Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)
Virtual .GameR1 hour ago

nije selđuk kriv! gazdu/gazdaricu za gušu dok nepoplavi i tako sa svima onima koji vode đukele bez povodaca

volonterka garant kucka nešto u romana mihaljević fazonu zabole je tobolčić   :fantom:

Edited by Hella
Posted

vuk bojovic:

snimak tog nevinog "hvatanja za jaknu", tj pokusaja neuroticne zarobljene zveri, izlozene neprestanoj dreci posetilaca u zooloskom vrtu i nezeljenom kontaktu sa njima, sto nijedna zivotinja na svetu ne trpi, da odvuce i zakolje dete.

kakav otac, takav sin

Golema džukela taj Vuk Bojović!

Posted (edited)

ispinovao je kako treba baš čitam ondašnje komentare na blicu svi u fazonu a što jebeni roditelji ne paze jel dete preskače ogradu i zaleće se vuku u ralje

eto sad znate i kako su čovekoliki poverovali pešićki da je tadić - pajsad ovo - diktator  :fantom:

Edited by Hella
Posted

Sta je sa obilaznicom? Ide li kako treba?

ako kreneš od avale ka vidikovcu i zezneš se pa izabereš novi straževički tunel, nema skretanja desno već put železnika. mislim da je zapelo kod onih borića na petlovom brdu.

što se tiče stopiranja izgradnje "poluprstena" kod buvljaka, tu je zapelo sa iseljavanjem/izmeštanjem onih koji su se smestili između depoa i pruge.

jedva čekam da mali siniša krene u odlučnu akciju vođen idejama i manirom svog šefa. "kakvi borovi, hoću petlju", "kakvi cigani, hoću poluprsten"

Posted

Volonterka blene u mobilni dok drzi vuka  :isuse:

Posted (edited)

Blenula ne blenula ona nema šanse da ovo spreči, nije problem u njoj nego u onome ko je uopšte osmislio ovaj koncept šetanja vukova na povodcu što će biti ona bezočna lažovčina Bojović. Šta njega još drži na površini ne smem ni da pomislim. Ono jes da su mu uhapsili sina, ali kad je Lukin brat ubijen policija se angažovala kao da je u pitanju slučaj silovanja Device Marije.

Edited by čekmeže
Posted

vuk bojovic:

snimak tog nevinog "hvatanja za jaknu", tj pokusaja neuroticne zarobljene zveri, izlozene neprestanoj dreci posetilaca u zooloskom vrtu i nezeljenom kontaktu sa njima, sto nijedna zivotinja na svetu ne trpi, da odvuce i zakolje dete.

kakav otac, takav sin

gledam i gledam snimak i sta da kazem, nije zivotinja kriva sto je u zooloskom vrtu, najludje mi je sto je na kraju snimka vucko uhvatio u celjusti onu loptu sa kojom se igrao pre nego sto je napao dete. a ono zlo od coveka, vuk bojovic i onaj njegov spin, setih se komentara u kuriru na tadasnju vest koji su mi ogadili tadasnji dan, stotinak kevtanja i rezanja zveri koje se samo nazivaju ljudima sa kolektivnim izlivom mrznje prema roditeljima deteta i kada ti napises za vucka, zarobljena zver, pitam se, cime su i u cemu zarobljeni ti ljudi koji su tako komentarisali, nemam drugog objasnjenja osim da su zarobljeni u svojoj tuposti i zlu.

Posted (edited)

sećam se i ja toga, to je bio spektakularan izliv mržnje. sad će isto tako da mrze volonterku zbog mobilnog. nikako Vuka, on je naš čovek, simbol Beograda, doajen, institucija.

naravno, slažem se za vuka, on radi svoj vučji posao najbolje što ume pod ovim okolnostima. doći će valjda dan kada će ovakvi zoo vrtovi biti ružna prošlost.

Edited by Грешни Василије
Posted

sećam se i ja toga, to je bio spektakularan izliv mržnje. sad će isto tako da mrze volonterku zbog mobilnog. nikako Vuka, on je naš čovek, simbol Beograda, doajen, institucija.

da, to je ono zastrasujuce, ta spremnost na kiolektivnu histeriju i verbalni linc kada vec ne moze pravi, licnosti na koje spineri pokazu prstom.

volonterka je odgovorna ali ipak je najveca odgovornost na onom zlu od coveka i zbog spina i zbog naopake edukacije tih volontera, pa nisu te zivotinje domace tj kucni ljubimci, nije to pas nego vuk ma koliko mlad bio. jbt, pa imao sam pre dve decenije i vise sarplaninca i ni u ludilu nisam zverao naokolo dok mi pas lezi sa sve povodcem jer je i on umeo tako iz pitaj boga kojih razloga da skoci na nesto ili nekoga iako je bio dobrica od psa ali pusti ti to dobrica od psa, em masa em vilica i niko nije duzan da dozivi da domaca zverka skace na njega osim ako to sam ne zeli.

ovo boldovano, povraca mi se od takvog beograda kome je to zlo od coveka naš čovek, simbol Beograda, doajen, institucija.

Posted (edited)

naravno, slažem se za vuka, on radi svoj vučji posao najbolje što ume pod ovim okolnostima. doći će valjda dan kada će ovakvi zoo vrtovi biti ružna prošlost.

To sto je Vuk kreten nimalo ne opravdava volonterku sto blene na mobilni dok drzi divlju zver na povocu. Vuk je otisao ceo metar od nje i vec zgrabio dete pre nego sto je ona i shvatila da se nesto dogadja.

Edited by katamaran
Posted (edited)

pa napisah i ja to, volonterka je odgovorna ali nagledao sam se u svojoj kuckarskoj fazi blentavih vlasnika velikih pasa koji isto tako blenuli pa im zverka odjednom skoci na coveka ili dete, onako iz vica, ne da ugrize i pokida nego onako cisto bezobrazno kerece. to sto je smisljen taj koncept bez ikakve edukacije da zverke nisu kucni ljubimci te da je potreban poseban oprez kada se pozamasna mladuncad setaju prostorom zoo vrta nije odgovornost volonterke vec onog zla od direktora zoo vrta

Edited by Pontijak
Posted

Slazem se. Vuk Bojovic je definitivno najodogovrniji u celoj prici.

Posted

ne sumnjam da se volonterka isprepadala u tim trenucima, jednostavno klinka nista ne zna kako sa mladuncima zverki, ma pitanje je da li zna cak i kako sa psima. lepo se vidi vuckova igracka na travi, neko prisao blizu igracke, zverka skocila na dete i odmah posle razdvajanja uhvatila u celjusti svoju igracku.

i meni je velika tajna sta drzi tog ogavnog coveka toliko dugo na toj poziciji

Posted

Jedan jedini put se dogodilo da je neko iz vlasti ušao u sukob sa Bojovićem. To je bilo za vreme Nenada Bogdanovića, kada je (gradski menadžer?) Bojan Stanojević nešto krenuo na Bojovića. Ubrzo se i on povukao.

Nemam drugo objašnjenje nego uticajnu familiju. 

Posted

ne znam ja nista o njegovoj familiji i odbijam da poverujem da je ova drzava vlasnistvo montenegrinskih plemena i familija osim ako pod familijom ne podrazumevas italijansko znacenje tog pojma sto bi vec imalo smisla