November 20, 201311 yr U tržnom centru u Bačvanskoj, umesto Rode i Bricolagea, prvog se otvara Tempo, na celokupnoj površini koje su zauzimale ranije ove dve radnje.Nema više Mr. Bricolagea??? :( :(Meni je ta radnja bila banja.
November 20, 201311 yr Šteta što nije i Žika Pauk u gradskom veću, tada bi se kompletirale najveće KK CZ zvezde uprave Edited November 20, 201311 yr by Lezilebovich
November 20, 201311 yr Naravno, setili su se njegovog minulog rada. Slanje batinaša na štrajkače, i logistička podrška u atentatima. Nije to šala. Još uz dodatak Vesića....
November 20, 201311 yr Šteta što nije i Žika Pauk u gradskom veću, tada bi se kompletirale najveće KK CZ zvezde upravefali Žeželj
November 20, 201311 yr BTW ima li taj Žeželj veze sa đeneralom Milanom Žeželjem, koga ovde možemo videti dok pevuši "Drina vodo, plemenita među, izmeđ Bosne i izmeđ Srbije, naskoro će i to vreme doći kad ću ja i tebeka preći i beščasno Srblje izgaziti"?
November 26, 201311 yr Otvoren tempo u BačvanskojTamo gde je bila Roda?Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk
November 29, 201311 yr Ko je uz podsmeh koristio doplatne karte Parking servisa kao toalet papir, neka pod hitno isprazni svoj bankovni račun (mada nisam siguran da će to biti od prevelike pomoći).
November 29, 201311 yr Ne skida Parking Servis nego Narodna Banka. U francuskoj ako ne platis kaznu (koju dobijes kuci) em ti je povecaju em ti je naplate direktno preko racuna. Caka je u tome sto na toj kazni to sve lijepo pise.Moram da dodam da je i meni nevjerovatno da neko ne placa svoje kazne (i da misli da je to normalno). Edited November 29, 201311 yr by borris_
November 29, 201311 yr JAPLACAMISAMOSEOSECAMKAOBUDALAJEREVODANASSAMPRIMIOPLATUISVESAMDAOOVOJDRZAVINARACUNEANIKONIFALADAKAZE.POSTENIGRADJANISUBUDALEAOVISTONEPLACAJURACUNESEBOGATENARANASRACUN!!!!!
November 29, 201311 yr Moram da dodam da je i meni nevjerovatno da neko ne placa svoje kazne (i da misli da je to normalno).nije normalno, nego je racionalno sa tacke kucnog budzeta, zato sto u velikom broju slucajeva mozes da sacekas da ti ponude bolje uslove placanja ili te, kao u slucaju GSP-a, potpuno oslobode obaveze placanja doplatne karte.e sada su malo vise zategli sa ovim privatnim izvrsiteljima, a narod se jos nije navikao.inace u ovom tekstu mi nesto nedostaje. nemoguce je da su bez odluke o izvrsenju skinuli pare sa racuna. neko laze.
November 29, 201311 yr Pa zavisi sta pise na tim kaznama. Kao sto rekoh na ovim nasim lijepo pise da u slucaju ne placanja kazne, "trésor public" ce direktno skinuti pare sa racuna sa kamatama. Naveden i clan zakona na kazni koji to omogucava. Edited November 29, 201311 yr by borris_