Jump to content

Beograd

Featured Replies

dbijam da poverujem da je ova drzava vlasnistvo montenegrinskih plemena i familija

gde je gazza1 kad je najpotrebniji  :fantom:

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

:lolol:

nelipšimagarčedozelenetrave

borčanski most + završetak obilaznice do bubanj potoka

Završetak obilaznice do Bubanj potoka nije potreban da bi se sklonili kamioni iz Karađorđeve, samo borčanski most i deo od mosta do zrenjaninskog puta (a to se gradi sve zajedno sa mostom i biće sve gotovo odjedanput). Prvo, kamioni koji idu sa juga (od bubanj potoka) na pančevački most i onako ne idu Karađorđevom, već se isključe ranije pa idu rutom Bulevar-Batutova-Dimitrija Tucovića-Ruzveltova-Bogoslovija. A sve i da je neki išao (što nema nikakve logike) tad će moći na borčanski most bez da idu oko Kalemegdana. Drugo, Karađorđevom idu kamioni sa severa i zapada i oni će kada se završi most moći da izbegnu prelazak Save kompletno, tj. da se isključe npr. sa autoputa na NBG/u Zemunu i pravac most.

Nemam drugo objašnjenje nego uticajnu familiju. 

Interesantan eufemizam za ,,sinovi su mu mafijaši koji verovatno prete smrću svakome ko im ,dira' ćaleta"

kako se snimak pojavio?

Interesantan eufemizam za ,,sinovi su mu mafijaši koji verovatno prete smrću svakome ko im ,dira' ćaleta"

mislim da je zajcev nešto napisao na tu temu

Fascinantno je da taj čovek "vlada" zoološkim vrtom već 25 godina, a po profesiji je slikar. Da li se seća iko, kada je bio poslednji konkurs za upravnika. Svi gradski direktori su se smenjivali više manje po isteku 1, najviše 2 mandata. On je čovek bez mandata.

Jel ovo štrajkuju komunalci? Smeće nije pokupljeno i ima ga previše na ulicama, čak i za nivo Prljavograda...

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 2

prolazio danas pored ulaza u skadarsku, oko 1 i nesto.

vidim gomilu murije i fotoreportere koji slikaju nemio prizor. lokve, ali lokve krvi, po trotoaru i po zardinjeri.

pomislih da je neko nekog spucao kolima i pobegao, a sad vidim da je covek izboden nozem u 13:00, jedno 20 min pre nego cu proci.

Jel ovo štrajkuju komunalci? Smeće nije pokupljeno i ima ga previše na ulicama, čak i za nivo Prljavograda...

To sam i ja pomislila, sve se preliva preko kontejnera, ali ovog časa su u mojoj ulici prazne kontejnere.

To sto je Vuk kreten nimalo ne opravdava volonterku sto blene na mobilni dok drzi divlju zver na povocu. Vuk je otisao ceo metar od nje i vec zgrabio dete pre nego sto je ona i shvatila da se nesto dogadja.

i sto ga, pod 1, seta bez korpe.

prolazio danas pored ulaza u skadarsku, oko 1 i nesto.

vidim gomilu murije i fotoreportere koji slikaju nemio prizor. lokve, ali lokve krvi, po trotoaru i po zardinjeri.

pomislih da je neko nekog spucao kolima i pobegao, a sad vidim da je covek izboden nozem u 13:00, jedno 20 min pre nego cu proci.

Ujbt, bas sam se pitala sta se desilo. Ja sam stajala u koloni od Ekonomske ka tunelu oko 13, kad je projurio kombi Hitne pomoci i kad sam prosla pored kombija na pocetku Skadarlije, unosili su coveka na nosilima, nista drugo se nije videlo.

Juče komunalci nisu radili. U normalnoj državi ovo bi bila udarna tema bar na gradskim vijestima, ovde niko ni da zucne.

ne strajkuju komunalci, vec su u vinci stanovnici blokirali deponiju (zbog izgradnje dalekovoda preko naselja) pa se smece razvozi na udaljenije i manje deponije.

Juče komunalci nisu radili. U normalnoj državi ovo bi bila udarna tema bar na gradskim vijestima, ovde niko ni da zucne.

Tihi štrajk ili ih boli spolovilo? Nije da se baš nešto razlikuje od uobičajenog stanja, ali ipak...