vathra Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 ako oteramo cigane iz belvila, mozda i tamo nastane boemska cetvrt. Доцкан! Пре коју годину су срушили онај кафе/фризерски салон, са све кармин црвеним зидовима испод железничког надвожњака, близу Холидеј ина.
kapetanm Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Па и Скадарлију су мало пицанили крајем седамдесетих, чини ми се, или касније. Исто кад и Кнез Михајлову, како би постала аутентично стара™ боемска четврт. И онда скењали тотално, као и Кнеза, Богдановић ли је, Бакочевић ли је, не знам
katamaran Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Nije domaca dileja nego uvozna Austrijski sastav Klangkarussell predstavio je spot za pesmu "Netzwerk" u kome glavnu ulogu imaju Beograd i ukrajinski Spajdermen, koji se "pentrao" po soliterima naše prestonice.
Кристофер Лумумбо Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 sve u beograd. sto nije snimio sot u loznici, valjevu, gadzinom hanu...?
harper lee Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Izdrzao sam desetak minuta Vesica na RTS-u i nisam mogao vise. Sve se kao nadam da ce konacno doci jedna vlast koja ce tu smradinu da sprovede do Bacvanske ali znam da mi je nada uzaludna.
Hamlet Strašni Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 E jbg. Baš si mogao da odgledaš do kraja pa da posle kažeš šta misliš ko je ostavio najbolji utisak.
kud u maglu Simoviću Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 ako mogu ja. antić malo manje djubre od ove dvojice. jadna nam majka
Ryan Franco Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Kako ide renoviranje Geozavoda? Čuje li se štogod iznutra?
Jimmy Kowalski Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 skoro pa gotovo sminkanje http://mondo.rs/a690605/Foto/Info/Skoro-pa-zasijala.html
nera Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 skoro pa gotovo sminkanje http://mondo.rs/a690605/Foto/Info/Skoro-pa-zasijala.html Jedna od najlepših zgrada u Beogradu, "Beogradska zadruga", poznatija kao "Geozavod" restauirana je skoro u potpunosti. Skele su već skinute sa ulaza u ovo impozantno zdanje u kojem će biti smeštena kancelarija projekta Beograd na vodi. Pretpostavljam da su ostali pri tome da se podrum, temelji i tako te sitnice nece nikad sad raditi? Samo fasada i krov spolja?
Recommended Posts