Singer Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 +1 inače već slušam komentare "oni ionako prave gužvu u prevozu". ušli smo u neku tako sirovu brutalnost da mi se gadi i da razgovaram sa ljudima. valjda će ovo proći jednom. +kolko 'oces. pre neki dan zena se iz setnje sa bebom vraca kuci u drustvu sestre. visoka zgrada, cesto stoka ne zatvori vrata... cekaju neko vreme, naidje komsinica i jos neki omladinac... cekaju cekaju lift stoji. posle nekog vremena sestra joj rece da ce ona peske da ode gore da zatvori vrata i ode... neki trenutak iza toga komsinica okrenu telefon da neko iz njene kuce izadje i zatvori vrata lifta. kad je lift stigao, izlakta se ona da udje prva. zena moja je zamoli da udje prva sa kolicima na to joj ova sva nadrkana odgovara: sta hoces? da nije mene ne bi se ni vozila. eto. ja sam bio na poslu. da sam bio prisutan za grkljan bi' je izvukao i razvlacio po ulazu. bih, jebes mi sve al' ladno bih.
renne Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 ne znam... dok je bio rdjavi djitler bilo para za sve... +1
Apollo Creed Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Čujem da se sprema ukidanje besplatnog prevoza za starije od 65 godina. Odlično, Samardžiski će biti isplaćen...
Arkadija Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 pre neki dan zena se iz setnje sa bebom vraca kuci u drustvu sestre. visoka zgrada, cesto stoka ne zatvori vrata... cekaju neko vreme, naidje komsinica i jos neki omladinac... cekaju cekaju lift stoji. posle nekog vremena sestra joj rece da ce ona peske da ode gore da zatvori vrata i ode... neki trenutak iza toga komsinica okrenu telefon da neko iz njene kuce izadje i zatvori vrata lifta. kad je lift stigao, izlakta se ona da udje prva. zena moja je zamoli da udje prva sa kolicima na to joj ova sva nadrkana odgovara: sta hoces? da nije mene ne bi se ni vozila. eto. ja sam bio na poslu. da sam bio prisutan za grkljan bi' je izvukao i razvlacio po ulazu. bih, jebes mi sve al' ladno bih. Meni se milion puta desilo da uđem u zgradu, inače ceo ulaz je u staklu vidi se od lifta kada neko nailazi, i da mi neko ko je već čekao lift da dođe, uleti u lift i zalupi vrata pred nosom
pacey defender Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 +1 inače već slušam komentare "oni ionako prave gužvu u prevozu". ušli smo u neku tako sirovu brutalnost da mi se gadi i da razgovaram sa ljudima. valjda će ovo proći jednom. Naravno, postoje i oni koji ne misle da "penzioneri ionako prave gužvu u prenosu", a koji istovremeno misle da je malo superhično da se nezaposleni beograđanin solidariše sa penzionerom koji ima više od njega. Socijala treba da funkcioniše tako da se usmerava ka siromašnima. Recimo da se kaže, svako ko ima penziju manju od ________, ima pravo na džaba prevoz. Svi koji imaju od _________ do ___________ imaju popust _____. Ovi iznad, malo manji popust. To bi bilo fer za sve i mislim da niko ne bi imao opravdanje da se buni. Bar se penzije ne mogu lažirati; to je prilično tačan podatak o primanjima.
Singer Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 sto se penzionera tice jab' njih sve izolovo, nesto kao u americi... bogati u floridu ili kaliforniju ostali nek' crknu po prikolicama u nekoj zabiti. posto nemamo bogate penzionere onda ostaje samo da ogradimo parce zemlje i da ih tu nadzidzimo...
