nera Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ovo je raskrsnica Branka Krsmanovica i Zicke, Crveni krst, nije Vojislava Ilica. Ulice u tom kraju rade bar jednom godisnje pod raznoraznim objasnjenjima.
kapetanm Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 А, то нема везе с овим, мислим. Тамо већ дуго има проблема.
zoki Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ovo je raskrsnica Branka Krsmanovica i Zicke, Crveni krst, nije Vojislava Ilica. Ulice u tom kraju rade bar jednom godisnje pod raznoraznim objasnjenjima. Jeste raskrsnica, ako je otišla Žička (a pretpostavljam da se raspao onaj deo kod skretanja levo ka Bulevaru) tu moraju da zaustave saobraćaj..
Ariel Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ako još jednom čujem o mističnom komšiji koji radi u vodovodu i koji je rekao da je voda neispravna... Pročitao dvaput na netu, i zvao me kum sat vremena kasnije da mi kaže kako je "komšija od drugog kuma koji radi u vodovodu rekao..." Sunce ti jebem, šta fejzbuk u saradnji sa klasičnim i oprobanim metodima širenja panike pozivanjem kuma/kume/ortaka/kolege telefonom učini od ovoga naroda... A sad vidim, svi kupuju vodu ko besni preperi u Alabami, pa stvarno, pre ću poverovati u teoriju zavere da je glasinu proširio neko iz Knjaza Miloša nego da vodovod čuva tajnu da ćemo se potrovati vodom iz vodovoda.
radisa Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ako još jednom čujem o mističnom komšiji koji radi u vodovodu i koji je rekao da je voda neispravna... Pročitao dvaput na netu, i zvao me kum sat vremena kasnije da mi kaže kako je "komšija od drugog kuma koji radi u vodovodu rekao..." Sunce ti jebem, šta fejzbuk u saradnji sa klasičnim i oprobanim metodima širenja panike pozivanjem kuma/kume/ortaka/kolege telefonom učini od ovoga naroda... A sad vidim, svi kupuju vodu ko besni preperi u Alabami, pa stvarno, pre ću poverovati u teoriju zavere da je glasinu proširio neko iz Knjaza Miloša nego da vodovod čuva tajnu da ćemo se potrovati vodom iz vodovoda. Čuj, evo kruži SMS i po Novom Sadu, koji ne da nije ugožen ničim, nego...
Tale Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ovo je raskrsnica Branka Krsmanovica i Zicke, Crveni krst, nije Vojislava Ilica. Ulice u tom kraju rade bar jednom godisnje pod raznoraznim objasnjenjima. Žička je zatvorena od BDP do V. Ilića.
ajgor Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ovo je raskrsnica Branka Krsmanovica i Zicke, Crveni krst, nije Vojislava Ilica. Ulice u tom kraju rade bar jednom godisnje pod raznoraznim objasnjenjima. Mislim da nema ni godinu dana da je u Žičkoj, jedno 300 m dalje u smeru ka Bregalničkoj/Grčića Milenka ozbiljno pukla vodovodna cevka, pa je danima bila sužena napola.
teacher Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Taj deo kod Tehnomanije su radili prošle godine i radili su ga tako da su otkopali, onda nisu ništa radili 2 nedelje i na kraju za par sati smandrljali posao.
nera Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Žička je zatvorena od BDP do V. Ilića. Da, videla posle :) Cuj, vec rekoh, u tom delu stalno kopaju neku ulicu, Toliko dobro ih urade da moraju ponovo za par meseci.
salerokada Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Devojka je jutros imala čudne simptome, čest odlazak u wc, krv u urinu. Pretpostavlja da je bakterija u mokraći jer je već imala sličnu situaciju sa istim simptomima. Sumnja da je zbog vode. Ne možemo da tvrdimo 100% da je voda problem, ali nije jela niti pila ništa drugo što bi moglo biti sumnjivo, a prethodni put kada joj se desilo to sa bakterijom bilo je zbog vode. Ja svakako ne želim da širim paniku, ali to je naše iskustvo.
Dagmar Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Devojka je jutros imala čudne simptome, čest odlazak u wc, krv u urinu. Pretpostavlja da je bakterija u mokraći jer je već imala sličnu situaciju sa istim simptomima. Sumnja da je zbog vode. Ne možemo da tvrdimo 100% da je voda problem, ali nije jela niti pila ništa drugo što bi moglo biti sumnjivo, a prethodni put kada joj se desilo to sa bakterijom bilo je zbog vode. Ja svakako ne želim da širim paniku, ali to je naše iskustvo. Zbog vode se u principu ne dobija infekcija besike nego proliv.
Recommended Posts