Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

koje ste zipe jome  :fantom:

pa ne, mene zanima i ko ovo placa, ko placa izvodjace i kako mu se isplati onda da je besplatan ulaz do 19h (sta, reklame sve odrade?), kako i zasto se menja saobracaj kako dune nekom privatnom, da li se prostor uopste placa, itd. Onda posle toga mozemo da pricamo da li je "lepse s kulturom" itd. 

Edited by MancMellow
Posted

kakav crni egzit. egzit ne moze u istu recenicu sa ovom nakazom

Moze, ona verzija koju zamisljaju ovi sto zamisljaju. Onako, omeksana, prilagodjena. Odomacena, po modelu: red zabavne, red narodne muzike.

Poz

Posted

Pa oni ne mogu Beer Fest da organizuju. Do sada je to bio seoski vašar, samo malo veći, sa ringišpilom, giricama, pivom i kruškama za udaranje.

Sada će to biti... ne znam. Gde su ovde bine na ovoj slici?

Zašto su klonje u sred svega, da li žele da stvore atmosferu autentičnog srednjovekovnog trga? Italija pre renesanse, potoci fekalija na raspadnutim ulicama, dok urbani plebs izbija zube jedan drugom jureći za čuvenom igrom kalčo?

Koji je to lineup, repersko veče posle Bojana Rajovića? Zvonko Bogdan feat. Aphex Twin vs. Tiesto back-to-back contra Neverne bebe?

Posted

Zašto su klonje u sred svega, 

dobro, to jedino razumem...

Posted

Koji je to lineup, repersko veče posle Bojana Rajovića? Zvonko Bogdan feat. Aphex Twin vs. Tiesto back-to-back contra Neverne bebe?

Realno, nedostaje ti u ovom lajnapu Indira Radic feat. Rammstein meets Faithless  -_-

Posted

Sremska kuća, bačka, banatska, vojvođanska...nisam ni znao da smo tolko jaki u restoranizmu.

I ne kaže se dječja ulica nego dječinja.

Posted

Stvarno su neviđeni carevi, prave seoski vašar pod šatrama na per hektara u centru grada sa sve pevaljkama, kafančinama i ringišpilom - dok u ogromnoj gradskoj opštini hiljade ljudi čeka po 2-3 sata na dnevnu dozu hrane u obliku konzerve paštete i vekne hleba, desetine hiljada nema bukvalno krevet u kome će da spava...

Mislim stvarno... i ja petetišem bez razloga.... :(

BTW, 'firma' organizator je iz Pančeva. Ekspresno su startovali sa ovim sranjem, pa ko zna kad je smišljen i pripremljen ovaj 'projekat'...

Kad nam je ovakvo otvaranje priredila nova vlast, teško mi je da zamislim šta nas sve još čeka!

Posted

Stvarno su neviđeni carevi, prave seoski vašar pod šatrama na per hektara u centru grada sa sve pevaljkama, kafančinama i ringišpilom - dok u ogromnoj gradskoj opštini hiljade ljudi čeka po 2-3 sata na dnevnu dozu hrane u obliku konzerve paštete i vekne hleba, desetine hiljada nema bukvalno krevet u kome će da spava...

I ja pomislim isto.Mora da sam loš čovek.Koji ne vidi širu sliku !

Послато тетејцем

Posted

slutim da će hepening biti prekinut posle dan-dva, ne mogu da zamislim na koji način misle da obezbede ovo.

Ovako izgleda vladavina imbecila. Kad pogledaš skicu i "koncept" u sekundi ti je jasno da ga je osmislio neki neviđen kreten koji, avaj, uživa neviđen ugled i reputaciju u krugovima imbecila u kojima se kreće.

Da li je neko provalio pauzu između nedelje i srede? Izgleda da su ponedeljak i utorak predviđeni za asanaciju bojišta.

Posted

ponedeljak i utorak su pauza zbog Iron Maiden na Kalemegdanu, da se ne bi menjao rezim saobracaja na dve tacke

Posted (edited)

"Na porodičnom festivalu :thumbsup: JUNFEST koji će biti održan od 13. do 22. juna na Ušću u Beogradu..."

Odlican line-up!!

Gospodin Vuksanovic :ziga:  će ponovo pokidati...

aca-lukas-marakana-koncert-spektakl-1370

Edited by Apollo Creed
Posted (edited)

kako nema? pa u krnjaci! dakle to je jos jedna stvar, eticki verovatno i najvaznija. a druga je sto ce 10 DANA neko, eto tako, da ludacki umaltretira sve (500-600k ljudi) koji bi iz Zemuna i NBG-a do centra Beograda. Ali nema veze, samo nek je veselo... cenim da ce u spicu kolona za most pocinjati negde kod tosinog bunara.

Edited by MancMellow