Аврам Гојић Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Nije stvar u tome da se nezaposleni Beograđanin solidariše sa penzionerom koji ima više od njega. Stvar je u tome da ce celo društvo solidariše sa starijima od 65 godina. To nije skupo, a tim ljudima puno znači. Znači im da ne moraju da nose papire da dokazuju da su jad i beda da bi dobili neki popust. Popust za starije od 65 godina, bez obzira na status, je jedna civilizacijska stvar, olakšavanje života starijim ljudima. Izuzetno je nevaspitano i ružno da svakih par godina starijim ljudima postavljaš neka nova pravila, sad ti treba dokaz o visini penzije, sad ti ne treba, idi ovamo, idi onamo...Neke stvari su važnije od ušteda u budžetu, koje se mogu postići i na desetine drugih načina. Nemojte davati alibi partokratiji. Nemojte podržavati ukidanje stečenih prava. Nemojte podržavati mere uperene protiv standarda običnih ljudi. Protiv tih stvari treba biti principijelno, u ime ono malo pristojnosti što je ostalo u ovoj zemlji.
Arkadija Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Nemojte davati alibi partokratiji. Nemojte podržavati ukidanje stečenih prava. Nemojte podržavati mere uperene protiv standarda običnih ljudi. Protiv tih stvari treba biti principijelno, u ime ono malo pristojnosti što je ostalo u ovoj zemlji. Amen!
teacher Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Nije stvar u tome da se nezaposleni Beograđanin solidariše sa penzionerom koji ima više od njega. Stvar je u tome da ce celo društvo solidariše sa starijima od 65 godina. To nije skupo, a tim ljudima puno znači. Znači im da ne moraju da nose papire da dokazuju da su jad i beda da bi dobili neki popust. Popust za starije od 65 godina, bez obzira na status, je jedna civilizacijska stvar, olakšavanje života starijim ljudima. Izuzetno je nevaspitano i ružno da svakih par godina starijim ljudima postavljaš neka nova pravila, sad ti treba dokaz o visini penzije, sad ti ne treba, idi ovamo, idi onamo...Neke stvari su važnije od ušteda u budžetu, koje se mogu postići i na desetine drugih načina. Nemojte davati alibi partokratiji. Nemojte podržavati ukidanje stečenih prava. Nemojte podržavati mere uperene protiv standarda običnih ljudi. Protiv tih stvari treba biti principijelno, u ime ono malo pristojnosti što je ostalo u ovoj zemlji. 90% Varvarograđana starijih od 70 godina koje srećem po prevozu, bankama, prodavnicama, pijaci su bezobzirni govnari. ne vidim zašto bi oni imali pravo na besplatan prevoz, ako imaju redovna primanja, a gde je besplatan prevoz jedan od oblika socijalne pomoći. u poređenju sa tim, primećujem da za samohranu majku malog deteta ne postoji pravo besplatnog prevoza.
Аврам Гојић Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 90% Varvarograđana starijih od 70 godina koje srećem po prevozu, bankama, prodavnicama, pijaci su bezobzirni govnari.
Hella Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Čujem da se sprema ukidanje besplatnog prevoza za starije od 65 godina. Nastavlja se sistematski udar na najugroženije kategorije društva. Jebaće nam ovi milu majku. zašto prebacuješ krivicu na njih da nemaš neke frendove među apstinentima nepotisto a
Turnbull Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Nije stvar u tome da se nezaposleni Beograđanin solidariše sa penzionerom koji ima više od njega. Stvar je u tome da ce celo društvo solidariše sa starijima od 65 godina. To nije skupo, a tim ljudima puno znači. Znači im da ne moraju da nose papire da dokazuju da su jad i beda da bi dobili neki popust. Popust za starije od 65 godina, bez obzira na status, je jedna civilizacijska stvar, olakšavanje života starijim ljudima. Izuzetno je nevaspitano i ružno da svakih par godina starijim ljudima postavljaš neka nova pravila, sad ti treba dokaz o visini penzije, sad ti ne treba, idi ovamo, idi onamo...Neke stvari su važnije od ušteda u budžetu, koje se mogu postići i na desetine drugih načina. Nemojte davati alibi partokratiji. Nemojte podržavati ukidanje stečenih prava. Nemojte podržavati mere uperene protiv standarda običnih ljudi. Protiv tih stvari treba biti principijelno, u ime ono malo pristojnosti što je ostalo u ovoj zemlji. Potpis, i ide u potpis.
Geo Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Moj kolega malopre pricao sa nekim rodjakom iz vodovoda i ovaj ga savetovao da ne pije vodu iz gradskog vodovoda (neki problem sa preradom) ...
Recommended Posts