Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

koji turista ide Novim Beogradom?!

Onaj koji je smesten u Holiday Inn-u npr.

Posted

Ovo je baš simbolično, sredili fasadu i odradili posao. :(

Ovo je i meni smesta palo na pamet. Kad za nekoliko godina budemo svodili racun ucinka ove SNS-ove vlasti, "restauracija" zgrade "Geozavoda" ce biti odlican rezime. 

Posted

Hoće li (barem) popraviti sat na zgradi "Geozavoda"?

Sumnjam, možda će eventualno postaviti putokaz ka Meki, da mogu da okrenu molitvene ćilime u pravom smeru. 

Posted

Mislim da postoji i stručni naziv za to "sređivanje" zgrade Geozavoda, Potemkinovo selo. Da, kao, lepo izgleda spolja, a unutra haos.

Posted

kad vec divanite o racunu za infostan, znate li da ucesnici rata placaju 50%?

Popust im je smanjen sa 50% na 30% i to samo na iznos računa do 8.000 dinara

Preko toga, puna cena.  Odlična odluka.

Posted

Kog rata, ovog kad smo pobedili NATO?

Posted

Kog rata, ovog kad smo pobedili NATO?

Svih ratova od 1991 naovamo.

Posted

Pojma nisam imao, 15 godina sam mogao da plaćam manje, debil.

Posted

Pojma nisam imao, 15 godina sam mogao da plaćam manje, debil.

Pa prijavi se sada.

http://www.infostan.rs/racuni/sistem-objedinjene-naplate/gradske-subvencije

Субвенције омогућавају попусте за све кориснике комуналних производа и услуга који испуњавају услове - без обзира на укупан месечни приход по домаћинству, који у овом тренутку износи 30% за рачуне до 8000 динaра нето

КАТЕГОРИЈА 2

учесници рата, ратни војни инвалиди, породице палих бораца

Право на 30% субвенције имају:

- Корисници права на месечна новчана примања и инвалидски додатак по Закону о правима бораца, војних инвалида и чланова њихових породица и Закона о заштити цивилних инвалида рата;

- Корисници права по прописима Града о проширеној заштити бораца, војних инвалида и цивилних инвалида рата;

- Борци рата од 1990. године, који су остварили својства борца, ратног војног инвалида и права на породичну инвалиднину по основу палог борца и умрлог војног инвалида, по ранијим савезним и републичким прописима.

Учесници рата захтеве за субвенцију подносе Сектору за борачку и инвалидску заштиту, зграда Градске управе, 27. марта 43-45, приземље, соба бр. 12, радним данима, 09.00-15.00.

У складу са одредбама Закључка о измени и Закључка о допуни Интервентних мера заштите најугроженијих грађана, 30% попуста се обрачунава на рачуне до 8000 динaра нето. Уколико је износ рачуна већи од 8000 динара, попуст се не остварује на износ преко 8000 динара, до износа укупног задужења, по рачуну.

Posted

Mislim da postoji i stručni naziv za to "sređivanje" zgrade Geozavoda, Potemkinovo selo. Da, kao, lepo izgleda spolja, a unutra haos.

379317_413461348693979_627755346_n.jpg

484200_413461375360643_394895094_n.jpg

Ucviljeni diktator

Posted

Austrijski sastav Klangkarussell predstavio je spot za pesmu "Netzwerk" u kome glavnu ulogu imaju Beograd i ukrajinski Spajdermen, koji se "pentrao" po soliterima naše prestonice.

:thumbsup:

Kao ljubitelj pentranja pozdravljam ukrajinskog spajdermena i njegov poduhvat.

Posted

Ajmo malo ako smo se pribrali kakva je situacija kod vas po pitanju vodurine?

Ovde u B45 lije ko iz kabla, ali saobracajnice funkcionisu.Koliko cujem od poznanika iz kraja i iz licnog iskustva, ima problema po stanovima vod kaplje po malo izgleda da je previse vodurine srucilo odjednom...Nisam isao do keja, jbga toliki mazohista nisam....

Posted

meni probilo a imam jos 6 stanova iznad sebe.

u spavacoj sobi imam jedan mokar krug po sred zida. u

u drugoj sobi mi kaplje sa plafona :mellow: i razlilva se od prozora na levu i desnu stranu. u istoj toj sobi mi curi sa onih vertikalnih sipki za radijatore. ona je najgora jer je na cosku.

u dnevnoj sobi mi jedan coskic kod prozora pustio pa imam malo navlazen zid tu.

sve u svemu osecam se kao da mi je nabujala reka usla u stan i ako znam da ima ljudi kojima je sigurno mnogo gore