May 16, 201410 yr ko god panici od lose vode nek uzme flasu-dve ili onu petolitarku al' cenim da nije "panika" tj. ne smeju bas sa time da se zajebavaju jer ti samo fali da na sve ovo nagrne narod sa dijarejom u domove zdravlja, klinike i bolnice...
May 16, 201410 yr ko god panici od lose vode nek uzme flasu-dve ili onu petolitarku al' cenim da nije "panika" tj. ne smeju bas sa time da se zajebavaju jer ti samo fali da na sve ovo nagrne narod sa dijarejom u domove zdravlja, klinike i bolnice... bas tako, bakterioloski neispravna voda ne moze dugo da se sakrije
May 16, 201410 yr Ja uzeo 80+ litara, ćaletu zabranio da pije česmovaču, vodu samo za kupanje do daljeg Ne zbog ne znam toga što nešto znam, već ne želim da pošalju obaveštenje nakon što se ja i stotine još toliko razbolimo da više ne mogu da kriju. U se i u svoje kljuse.
May 16, 201410 yr Због Филипенка ја не могу да купим 5 лит. Изнесите лавор на терасу, кишница је најздравија
May 16, 201410 yr da sam trgovac na veliko flasiranom vodom i ja bih pricao naokolo da je voda iz vodovoda neispravna <_< koliko je ovom drustvu malo potrebno da udje u stanje masovne histerije koja moze ionako katastrofalnu situaciju da ucini jos gorom :(
May 16, 201410 yr da sam trgovac na veliko flasiranom vodom i ja bih pricao naokolo da je voda iz vodovoda neispravna <_< koliko je ovom drustvu malo potrebno da udje u stanje masovne histerije koja moze ionako katastrofalnu situaciju da ucini jos gorom :( Da, drustvu je tako malo potrebno, milenijumska poplava, sa najavom jos poplavnih talasa, izglednim nestankom struje i zagadjenjem vodovodne mreze, hiljadama unistenih domova, samo to, i ovo nase drustvo odmah prohisterise.
May 16, 201410 yr http://www.hidmet.gov.rs/ciril/hidrologija/izvestajne/prognoza.php?hm_id=45099 ovde piše da je granica vandredne odbrane 600, a maksimum po prognozi, za par dana je 540. edit: Sava, za Beograd. Edited May 16, 201410 yr by Tihajeza
May 16, 201410 yr Da, drustvu je tako malo potrebno, milenijumska poplava, sa najavom jos poplavnih talasa, izglednim nestankom struje i zagadjenjem vodovodne mreze, hiljadama unistenih domova, samo to, i ovo nase drustvo odmah prohisterise. da, narocito je takva situacija u uzem delu beograda danas predvece, samo sto mediji ne izvestavaju o tome <_< tamo gde je sve poplavljeno nema upotrebljivh hipermarketa gde grabe hektolitre vode a i nema bankomata da se skida sav raspolozivi novac sa kartica, dakle, tamo nema hsiterisanja jer ljudi kojima je sve poplavljeno i koji cekaju da ih neko evakuise iz zgrada i kuca bez struje i vode nemaju taj luksuz histerisanja i jurcanja po marketima <_< Edited May 16, 201410 yr by Pontijak