Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

otužna panika - pijaća voda se (provereno) konstantno kontroliše

Posted (edited)

otužna panika - pijaća voda se (provereno) konstantno kontroliše

pa nije. ja znam da momci i devojke u vodovodu pouzdano dobro rade svoj posao, to im je posao. ali sa ovom ekipom smo imali aflatoksin.

pa dok dobijesh jasnu informaciju da neshto ne valja, ti se vec sedam dana napio. i to je to.

ali, da se ponovim, ne verujem da ce da se zezaju s tim.

Edited by gospa buba
Posted (edited)

ja mogu da pijem iz vodovoda shta hocesh dok ne padnem, ali nisam sigurna shta sa decom.

naravno da nisi kraj ovih usplahirenih.

dojajno je što sutra najverovatnije neću biti u mogućnosti da najnormalnije u nepoplavljenom delu grada pazarim litru i po ko što normalno činim zbog takvih prestravljenih

jebeno sam i ja odgledala vučića danas, tj. sada već juče, pa se opet ne ponašam ko sav taj normalan svet, tja

Edited by orderka
Posted

pride, treba imati na umu da su ranije zalihe vode, prodate još pre par dana, a izvori te "izvorske" u šuflama, najbolje da nisu zagađeni spram novijih distribucija

ne razumem se, al mi beo-česmovača u ovom trenutku deluje ko bolje rešenje

Posted

naravno da nisi kraj ovih usplahirenih.

dojajno je što sutra najverovatnije neću biti u mogućnosti da najnormalnije u nepoplavljenom delu grada pazarim litru i po ko što normalno činim zbog takvih prestravljenih

jebeno sam i ja odgledala vučića danas, tj. sada već juče, pa se opet ne ponašam ko sav taj normalan svet, tja

pa sto da pazaris kad je cesmovaca okej?

Posted

pride, treba imati na umu da su ranije zalihe vode, prodate još pre par dana, a izvori te "izvorske" u šuflama, najbolje da nisu zagađeni spram novijih distribucija

ne razumem se, al mi beo-česmovača u ovom trenutku deluje ko bolje rešenje

Kako da ne, oni su juče i danas punili ono što je u prodavnicama danas i što će biti sutra.

Posted

pa sto da pazaris kad je cesmovaca okej?

meni je ok

klinki, 4 god, dam nekad česmu nekad flašu, ne opterećujem se previše

Posted

a verujem u tu flaširanu isto ko u onaj jogurt s 0.5% masti :fantom:

Posted

Jel semeni cini ili ovo stala kisa u BG

Posted

Kako da ne, oni su juče i danas punili ono što je u prodavnicama danas i što će biti sutra.

prijo, sti bar malko svestan koliko je flaširanih prodato u poslednjih nekoliko dana?

da, pune od danas za danas

Posted

Jel semeni cini ili ovo stala kisa u BG

stala. oblaci neki shareni.

al danas je stala 10 puta <_<

Posted

meni je ok

klinki, 4 god, dam nekad česmu nekad flašu, ne opterećujem se previše

pa o tome ti pricam :) ti u normalnim okolnostima dajes nekad flasu nekad cesmu klinki od 4god. a zgrazavas se sto ljudi panice u situaciji gde je ocekivano da ce da panice.

Posted (edited)

pa o tome ti pricam :) ti u normalnim okolnostima dajes nekad flasu nekad cesmu klinki od 4god. a zgrazavas se sto ljudi panice u situaciji gde je ocekivano da ce da panice.

flaša je, tako npr, zgodnija u automobilu, 'nače ispoliva se

mada je realno mogu puniti i česmom no ne volim zadržavati plastične boce, nezdravo je

edit: i jes, zgrozih se jer poznam ekstragluvov maksić, prođem tu svakodnevno i mogu ti kažem nema tamo nikakve situacije.

jesil ti očekivano ispaničio?

Edited by orderka
Posted

Malo pre prošetao do 25. maja da osmotrim nivo reke očekujući poplavu, kad Dunav u granicama normale, jedno metar ispod nivoa donje staze. Čudi me odakle tako visok nivo podzemnih voda preko puta u Borči i Krnjači što videh na vestima Studija B.

Barem jedna dobra vest, ruže koje su zasađene pre dva meseca lepo su živnule posle ove kiše.

Posted

niža je obala, plus je "tamo preko", znatno manje ulagano u bedeme, odvodnu, kurac-palac