Jump to content

Beograd

Featured Replies

ako oteramo cigane iz belvila, mozda i tamo nastane boemska cetvrt.

Доцкан!

Пре коју годину су срушили онај кафе/фризерски салон, са све кармин црвеним зидовима испод железничког надвожњака, близу Холидеј ина.

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Па и Скадарлију су мало пицанили крајем седамдесетих, чини ми се, или касније. Исто кад и Кнез Михајлову, како би постала аутентично стара™ боемска четврт. И онда скењали тотално, као и Кнеза, Богдановић ли је, Бакочевић ли је, не знам

General Bakočević.

Nije domaca dileja nego uvozna

Austrijski sastav Klangkarussell predstavio je spot za pesmu "Netzwerk" u kome glavnu ulogu imaju Beograd i ukrajinski Spajdermen, koji se "pentrao" po soliterima naše prestonice.

sve u beograd. sto nije snimio sot u loznici, valjevu, gadzinom hanu...?

Izdrzao sam desetak minuta Vesica na RTS-u i nisam mogao vise. Sve se kao nadam da ce konacno doci jedna vlast koja ce tu smradinu da sprovede do Bacvanske ali znam da mi je nada uzaludna.

E jbg. Baš si mogao da odgledaš do kraja pa da posle kažeš šta misliš ko je ostavio najbolji utisak.

ako mogu ja. antić malo manje djubre od ove dvojice.

jadna nam majka

gosti su antić ds, andrija dss, i vesić

Alimpić.

jes alimpić

Kako ide renoviranje Geozavoda? Čuje li se štogod iznutra?

Jedna od najlepših zgrada u Beogradu, "Beogradska zadruga", poznatija kao "Geozavod" restauirana je skoro u potpunosti. Skele su već skinute sa ulaza u ovo impozantno zdanje u kojem će biti smeštena kancelarija projekta Beograd na vodi.

:isuse::frust:

Pretpostavljam da su ostali pri tome da se podrum, temelji i tako te sitnice nece nikad sad raditi? Samo fasada i krov spolja?