Dagmar Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Toliko su ga dobro sredili da ce staviti jednu fiktivnu kancelariju unutra?
nera Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Znas ti koliko ljudi je potrebno za jednu fiktivnu kancelariju? Bice dobro ako im jedna zgrada bude dovoljna.
kim_philby Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Jedna od najlepših zgrada u Beogradu, "Beogradska zadruga", poznatija kao "Geozavod" restauirana je skoro u potpunosti. Skele su već skinute sa ulaza u ovo impozantno zdanje u kojem će biti smeštena kancelarija projekta Beograd na vodi. Pretpostavljam da su ostali pri tome da se podrum, temelji i tako te sitnice nece nikad sad raditi? Samo fasada i krov spolja? pa nisu ni fasadu zapravo sredili vec su je zakrpili. potrebna su milionska sredstva da se ta zgrada restaurira. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
nera Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 pa nisu ni fasadu zapravo sredili vec su je zakrpili. potrebna su milionska sredstva da se ta zgrada restaurira. Sent from Bender's iPad using Tapatalk Naravno da je nisu sredili. Osim milionskih sredstava treba i dosta vise vremena, takve gradjevine se restauriraju godinama, cak i kad su redovno odrzavane a Geozavod je redovno unistavan.
Singer Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 e to mi kazite... nemam vezu sa vezom na temu al' mi prosto nema proste logike i veze sa mozgom da takva jedna gradjevina moze da se restaurira za par meseci. secam se nekih zgrada po centru grada koje su duze bile u fazi restauracije
radisa Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Ovo je baš simbolično, sredili fasadu i odradili posao. :(
Frank Pembleton Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Naravno da je nisu sredili. Osim milionskih sredstava treba i dosta vise vremena, takve gradjevine se restauriraju godinama, cak i kad su redovno odrzavane a Geozavod je redovno unistavan.Negde na netu sam naleteo na link ne beobuild forumu gde su slike tog "renoviranja". :( :( Što kaže moj ortak, to se bre radi sa četkicom za zube! Послато са WЦ шоље усинг БВК
nera Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Videla sam te slike kad su krov sredjivali, nisam zalazila skorije. Na istoj temi imas i slike podruma i krova iznutra koliko se secam. Ako sam dobro shvatila podrum je duze vreme skroz pod vodom koju ne mogu/ne znaju kako/nemaju sredstva da rese?! Ali, kulise su tu. A, ako ne daj bobe zgrada i padne, padu je bila sklona a oni ce da oprave pored laznih Terazija i lazni Geozavod... Kad smo vec kod laznih Terazija, ono izgleda ocajno, u fazi raspada.
Singer Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 lazne terazije su bile da bjelogrlic snima neku seriju a na kraju nikad nije snimao, tako da jeste - bacene pare.
eye of the beholder Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Hoće li (barem) popraviti sat na zgradi "Geozavoda"?
radisa Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 lazne terazije su bile da bjelogrlic snima neku seriju a na kraju nikad nije snimao, tako da jeste - bacene pare. Zar nije tu sniman Montevideo?
Singer Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Zar nije tu sniman Montevideo? Nije, a trebao je. Nesto su se "popickali" Bjela i Ridji i onda tako... -- Glede Geozavoda, smrad budji iz podruma (i generalno celog objekta) ce verovatno da sminkaju onim AirWick osvezacima :D
nera Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Meni je super bilo objasnjenje da ce lazne Terazije da privuku turiste na NBG. Jedino sto su privukle je zapitkivanje turista zasto su pravili kopiju Terazija kad prave jos uvek postoje?
Recommended Posts