salerokada Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Nisam stručan. Kada je prvi put imala bakterije u mokraći to je bilo zbog vode. Sada ponovo sumnja na to. Slučajnost ili ne to joj se desilo jutros. Edited May 16, 2014 by salerokada
zoki Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Od zagađene vode simptomi će pre biti proliv i povraćanje..
zoki Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Nije infekcija nego bakterije. Svako od nas ima bakterije u mokraći koje čekaju da se namnože kad padne imunitet i naprave infekciju, nema veze to sa vodom..
gospa buba Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Не паничите, увек се вода заврне кад нешто не ваља i ja rachunam da ce pre da je nema nego da ima a ne valja. tj bar se nadam tako.
Kelt Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 već prerađena voda je ok, eventualno može da se desi da se promeni turbiditet, tj da postane mutna, ali ako se desi bilo šta drugo obustaviće isporuku. Doduše, očekujte hiperhlorisanje
morgana Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ja duboko vjerujem da nece biti dozvoljeno da se problem prelije na zdravstveni sistem umjesto da se presijece iskljucenjem vode. Iz prakticnih razloga.
Lezilebovich Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) uopšte ne razumem koji bi bio motiv da se ostavi neispravna voda u opticaju. ljudi će onda za dva dana svi završiti u domovoima zdravalja i bolnicama i biće haos na kub i jasno ko je zajebao. ovako, poplave jebiga, nema vode, šta smo mogli... Edited May 16, 2014 by Lezilebovich
Zoidberg Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ja se baš vraćao trolom večeras, kad sam video da idu samo do Crvenog krsta. Usput sam uslikao popucali asfalt zbog koga je stao saobraćaj. Mislim da nije strašno i da će moći brzo da se opravi. Ali tačno je da tu praktično svake godine ima neka havarija, bez obzira na brojne rekonstrukcije.
SleeperSleep Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 uopšte ne razumem koji bi bio motiv da se ostavi neispravna voda u opticaju. ljudi će onda za dva dana svi završiti u domovoima zdravalja i bolnicama i biće haos na kub i jasno ko je zajebao. ovako, poplave jebiga, nema vode, šta smo mogli...nema motiva. ljudi prosto panice, nemaju kapacitet da se ose sa ovom nesrecom i raspadaju se.
ordi Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 sad sam se vratio iz maksija. rafovi su poluprazni. hleba nema. vode nema. sokovi se jos dobro drze. uzima se voce - povrce mahnito. ko da je ratno stanje jbt. zaebao se pa usao, posle sam morao preko onolikog reda da se izvlacim napolje. dabogda se podavili u svojim zalihama, stoka alava. ne verujem.
Кристофер Лумумбо Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 dabogda se podavili u svojim zalihama, stoka alava. ne verujem. ma daj bre, ljudi nemaju prave informacije, plase se. danas je atmosfera na kzs na kojoj je govorio vucic bila kao da su nemci krenuli da nas okupiraju i da su tenkovma presli granice sa madjarskom i hrvatskom. normalno je da ljudi ovako reaguju u ovako haoticnoj situaciji.
boshoku Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 podseća na ono kad je bilo pomračenje sunca, pa se srbi junaci, nikom ponikoše, u kuće se zatvoriše...
gospa buba Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) ma daj bre, ljudi nemaju prave informacije, plase se. danas je atmosfera na kzs na kojoj je govorio vucic bila kao da su nemci krenuli da nas okupiraju i da su tenkovma presli granice sa madjarskom i hrvatskom. normalno je da ljudi ovako reaguju u ovako haoticnoj situaciji. normalno da se plashe. ja mogu da pijem iz vodovoda shta hocesh dok ne padnem, ali nisam sigurna shta sa decom. edip@boshkitj. kako bre na pomrachenje. ajde da razmislimo josh jednom... Edited May 16, 2014 by gospa buba
Кристофер Лумумбо Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 @boskic pa nije bas tako, sada je situacija zasita uzasna.
Recommended Posts