Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
Ima i onih kojima je Đilas postupio ODLIČNO ! :bljak:Blic...Ovo je toliko jadno i uvlakački, da gotovo liči na podmevanje... A nije...
djilas je zamerio gradjevinskoj mafiji?!Hahahahaha!!!!Ocigledno,Jokanovic pokusava da se vrati u glumu,sada kao los komicar. Branislav J. Ciric
Posted

Ma ja sam bio jedan od onih koji su se nadali da vlast nece ni dobiti kredu pre nego se zavrsi most preko Ade, koji bi trebao da bude tokom sledece godine, a da sirota Gazelica nece dotad ispustiti plemenitu dusu. Za novi most sam siguran da ce biti pusten u izbornoj godini i da ce se nakriviti od silnog fotografisanja, pa makar i ne bude kompletno završen, nesto kao sto su se slikali po Juznom bulevaru koji je bio zavrsen 4 meseca kasnije. Posto je ispalo kako je ispalo, najebali smo i mi, i Zeleznicki i Brankov most. Najozbiljnije razmatram kombinaciju bicikla i Beovoza. Bright side: nikom se necemo izvinjavati zbog kasnjenja.

Posted

tekst je malouman, kao i vecina komentara ispod teksta. ovaj mi je najjaci zato sto, i pored apsolutne kontradikcije u ovoj recenici koja ne moze preziveti ni 30-sekundnu analizu, ovo jeste pretezan stav naseg sveta prema Romima:Nas drustveni sistem jeste otvoren za Rome i niko nema nista protiv Roma, a oni koji ih ne vole, zna se zasto ih ne vole... Zato sto su bezobrazni, neradnici i apsolutno nezainteresovani da promene zivotni stil dokle god budu mogli da kukaju i igraju na kartu omalovazavane manjine

Posted
djilas je zamerio gradjevinskoj mafiji?!Hahahahaha!!!!Ocigledno,Jokanovic pokusava da se vrati u glumu,sada kao los komicar. Branislav J. Ciric
Kako god, za pomenuti potez odjebavanja zabrinutih bankara, Djilas od mene ima siguran glas. Momci su se malo uziveli u ulogu; ne mozes da budes dobri lihvar; ili si lihvar, ili si dobar. Kad budu dali donaciju, mogu da kenjaju o tuznim sudbinama Roma. Jokanovicu je lizobulj usao u refleks, tekst je dno besposlenog politicara ozenjenog zenom skromne pameti i siroke ruke. Poentu teksta, medjutim, ne bih promenio ni za jotu.
Posted

Kombinaciju beciklo i Beovoz sam i ja razmatrao, posto sam na 5min od Vuka i na 5min beciklom od buvljaka. Nego me iznerviralo sto ridzovani na Beovozu traze 2 karte, jednu za pojedinca a drugu za beciklo pa nisam hteo da saucestvujem u tom vidu socijalne nepravde prema ekoloskom prevozu. Umesto da mene i moj bajs prevezu besplatno zato sto sam osvescen, oni mi naplacuju duplo.Mada mozda pokleknem pred izazovom, svidja mi se koncept da idem shatro metroom na poso, ko da sam u Njujorku nedaj boze.

Posted
Kako god, za pomenuti potez odjebavanja zabrinutih bankara, Djilas od mene ima siguran glas. Momci su se malo uziveli u ulogu; ne mozes da budes dobri lihvar; ili si lihvar, ili si dobar. Kad budu dali donaciju, mogu da kenjaju o tuznim sudbinama Roma.
ne znam kako da ti ovo saopstim ali ta klauzula o tuznim sudbinama Roma bila je od pocetka ukljucena u ugovor. Djilas je pokusao da izvrda tu klauzulu, u sustini da preko ledja Roma prevari jednu veliku i mocnu instituciju. I nije on odjebao zabrinute bankare, nego je odjebao svoje sugradjane. 
Posted
tekst je malouman, kao i vecina komentara ispod teksta. ovaj mi je najjaci zato sto, i pored apsolutne kontradikcije u ovoj recenici koja ne moze preziveti ni 30-sekundnu analizu, ovo jeste pretezan stav naseg sveta prema Romima
U tekstu se ne akcentira bilo kakav stav prema Romima i ne vidim zasto o tome diskutujes. Poenta je da bankari hoce da budu malo kamatari, a malo i nevladina organizacija, ali sa nasim parama.
Posted

inace od ove cele situacije sa gazelom korist je sto su se srbi sasrali da ce da upadnu u ladnu savu pa je saobracaj na gazeli dosta opusteniji nego pre celog zamesateljstva. nema guzve, cak se vozi i brze, imam utisak da je na delu isti rezon kao za vreme bombardovanja!

