Tresko Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Stvarno su neviđeni carevi, prave seoski vašar pod šatrama na per hektara u centru grada sa sve pevaljkama, kafančinama i ringišpilom - dok u ogromnoj gradskoj opštini hiljade ljudi čeka po 2-3 sata na dnevnu dozu hrane u obliku konzerve paštete i vekne hleba, desetine hiljada nema bukvalno krevet u kome će da spava... Ćuti, dobro je da nisu osmislili da u Obrenovcu postave video bim da prenose happening.
Aće Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 nekom igara, nekom leba (i pasteta da nije matijevic, koga usere)
gospa buba Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Ćuti, dobro je da nisu osmislili da u Obrenovcu postave video bim da prenose happening. ovo neko chita, znash! <_<
akibono Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Ćuti, dobro je da nisu osmislili da u Obrenovcu postave video bim da prenose happening. Dabome, šta fali - dok čekaju da se zabave, a i da se osete i oni Beogradžanima!
nautilus Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 da li je takovska na opstini palilula ili na opstini stari grad?
katamaran Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 (edited) Da nije granicna? Zgrada opstine Palilula je u njoj. Sa druge strane zgrada opstine SG je sto metara odatle :) edit: dobro sam mislio https://www.google.com/#q=stari+grad+mapa Edited June 5, 2014 by katamaran
Skyhighatrist Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 (edited) Pa opština Palilula je u Takovskoj Edit: brži Kat... Edited June 5, 2014 by Skyhighatrist
Tresko Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 da li je takovska na opstini palilula ili na opstini stari grad? Palilula, ali mislim da jedan mali deo na vrhu, pripada Starom Gradu. Zavisi od broja.
katamaran Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 (edited) Mislim da je fora sa stranom ulice (ima mapa na onom linku gore) jedna strana SG a druga Palilula granica je verovatno na sredini ulice Edited June 5, 2014 by katamaran
Pontijak Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Rec je o tome da tebe nervira sto ce se stanica preseliti u tvoj komsiluk (a to je predvidjeno jos pre nego sto je nikao Belvil), pa izmisljas neke katastroficne posledice koje ce zadesiti taj kraj NBG-a. Red i poredak nemaju veze sa lokacijom, pa je glupo sto ih upotrebljavas kao argumente zasto ne treba premestati stanicu. Ona se premesta zbog infrastrukturnih razloga.. naravno da me nervira. nerviralo bi i tebe da ti dodje ta skarabudzevina + prateci olos koji ide uz stanice + parking za buseve. kao, ti bi se radovao da ti to dodje blizu kraja? ok, ako zivis bas blizu sadasnje stanice onda razumes moje jade i nisi obratio paznju na detalj u mom prvom postu a to je da dok se nekome ne smrkne drugome ne svane sve sa pripadajucim smajlijem a da se nesto foliram da imam tzv. siru sliku i da mi je bitnije kosmicko dobro, e pa nije mi bitnije kosmicko dobro od mog licnog dobra, to je sve i red i poredak itekako imaju veze sa ovim sto pisem. u civilizacijama se to ne radi kako ovde zamisljaju da urade + sto znam za stari plan jos iz proslog veka o lokaciji bus stanice u nbg
nautilus Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Ovo je 45 dole prema Cvijicevoj. Osnivam neku firmu i ovo je bitno, čini mi se da je Palilula. Mapa kaže da je stari grad :D
katamaran Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 (edited) Zaplet se nastavlja. Ne radi b92 mape pa sam probao na planplus da bih video tacno gde je kaze: Beograd, Palilula :) google maps kaze da je SG ako je sa ove strane ulice i iznad botanicke baste. Nisam siguran koja je neparna strana Edited June 5, 2014 by katamaran
katamaran Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Proveri ti to dobro. Wiki je daleko od pouzdane. Takovska 39 (carefood) je malo iznad botanicke. Ako je 45 vise ka Cvijicevoj po svoj prilici je ispod nje i onda bi po guglu bio na Paliluli.
Recommended Posts