Singer Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ko god panici od lose vode nek uzme flasu-dve ili onu petolitarku al' cenim da nije "panika" tj. ne smeju bas sa time da se zajebavaju jer ti samo fali da na sve ovo nagrne narod sa dijarejom u domove zdravlja, klinike i bolnice...
Аврам Гојић Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ko god panici od lose vode nek uzme flasu-dve ili onu petolitarku al' cenim da nije "panika" tj. ne smeju bas sa time da se zajebavaju jer ti samo fali da na sve ovo nagrne narod sa dijarejom u domove zdravlja, klinike i bolnice... bas tako, bakterioloski neispravna voda ne moze dugo da se sakrije
Filipenko Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ja uzeo 80+ litara, ćaletu zabranio da pije česmovaču, vodu samo za kupanje do daljeg Ne zbog ne znam toga što nešto znam, već ne želim da pošalju obaveštenje nakon što se ja i stotine još toliko razbolimo da više ne mogu da kriju. U se i u svoje kljuse.
kapetanm Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Због Филипенка ја не могу да купим 5 лит. Изнесите лавор на терасу, кишница је најздравија
Pontijak Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 da sam trgovac na veliko flasiranom vodom i ja bih pricao naokolo da je voda iz vodovoda neispravna <_< koliko je ovom drustvu malo potrebno da udje u stanje masovne histerije koja moze ionako katastrofalnu situaciju da ucini jos gorom :(
Dagmar Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 da sam trgovac na veliko flasiranom vodom i ja bih pricao naokolo da je voda iz vodovoda neispravna <_< koliko je ovom drustvu malo potrebno da udje u stanje masovne histerije koja moze ionako katastrofalnu situaciju da ucini jos gorom :( Da, drustvu je tako malo potrebno, milenijumska poplava, sa najavom jos poplavnih talasa, izglednim nestankom struje i zagadjenjem vodovodne mreze, hiljadama unistenih domova, samo to, i ovo nase drustvo odmah prohisterise.
katamaran Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Večeras u 20.30 na TV Studio B specijalna emisija "Beograd vanredno"
đorđe geprat Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ma ce bidne sve u redu neće valjda ma ce bidne sve u redu neće grom u koprive
Tihajeza Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) http://www.hidmet.gov.rs/ciril/hidrologija/izvestajne/prognoza.php?hm_id=45099 ovde piše da je granica vandredne odbrane 600, a maksimum po prognozi, za par dana je 540. edit: Sava, za Beograd. Edited May 16, 2014 by Tihajeza
Pontijak Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Da, drustvu je tako malo potrebno, milenijumska poplava, sa najavom jos poplavnih talasa, izglednim nestankom struje i zagadjenjem vodovodne mreze, hiljadama unistenih domova, samo to, i ovo nase drustvo odmah prohisterise. da, narocito je takva situacija u uzem delu beograda danas predvece, samo sto mediji ne izvestavaju o tome <_< tamo gde je sve poplavljeno nema upotrebljivh hipermarketa gde grabe hektolitre vode a i nema bankomata da se skida sav raspolozivi novac sa kartica, dakle, tamo nema hsiterisanja jer ljudi kojima je sve poplavljeno i koji cekaju da ih neko evakuise iz zgrada i kuca bez struje i vode nemaju taj luksuz histerisanja i jurcanja po marketima <_< Edited May 16, 2014 by Pontijak
čekmeže Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 u radnjama haos, ljudi kupuju po 5, 10 balona. Degeni.
Recommended Posts