Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Pomoćnik predsednika Opštine SG mi je sad napisao da će uputiti inicijativu Gradu jer Opština ne može da postavlja.

Posted (edited)
Poslala sam mejl predsedniku opstine Stari Grad, njihovoj ekoloskoj sluzbi i JKP Zelenilu (sve na gomili) sa predlogom da se postavi velika jelka na Trgu Republike. It means a lot to me.
iskreno se nadam da ce te iskulirati. po meni jedan od uzasnijih varvarskih obicaja.u dortmundu je jedna takva postavljena, najveca u njemacku, valjda 50m il nesto tako.hvale se brojem jelki koje su 'ugradjene' u nju (nesto mnogo iljada). doslo mi da placem kad sam video svo to mrtvo mlado drvecehe, sad vidim, hvale se da je najveca usvjet. Edited by ToniAdams
Posted

istok se sada sigurno grize što on ovo prvi nije smislio

Posted
Ja sam vidjala žive jelke po trgovima.
pa to imas u parku kolko oces
Posted
pa to imas u parku kolko oces
Mora da postoji jedna glavna. Najveća i najlepša.Da se slikaju deca, ja, da se ljube odrasli ispred nje...vidiš jelku, obuzme te magija i zaboraviš na Nebojšu i Dragana.
Posted

ok, al kako mislis da se to izvede bez da drvo bude ubiveno?to sto su je doneli sa busenom ne znaci da ce preziveti celu akciju, vec da ce ostati friska tih par nedelja.

Posted

Ubijamo drvo i da se grejemo. I jedemo prase pečeno na žaru od drveta ponekad.

Posted

ok, taj sam argument zeleo da cujem.pa ajmo onda tamaniti prirodu da bi se matori ljudi obuzeti magijama zvalavili na neki idiotski praznik, kad vec jedemo to prase.

Posted
Ubijamo drvo i da se grejemo. I jedemo prase pečeno na žaru od drveta ponekad.
nemoj sad da manipulishesh ^_^
Mora da postoji jedna glavna. Najveća i najlepša.Da se slikaju deca, ja, da se ljube odrasli ispred nje...vidiš jelku, obuzme te magija i zaboraviš na Nebojšu i Dragana.
bude u ushcu jedna ogromna sa ogromnom foteljom ispred pa idemo da se slikujemo u toj fotelji svake godine. ali da. jedna ogromna, ali kvalitetna simulacija, da sija ko galaksija, pa da je posle arhiviraju. to bi bilo lepo. nekad su samo seljaci imali plastichne jelke, a sad samo seljaci imaju prave. to je sad tako ^_^izvinjavam se individualnim robnim proizvodjachima koji mecu zejtin i kauchuk u sir i kajmak :D
Posted

Nije neki argument jer je i marginalni napredak bolji od nemanja bilo kakvog. Ali mi je ipak dosta teško da polemišem jer treba da napravim gradaciju ljudskih potreba, te izvučem zaključke o opravdanosti. At the same time, ova zajebancija na forumu iziskuje energiju čija proizvodnja uvek u manjoj ili višoj meri podrazumeva neku štetu u odnosu na prirodu.

Posted
Nije neki argument jer je i marginalni napredak bolji od nemanja bilo kakvog. Ali mi je ipak dosta teško da polemišem jer treba da napravim gradaciju ljudskih potreba, te izvučem zaključke o opravdanosti.At the same time, ova zajebancija na forumu iziskuje energiju čija proizvodnja uvek u manjoj ili višoj meri podrazumeva neku štetu u odnosu na prirodu.
znam, zato dishem tek svaki drugi ^_^teshko je diskutovati o potrebama i moranju, uvek je tako.