boshoku Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 otužna panika - pijaća voda se (provereno) konstantno kontroliše
gospa buba Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) otužna panika - pijaća voda se (provereno) konstantno kontroliše pa nije. ja znam da momci i devojke u vodovodu pouzdano dobro rade svoj posao, to im je posao. ali sa ovom ekipom smo imali aflatoksin. pa dok dobijesh jasnu informaciju da neshto ne valja, ti se vec sedam dana napio. i to je to. ali, da se ponovim, ne verujem da ce da se zezaju s tim. Edited May 16, 2014 by gospa buba
ordi Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) ja mogu da pijem iz vodovoda shta hocesh dok ne padnem, ali nisam sigurna shta sa decom. naravno da nisi kraj ovih usplahirenih. dojajno je što sutra najverovatnije neću biti u mogućnosti da najnormalnije u nepoplavljenom delu grada pazarim litru i po ko što normalno činim zbog takvih prestravljenih jebeno sam i ja odgledala vučića danas, tj. sada već juče, pa se opet ne ponašam ko sav taj normalan svet, tja Edited May 16, 2014 by orderka
boshoku Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 pride, treba imati na umu da su ranije zalihe vode, prodate još pre par dana, a izvori te "izvorske" u šuflama, najbolje da nisu zagađeni spram novijih distribucija ne razumem se, al mi beo-česmovača u ovom trenutku deluje ko bolje rešenje
Кристофер Лумумбо Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 naravno da nisi kraj ovih usplahirenih. dojajno je što sutra najverovatnije neću biti u mogućnosti da najnormalnije u nepoplavljenom delu grada pazarim litru i po ko što normalno činim zbog takvih prestravljenih jebeno sam i ja odgledala vučića danas, tj. sada već juče, pa se opet ne ponašam ko sav taj normalan svet, tja pa sto da pazaris kad je cesmovaca okej?
salerokada Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 pride, treba imati na umu da su ranije zalihe vode, prodate još pre par dana, a izvori te "izvorske" u šuflama, najbolje da nisu zagađeni spram novijih distribucija ne razumem se, al mi beo-česmovača u ovom trenutku deluje ko bolje rešenje Kako da ne, oni su juče i danas punili ono što je u prodavnicama danas i što će biti sutra.
ordi Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 pa sto da pazaris kad je cesmovaca okej? meni je ok klinki, 4 god, dam nekad česmu nekad flašu, ne opterećujem se previše
ordi Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 a verujem u tu flaširanu isto ko u onaj jogurt s 0.5% masti
boshoku Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Kako da ne, oni su juče i danas punili ono što je u prodavnicama danas i što će biti sutra. prijo, sti bar malko svestan koliko je flaširanih prodato u poslednjih nekoliko dana? da, pune od danas za danas
gospa buba Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Jel semeni cini ili ovo stala kisa u BG stala. oblaci neki shareni. al danas je stala 10 puta <_<
Кристофер Лумумбо Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 meni je ok klinki, 4 god, dam nekad česmu nekad flašu, ne opterećujem se previše pa o tome ti pricam :) ti u normalnim okolnostima dajes nekad flasu nekad cesmu klinki od 4god. a zgrazavas se sto ljudi panice u situaciji gde je ocekivano da ce da panice.
ordi Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) pa o tome ti pricam :) ti u normalnim okolnostima dajes nekad flasu nekad cesmu klinki od 4god. a zgrazavas se sto ljudi panice u situaciji gde je ocekivano da ce da panice. flaša je, tako npr, zgodnija u automobilu, 'nače ispoliva se mada je realno mogu puniti i česmom no ne volim zadržavati plastične boce, nezdravo je edit: i jes, zgrozih se jer poznam ekstragluvov maksić, prođem tu svakodnevno i mogu ti kažem nema tamo nikakve situacije. jesil ti očekivano ispaničio? Edited May 16, 2014 by orderka
KnightLore Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Malo pre prošetao do 25. maja da osmotrim nivo reke očekujući poplavu, kad Dunav u granicama normale, jedno metar ispod nivoa donje staze. Čudi me odakle tako visok nivo podzemnih voda preko puta u Borči i Krnjači što videh na vestima Studija B. Barem jedna dobra vest, ruže koje su zasađene pre dva meseca lepo su živnule posle ove kiše.
boshoku Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 niža je obala, plus je "tamo preko", znatno manje ulagano u bedeme, odvodnu, kurac-palac
Recommended Posts