Кристофер Лумумбо Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 mislis kod cokija? boki vec dve godine nema veze sa grejanjem.
yolo Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 kakva tragedija, moras da obuces duks u stanu usred zime! sigurno nema ni 20 stepeni?
pacey defender Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 za 100 din po m2 tokom cele godine skroz razumem rant.
pacey defender Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Zbog čega je rad Komunalne policije nezakonit?Kao odgovor na kritike rada Komunalne policije, Grad Beorad je nedavno doneo Odluku (Sl.List grada Beograda 23/2013), kojom je proširio njenu nadležnost i ovlašćenja, među kojima je i pravo da izriče novčane kazne – koje su inače u nadležnosti inspekcijskih služba.Time se nazakonito duplira ovlašćenje za izricanje kazni, jer podzakonskim aktom – Odlukom - Komunalnoj policiji su data veća ovlašćenja nego što to propisuje republički Zakon. Zato sada, nakon tri godine “držanja sveće” postojećim inspekcijama, potpuno nezakonski, imamo više službi koje kažnjavaju za isto delo. Da li je ovo tacno?Pronadjoh na sajtu Beogradske inicijative. http://www.beogradskainicijativa.rs/komunalna-policija-beograda-od-nerada-bezakonja-2-deo/v
Zdravko Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Ne pratim nesto izvestavanje novosti, al danas u redu kod lekara videh ovaj naslovhttp://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:466953-Sprecene-mucke-sa-zemljistem-PKBmedjutim u ostalim novinama, nema takve prilicno senazacionalne vesti, tako da mi vise deluje novosti su samo postale ozbiljno glasilo sns-a ... pogotovu su mi ogadile izvestavanje kada sam video naslov da je postavljena tabla Dragutinu Gavrliovicu, udjem da procitam a ono pise kako je mimo svih predsednik skupstine za to zasluzan, od tad nisam otvarao nista sto ima veze sa tim medijem ...
Hella Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 (edited) mislili ste da je fašizam nakon ds nemoguć, ali realnost vas demantuje na svakom koraku. Birokratija sprečava humanitarce da pomognu beskućnicimaM. Pejić subota 7.12.2013Beograđani Marko Pajić (22), Matija Rodić (23) i Aleksandar Sretković (23) koji su svojim humanim delima dirnuli ceo region hraneći beskućnike na ulici, zaustavljeni su u novoj nameri da pomognu ugroženima zbog opštinske birokratije!http://www.b92.net/z...7&nav_id=786340 Edited December 7, 2013 by Hella
Pontijak Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 koliko znam na opstini stari grad vlast jos uvek drzi ds tako da bi mogao malo da ispravis tvoj iskaz u skladu sa cinjenicama
pacey defender Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Cekajte, kakva je ovo budalastina, da Opstinsko vece treba da se izjasnjava o odrzavanju skupa?Pisali su odeljenju za komunalne poslove jer je bitno da komunalna policija zna o kakvom se skupu radi (ako imaju standove i sl). Kada sam licno predavao taj zahtev-molbu, kako se vec zove, nije bilo reci o odrzavanju sednice Veca, dobili smo dozvolu vrlo brzo. Pricam o opstiniStari grad .
MayDay Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Poslala sam mejl predsedniku opstine Stari Grad, njihovoj ekoloskoj sluzbi i JKP Zelenilu (sve na gomili) sa predlogom da se postavi velika jelka na Trgu Republike. It means a lot to me.
nezvanova Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 e, vidis za sledecu godinu bi bilo lepo poslati mail predsedniku opstine novi beograd sa predlogom da naprave konkurs za instalaciju neke moderne jelke, za mlade arhitekte, dizajnere, lighting dizajnere, vajare... bas bi bilo lepo da imamo i nesto moderno kao npr ovo
pere urban x Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 mislili ste da je fašizam nakon ds nemoguć, ali realnost vas demantuje na svakom koraku. koliko znam na opstini stari grad vlast jos uvek drzi ds tako da bi mogao malo da ispravis tvoj iskaz u skladu sa cinjenicama Јаб после оваквог аутогола Хелишке апстиниро абсентиро једно време.
pere urban x Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Užasima neka kite turski deo grada.Те силне шарене лампице, клаустофобичне инсталације, гужва и бука око њих, очас посла човеку позли и трајно се погорша стање.
đorđe geprat Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 (edited) e, vidis za sledecu godinu bi bilo lepo poslati mail predsedniku opstine novi beograd sa predlogom da naprave konkurs za instalaciju neke moderne jelke, za mlade arhitekte, dizajnere, lighting dizajnere, vajare... bas bi bilo lepo da imamo i nesto moderno kao npr ovo neka NBgrađani izaberu nešto od ovoghttp://shootandscraw...ablon-brussels/ Edited December 9, 2013 by djordje geprat
Recommended Posts