Arkadija Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 (edited) Kod mene u dnevnoj sobi je malo curelo ispod prozora, na jednom mestu će sigurno da otpadne parčence boje sa onom masom ispod jer je tu zid bio malo propao, pa ga je ovo sada izgleda pokvasilo. Jbga. Ja sam u centru, tako da je ovde koliko toliko bilo OK na ulicama. Ali juče bez gumenih čizama i kabanice nije moglo da se izađe napolje. edit: E da, i na odmoru sam, pa nisam išla na posao, do koga inače idem peške, pa je to, kao srećna okolnost. Mislim ni da mi sve gumene čizme ne bi pomoge juče. Edited May 15, 2014 by Arkadija
Anonymous Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Izrasla mi slinavka (vrsta vrganja) u bašti (centar Beograda). Svašta.
nera Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Zemun, Gornji grad, ulice manje-vise ok, doduse isla sam samo do Maxija. Kod mene se malo smanjilo kapljanje sa plafona, mada se jedna fleka siri polako. Ravan krov, nije radjen dugo. Plus, neko je ladno stavio kofe preko cevi za odvod vode sa krova, sinoc se penjao covek sa komsijama, vode 30cm na celom krovu, kad su sklonili kante sjurili se Nijagara vodopadi niz cevi. Komsije su jos gore prosle, voda je prosla do suterena. Nama je najgore u sobi gde voda curi niz zid ispod prozora. Sad je malo slabije jer je kisa oslabila, ali i dalje curka. Ja sam ostala kod kuce, ne mozemo da ostavimo prazan stan.
Frank Pembleton Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Meni se ona fleka siri vrlo lagano, pipao sam ne kaplje, samo vlazno, ono sto me brine je da je dozna tu i da moze da mi napravi sranje mozda...
Tale Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Da zlo ne čuje - za sada ništa, imam sreće što ovo nije uz košavu. Vidikovac inače ne boluje puno od poplava.
kud u maglu Simoviću Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 terasa curi još od prošlog puta, iako je komšija zastaklio svoju a pojavila se vlaga kod jednog prozora gde je mokra i ona gurtna od roletne. cenim da je vetar nanosio kišu u tu rošu, a kako sam mogao da ispipam uvlačio je vodu i ispod simsa i tu se pojavila fleka. radiće pur pena kad olepša vreme. a i sto koji sam šmirglao i lakirao prošle godine povukao vlagu pa ću morati opet
salerokada Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Koji sam ja idiot. Čitam ovaj post i mislim se - ništa mi nije jasno, jel se Sale nasikirao što se zatvara strip-klub, ili mu je drago što još uvek radi, uprkos svim preprekama? Radujem se uspesima ove narodske vlasti. ^_^
salerokada Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 meni probilo a imam jos 6 stanova iznad sebe. u spavacoj sobi imam jedan mokar krug po sred zida. u u drugoj sobi mi kaplje sa plafona i razlilva se od prozora na levu i desnu stranu. u istoj toj sobi mi curi sa onih vertikalnih sipki za radijatore. ona je najgora jer je na cosku. u dnevnoj sobi mi jedan coskic kod prozora pustio pa imam malo navlazen zid tu. sve u svemu osecam se kao da mi je nabujala reka usla u stan i ako znam da ima ljudi kojima je sigurno mnogo gore :o Čoveče! Ja sam u potkrovlju. Kod mene i inače hoće da prokišnjava na dva mesta gde su dimnjaci. Sada prokišnjava na tim mestima, više nego inače, ali nije ništa kritično. Dok je na poslu prilično vlažno na pretposlednjem spratu jer ovima iznad žestoko prokišnjava.
eye of the beholder Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Okolina Slavije, je juče u jednom trenutku nestalo struje na nekih 4 sata :( Kod mene na terasi sve počelo polako da "pušta", coškovi terease, tamo gde se prozor otvara... ali ko velim, nije u kući, neću da se brinem.
Аврам Гојић Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Čujem da se sprema ukidanje besplatnog prevoza za starije od 65 godina. Nastavlja se sistematski udar na najugroženije kategorije društva. Jebaće nam ovi milu majku.
Frank Pembleton Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Ok, ovo me bas nervira, ova komsinica ne otvara gore, tj. nece da prica o tome, nije alarmantno ali brate daj da vidimo sta je... Sad se setih da sam se raspitivao sta da se radi kad komsija nije kooperativan...To je to jbni baksuz!
Frank Pembleton Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Čujem da se sprema ukidanje besplatnog prevoza za starije od 65 godina. Nastavlja se sistematski udar na najugroženije kategorije društva. Jebaće nam ovi milu majku. Pu mamu im jbm...Pa na njima ce se ovajditi...
Recommended Posts