Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Čujem da se sprema ukidanje besplatnog prevoza za starije od 65 godina. Nastavlja se sistematski udar na najugroženije kategorije društva.

Jebaće nam ovi milu majku.

I treba, ali ne svi penzioneri.

Oni koji imaju penzije preko 40000, a takvih je većina, bar u mojoj familiji mogu da plaćaju bar minimum od 1100 dinara mesečno.

Posted

I treba, ali ne svi penzioneri.

Oni koji imaju penzije preko 40000, a takvih je većina, bar u mojoj familiji mogu da plaćaju bar minimum od 1100 dinara mesečno.

Ma daj bre 65+ da placaju?Jeste riknuce drzava...

Posted

Ma da, to će nam doprineti oporavku države, komunalnog sistema i poroda malina, da ne pričamo što će da zaustavi klimatske promene. Ali ne, stvarno, kao da prepisuju iz najzlijeg neoliberalno republikanskog udžbenika, što u stvari uopšte nije isključeno....

Posted

Na nbgd-u sve OK. Bus dosao na vreme, bulevari prohodni. Videce kasnije da li je probila voda u garazama

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Posted (edited)

Oni koji imaju penzije preko 40000, a takvih je većina

:lolol: gde ti zivis, jbt...

ali uvek kada se donosi neka brutalna mera, nadju se ovi koji vicu "I treba! Jos gazi!"

Edited by Грешни Василије
Posted

u Aleksinačkih rudara na devetom spratu pravi potop

Posted

pio.jpg

Čuj, prvo ne vidim u kom univerzumu je ovo dokaz za tvoju tezu, a drugo, ne mogu da raspravljam o tome da li babama i dedama treba oduzimati stečena prava.

Ima jedan sloj ljudi čije misli neprestano počivaju u tuđim džepovima, ali ja nisam u toj priči.

Posted

moji su na potkrovlju i uglavnom je umelo da curne tu i tamo kad je malo jaca i obimnija kisa a sad brate mili  ni jedna jedina kap!!! :o

nista ja ne kapiram te potope :mellow:

Posted

moji su na potkrovlju i uglavnom je umelo da curne tu i tamo kad je malo jaca i obimnija kisa a sad brate mili  ni jedna jedina kap!!! :o

nista ja ne kapiram te potope :mellow:

Pricao sa par drugara iz kraja...Nikad nisu imali ni flekicu nista sad im curka svugde po malo...Izgleda da je ovako nagla navala vodurine ipak previse...I po vestima do sutra popodne ce da lije...

Posted

Ima jedan sloj ljudi čije misli neprestano počivaju u tuđim džepovima, ali ja nisam u toj priči.

100 miliona evra se godišnje izdvaja iz gradskog budžeta za dotacije gradskom prevozu.

Ogroman iznos se izdvaja i za dotacije Beogradskim elektranama.

Para za te namene više nema.

Posted

100 miliona evra se godišnje izdvaja iz gradskog budžeta za dotacije gradskom prevozu.

Ogroman iznos se izdvaja i za dotacije Beogradskim elektranama.

Para za te namene više nema.

Pa ce se to resiti tako sto ce se naplacivati licima od 65+ godina karta za prevoz?E da i da im se to grejanje smanji, ionako leze po ceo dan nek dodaju jos jedan jorgan!

Posted

ne znam... dok je bio rdjavi djitler bilo para za sve... :dry:

Posted

Pa ce se to resiti tako sto ce se naplacivati licima od 65+ godina karta za prevoz?E da i da im se to grejanje smanji, ionako leze po ceo dan nek dodaju jos jedan jorgan!

+1

inače već slušam komentare "oni ionako prave gužvu u prevozu". ušli smo u neku tako sirovu brutalnost da mi se gadi i da razgovaram sa ljudima.

valjda će ovo proći jednom. 

Posted

a problem zdravstva će se rešiti tako što će starima uvesti obavezno plaćanje u punom iznosu za sve lekove, ako si beolestan ima i da platiš.  

Mogućnosti je toliko, samo treba pustiti maštu birokratsku sa uzice.