesto ovog Arlaukfesta... pozdravljam ideju!
Pontijak Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 (edited) jeste, pa da neko govedo napadne dete kao onaj vuk u zoo nego lepo decu na koncert svake veceri da se kulturno uzdizu, ovo je srce kulture srbije i nije lepo sto se rugate tom kulturnom dogadjaju meseca Edited June 5, 2014 by Pontijak
Recommended Posts