Posted
Jarac iz Zoološkog vrta daje mleko10. februar 2010. | 17:18 | Izvor: TanjugBeograd -- U Vrtu "Dobre nade" zabeležen je naskvakidašnji slučaj - zaposleni su pomuzli jarca, izjavio je direktor beogradskog zoološkog vrta Vuk Bojović."Dogodilo se čudo. Jarcu, koji u vrtu živi već dugo, ima svoj harem i brojno potomstvo, preko noći su porasle sise, kao kod koze, od kojih je jedna puna mleka", rekao je Bojović. On je dodao da je mleko poslato endokrinologu, na analizu. "Možda je ovo predznak da Srbima niko ne može ništa, jer oni i jarca mogu da pomuzu", našalio se direktor "Dobre nade".
Posted
ne znam kako da ti ovo saopstim ali ta klauzula o tuznim sudbinama Roma bila je od pocetka ukljucena u ugovor. Djilas je pokusao da izvrda tu klauzulu, u sustini da preko ledja Roma prevari jednu veliku i mocnu instituciju. I nije on odjebao zabrinute bankare, nego je odjebao svoje sugradjane. 
Onda je ugovor los. Ali sam stav prema 'velikoj i mocnoj instituciji' koju finansiramo mi gradjani Beograda svojom lovom je sasvim ok. Mozda ti u napadima filantropije kupujes kod Roma koji prodaju skuplje voce; ja licno obidjem celu pijacu i kupujem od najboljeg ponudjaca.
Posted
U tekstu se ne akcentira bilo kakav stav prema Romima i ne vidim zasto o tome diskutujes. Poenta je da bankari hoce da budu malo kamatari, a malo i nevladina organizacija, ali sa nasim parama.
Poenta je da je Djilas sam pristao na te uslove, a onda, kada je video da ce zaista morati da ih postuje, dosao do zakljucka da je posredi stetan ugovor. Poenta je da je Djilas pokusao da zajebe zlu veliku banku, i to preko ledja sirotinje. Hoces reci da podrzavas takvo ponasanje?"sa nasim parama"to su i moje pare, i ne smeta mi da nesto malo gradskih para ode na izgradnju zgrada ljudima koji zive pod kartonom. 
Posted
inace od ove cele situacije sa gazelom korist je sto su se srbi sasrali da ce da upadnu u ladnu savu pa je saobracaj na gazeli dosta opusteniji nego pre celog zamesateljstva. nema guzve, cak se vozi i brze, imam utisak da je na delu isti rezon kao za vreme bombardovanja!
Ja se sve nekako nadam da ce se sa prevodjenjem kamiona preko obilaznice na Avali nastaviti...
Posted
Ja se sve nekako nadam da ce se sa prevodjenjem kamiona preko obilaznice na Avali nastaviti...
ma i to sacujem, uvek se neko provuce - a po pravilu srpski kamioni. sigurno ima neka shtela:)
Posted
Poenta je da je Djilas sam pristao na te uslove, a onda, kada je video da ce zaista morati da ih postuje, dosao do zakljucka da je posredi stetan ugovor. Poenta je da je Djilas pokusao da zajebe zlu veliku banku, i to preko ledja sirotinje. Hoces reci da podrzavas takvo ponasanje?"sa nasim parama"to su i moje pare, i ne smeta mi da nesto malo gradskih para ode na izgradnju zgrada ljudima koji zive pod kartonom. 
Ne podrzavam. Mada mislim da je bolje da i na taj nacin pristedimo 5 milki, odnosno da je bolje da ispadnemo geaci, a da 5 meleona nekako ostane u dzepu.Takodje, ne zelim da pomislis da bahato ignorisem probleme koji Romi imaju. Mogu ti reci da cesto kontaktiram sa Romima iz Mirijeva i dobro poznajem njihove zivotne situacije. E na te probleme kao sto su getoizacija i uskracivanje sansi prilikom zaposljavanja jesam osetljiv, jer su to nase komsije koje placaju porez, struju, komunalije i ponasaju se skroz urbano. Za to cu, medjutim, otvoriti poseban topik na Drustvu, jer mi ide na zivce da se aksioma iz Skupljaca perja 'Sta moze Ciganin da radi?U Gradsku Cistocu ili da se kurva, trece nema!' od 1967. do danas nije promenila.I ne mislim da sam rasista zato sto bih tih 5 miliona potrosio na mirijevske Rome umesto na Rome iz karton sitija.
Posted (edited)
Ne podrzavam. Mada mislim da je bolje da i na taj nacin pristedimo 5 milki, odnosno da je bolje da ispadnemo geaci, a da 5 meleona nekako ostane u dzepu.Takodje, ne zelim da pomislis da bahato ignorisem probleme koji Romi imaju. Mogu ti reci da cesto kontaktiram sa Romima iz Mirijeva i dobro poznajem njihove zivotne situacije. E na te probleme kao sto su getoizacija i uskracivanje sansi prilikom zaposljavanja jesam osetljiv, jer su to nase komsije koje placaju porez, struju, komunalije i ponasaju se skroz urbano. Za to cu, medjutim, otvoriti poseban topik na Drustvu, jer mi ide na zivce da se aksioma iz Skupljaca perja 'Sta moze Ciganin da radi?U Gradsku Cistocu ili da se kurva, trece nema!' od 1967. do danas nije promenila.I ne mislim da sam rasista zato sto bih tih 5 miliona potrosio na mirijevske Rome umesto na Rome iz karton sitija.
hm. vidi, ne mozes ispasti geak pred velikom bankom, a da to ne ostavi dugorocne posledice. postoji nesto sto se zove poslovna reputacija i ona se znacajno narusava ovakvim postupcima.  svaki sledeci pregovarac ce imati u vidu da je Djilas probao da na jedan veoma pokvaren i bezobrazan nacin zajebe njegovog prethodnika. naravno da ce to imati uticaja na ponudjene uslove, garancije itd.a daleko od toga da je jedini problem karton-sitija Dragan Djilas....naravno. Same zgrade bez prateceg socijalnog programa nisu nista. I ocigledno je da ti nisi rasista, ali takodje mi je ocigledno da Djilas jeste. Edited by vasudeva418