Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

ko god panici od lose vode nek uzme flasu-dve ili onu petolitarku al' cenim da nije "panika" tj. ne smeju bas sa time da se zajebavaju jer ti samo fali da na sve ovo nagrne narod sa dijarejom u domove zdravlja, klinike i bolnice...

Posted

ko god panici od lose vode nek uzme flasu-dve ili onu petolitarku al' cenim da nije "panika" tj. ne smeju bas sa time da se zajebavaju jer ti samo fali da na sve ovo nagrne narod sa dijarejom u domove zdravlja, klinike i bolnice...

bas tako, bakterioloski neispravna voda ne moze dugo da se sakrije

Posted

Ja uzeo 80+ litara, ćaletu zabranio da pije česmovaču, vodu samo za kupanje do daljeg  :fantom: Ne zbog ne znam toga što nešto znam, već ne želim da pošalju obaveštenje nakon što se ja i stotine još toliko razbolimo da više ne mogu da kriju. U se i u svoje kljuse.

Posted

Због Филипенка ја не могу да купим 5 лит.

Изнесите лавор на терасу, кишница је најздравија

Posted

da sam trgovac na veliko flasiranom vodom i ja bih pricao naokolo da je voda iz vodovoda neispravna <_<  koliko je ovom drustvu malo potrebno da udje u stanje masovne histerije koja moze ionako katastrofalnu situaciju da ucini jos gorom :(

Posted

da sam trgovac na veliko flasiranom vodom i ja bih pricao naokolo da je voda iz vodovoda neispravna <_<  koliko je ovom drustvu malo potrebno da udje u stanje masovne histerije koja moze ionako katastrofalnu situaciju da ucini jos gorom :(

Da, drustvu je tako malo potrebno, milenijumska poplava, sa najavom jos poplavnih talasa, izglednim nestankom struje i zagadjenjem vodovodne mreze, hiljadama unistenih domova, samo to, i ovo nase drustvo odmah prohisterise.

Posted

u radnjama haos, ljudi kupuju po 5, 10 balona.

Posted

Večeras u 20.30 na TV Studio B specijalna emisija "Beograd vanredno"

Posted

ma ce bidne sve u redu

neće valjda

ma ce bidne sve u redu

neće grom u koprive

Posted (edited)

Da, drustvu je tako malo potrebno, milenijumska poplava, sa najavom jos poplavnih talasa, izglednim nestankom struje i zagadjenjem vodovodne mreze, hiljadama unistenih domova, samo to, i ovo nase drustvo odmah prohisterise.

da, narocito je takva situacija u uzem delu beograda danas predvece, samo sto mediji ne izvestavaju o tome <_<  tamo gde je sve poplavljeno nema upotrebljivh hipermarketa gde grabe hektolitre vode a i nema bankomata da se skida sav raspolozivi novac sa kartica, dakle, tamo nema hsiterisanja jer ljudi kojima je sve poplavljeno i koji cekaju da ih neko evakuise iz zgrada i kuca bez struje i vode nemaju taj luksuz histerisanja i jurcanja po marketima  <_<

Edited by Pontijak
Posted

u radnjama haos, ljudi kupuju po 5, 10 balona.

Degeni.