Jump to content

Beograd

Featured Replies

ko god panici od lose vode nek uzme flasu-dve ili onu petolitarku al' cenim da nije "panika" tj. ne smeju bas sa time da se zajebavaju jer ti samo fali da na sve ovo nagrne narod sa dijarejom u domove zdravlja, klinike i bolnice...

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

ko god panici od lose vode nek uzme flasu-dve ili onu petolitarku al' cenim da nije "panika" tj. ne smeju bas sa time da se zajebavaju jer ti samo fali da na sve ovo nagrne narod sa dijarejom u domove zdravlja, klinike i bolnice...

bas tako, bakterioloski neispravna voda ne moze dugo da se sakrije

Ja uzeo 80+ litara, ćaletu zabranio da pije česmovaču, vodu samo za kupanje do daljeg  :fantom: Ne zbog ne znam toga što nešto znam, već ne želim da pošalju obaveštenje nakon što se ja i stotine još toliko razbolimo da više ne mogu da kriju. U se i u svoje kljuse.

ma ce bidne sve u redu

Због Филипенка ја не могу да купим 5 лит.

Изнесите лавор на терасу, кишница је најздравија

da sam trgovac na veliko flasiranom vodom i ja bih pricao naokolo da je voda iz vodovoda neispravna <_<  koliko je ovom drustvu malo potrebno da udje u stanje masovne histerije koja moze ionako katastrofalnu situaciju da ucini jos gorom :(

da sam trgovac na veliko flasiranom vodom i ja bih pricao naokolo da je voda iz vodovoda neispravna <_<  koliko je ovom drustvu malo potrebno da udje u stanje masovne histerije koja moze ionako katastrofalnu situaciju da ucini jos gorom :(

Da, drustvu je tako malo potrebno, milenijumska poplava, sa najavom jos poplavnih talasa, izglednim nestankom struje i zagadjenjem vodovodne mreze, hiljadama unistenih domova, samo to, i ovo nase drustvo odmah prohisterise.

u radnjama haos, ljudi kupuju po 5, 10 balona.

Večeras u 20.30 na TV Studio B specijalna emisija "Beograd vanredno"

ma ce bidne sve u redu

neće valjda

ma ce bidne sve u redu

neće grom u koprive

Da, drustvu je tako malo potrebno, milenijumska poplava, sa najavom jos poplavnih talasa, izglednim nestankom struje i zagadjenjem vodovodne mreze, hiljadama unistenih domova, samo to, i ovo nase drustvo odmah prohisterise.

da, narocito je takva situacija u uzem delu beograda danas predvece, samo sto mediji ne izvestavaju o tome <_<  tamo gde je sve poplavljeno nema upotrebljivh hipermarketa gde grabe hektolitre vode a i nema bankomata da se skida sav raspolozivi novac sa kartica, dakle, tamo nema hsiterisanja jer ljudi kojima je sve poplavljeno i koji cekaju da ih neko evakuise iz zgrada i kuca bez struje i vode nemaju taj luksuz histerisanja i jurcanja po marketima  <_<

Edited by Pontijak

u radnjama haos, ljudi kupuju po 5, 10 balona.

Degeni.

Degeni.

+1

+2