Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

Nisu kazne, vec doplatne karte, tu nema direktnog skidanja vec mora da prodje sudski postupak. Nas zakon ne omogucava javnim preduzecima da kaznjavaju gradjane, najblize sto imamo je izvrsenje na osnovu verodostojne isprave, sto je brze od klasicnog parnicnog postupka ali i tu postoji mogucnost zalbe.

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

zato cemo uskoro imati najgori Zakon o radu u Evropi, pa se to negde potire

Posted

jel provalio jos neko da su danas zalabili grejanje? ovih dana je bilo super, danas nedovoljno toplo.

Posted
Najliberalniji zakon na svijetu :)
Gledam malopre BG hroniku, pokazuju čekaonice širom Srbije u kojima se potpisuje ugovor za reprogram duga za struju (koliko sam skapirao, uslovi su plaćanje na rate i 40% otpisa, ali ne držite me za reč). Rok za reprogram uskoro ističe, pa je masa požurila da ne propadne free money. U redu upadaju u oči našminkane žene u kožnim jaknama, bakiji sa mobilnima, poslovično angsty mlado i staro. Mislim, raznolika je socijalna struktura, ali ni u kom slučaju različita od recimo klijentele u Delti. Ljudi su prosto mavikli da ne plate i čekaju ovakve kvazisocijalne aranžmane, joie de vivre absolutement.
Posted

absolutement = absolumentsta komplikujes- pojednostavi. i ne hejtuj bliznjeg svog.

Posted
jel provalio jos neko da su danas zalabili grejanje? ovih dana je bilo super, danas nedovoljno toplo.
:rolf:
Posted
:rolf:
sta je smesno? radijatori su bili dosta hladniji, svaki dan chekiram zato sto su mi ponovo povezivali radijatore.
Posted

svake godine ista priča:)

Posted

pa dobro, mozes da napises "kojote, ne lupetaj gluposti, to nije tacno", umesto sto stavljas taj smajli. mi smo ovih dana isli u majici po kuci a danas smo nosili dukserice, a ja sam u jednm trenutku obuo patike dok sam radio zato sto mi je bilo hladno u papucama. dakle sigurno nije bila ista temperatura. uvece, negde oko 8-9 je bilo dosta toplije i onda su u 10 ugasili kao po obicaju. moguce je da je do sistema u zgradi, ali cinjenica je da je bilo dosta ladnije.

Posted

izvini molim te što sam te uznemirio

Posted

ne prihvatam izvinjenje. jebem se sa grejanjem godinu dana i muka mi je kad moram da nosim pizamu i duksericu po stanu. carevi koji su mi ponovo spajali radijatore vezali jedan radijator samo na odlaznu cev pa su kasnije to prepravljaji. uzas jebeni.

Posted
pa dobro, mozes da napises "kojote, ne lupetaj gluposti, to nije tacno", umesto sto stavljas taj smajli. mi smo ovih dana isli u majici po kuci a danas smo nosili dukserice, a ja sam u jednm trenutku obuo patike dok sam radio zato sto mi je bilo hladno u papucama. dakle sigurno nije bila ista temperatura. uvece, negde oko 8-9 je bilo dosta toplije i onda su u 10 ugasili kao po obicaju. moguce je da je do sistema u zgradi, ali cinjenica je da je bilo dosta ladnije.
Ti sigurno nisi bio u vojsci...Sent from my iPad using Tapatalk HD
Posted

Čak ni u civilnoj on verovatno nije bio...

Posted

nisam, hvala bokiju na tome.