Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

autokomanda je isto u planu, valjda se ceka samo izbor izvodjaca. zajedno ili odvojeno sa ulicom vojvode stepe, koja je nepodnosljiva sa nasadjenim novim visespratnim zgradama i ovim ogromnim naseljem na vrhu.

Posted

Problem sa Slavijom je što se dešava da putovanje od pravnog fakulteta do hrama (Google: 1200m) oko 16h traje 10-15 minuta.

Inače, autokomanda je kritičnija. 

Idi peske.

Posted

Idi peske.

Vecina ljudi koja prolazi taj potez kolima ili prevozom nema pravni kao pocetnu a hram kao zavrsnu tacku ili obratno ;)

Posted (edited)

Najbolje onda u neku nedodjiju da premeste i autobusku, a o istom trosku, i zeleznicku stanicu..

Pristojan svet ionako putuje svojim kolima.. 

o svasta. nije vic u nedodjijama nego u malo vise reda i poretka a bogme i manjka olosa i polusveta oko stanica. rekoh vec da nije resenje premestiti formalno bus stanicu iz karadjordjeve u nbg na nacin kako vlast to zamislja: neka skarabudzevina dok se sve ne izgradi jednog lepog dana jer ce se dobiti samo "privremeni" staklenac sa trga u funkciji nove autobuske stanice

ma, uostalom, necu da se nerviram, grad grabi velikim koracima u buducnost, bitno je da nema drvoseka™ i busplusa :P  + sto se i kultura seli u NBG kao i autobuska stanica :lolol:

Edited by Pontijak
Posted

sunce ti božje! ja sam planirao da odem tamo dole u središte zemlje na dve nedelje. sada moram da menjam plan i odlazak odložim za posle ovog spektakla.

Posted

Jebote, ceo Vračar će nam doći :o

Posted

Što ne idu na svoje Ušće?

Posted

o svasta. nije vic u nedodjijama nego u malo vise reda i poretka a bogme i manjka olosa i polusveta oko stanica. rekoh vec da nije resenje premestiti formalno bus stanicu iz karadjordjeve u nbg na nacin kako vlast to zamislja: neka skarabudzevina dok se sve ne izgradi jednog lepog dana jer ce se dobiti samo "privremeni" staklenac sa trga u funkciji nove autobuske stanice

Rec je o tome da tebe nervira sto ce se stanica preseliti u tvoj komsiluk (a to je predvidjeno jos pre nego sto je nikao Belvil), pa izmisljas neke katastroficne posledice koje ce zadesiti taj kraj NBG-a.

Red i poredak nemaju veze sa lokacijom, pa je glupo sto ih upotrebljavas kao argumente zasto ne treba premestati stanicu. Ona se premesta zbog infrastrukturnih razloga..

Posted (edited)

isusova majko nocicemo u preduzecu. vishe od 7 dana? :o

:cry:

edip. jebiga bilo je predvidjeno da se sve preseli u prokop. ali poshto ih mrzi da to zavrshe (jer oni moraju da zachnu svoje sopstveno chedo, a ne da nunaju tudje, sta ako ih u konachnici zaborave na spomen plochi <_<), sad ce da sele na neko trece mesto. ali putem mogu da se predomisle, pa da to sve skembache u zemun polje ili sam gospod zna gde. jer oni nemaju pojma ni shta hoce ni shta rade. mislim, to kako ce male perice da se igraju urbanizma, manite me toga.

do sada imam beograd na vodi, zeleznchku stanicu sa 3 solitera, hotel jugoslaviju, josh chitav niz solitera najvishih usvijet, slaviju i shta josh? znam, veliki trzni centar na adi, da se narod ne muchi naleto posle plivanja, nego odmah da shopinguje. samo da malo promenimo detaljnu dup gup i gotova stvar. mislim, o chemu mi mislimo ovde da razgovaramo :s_w:

Edited by gospa buba
Posted

slutim da će hepening biti prekinut posle dan-dva, ne mogu da zamislim na koji način misle da obezbede ovo.

Posted

ala će ovde da padne nabadnje noževima, 8 noći pakla.... ima krv da lipće sve u 16.... Birfestovi ekscesi će biti uskoro zaboravljeni :D

Posted

slutim da će hepening biti prekinut posle dan-dva, ne mogu da zamislim na koji način misle da obezbede ovo.

iz tvojih usta u bobove ushke, o greshniche. ja cu da lipshem ako budu svirali 8 noci :o

Posted

najjače je što je ulaz fraj do 19h, a posle se naplaćuje. to je recept za Altamont, klinci će dolaziti u 6 i do nastupa Ace Lukasa biti izbezumljeni od alkohola