Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
U tržnom centru u Bačvanskoj, umesto Rode i Bricolagea, prvog se otvara Tempo, na celokupnoj površini koje su zauzimale ranije ove dve radnje.
Nema više Mr. Bricolagea??? :( :(Meni je ta radnja bila banja.
Posted (edited)

Šteta što nije i Žika Pauk u gradskom veću, tada bi se kompletirale najveće KK CZ zvezde uprave

Edited by Lezilebovich
Posted
Naravno, setili su se njegovog minulog rada. Slanje batinaša na štrajkače, i logistička podrška u atentatima. Nije to šala. Još uz dodatak Vesića....
Posted
Šteta što nije i Žika Pauk u gradskom veću, tada bi se kompletirale najveće KK CZ zvezde uprave
fali Žeželj
Posted

BTW ima li taj Žeželj veze sa đeneralom Milanom Žeželjem, koga ovde možemo videti dok pevuši "Drina vodo, plemenita među, izmeđ Bosne i izmeđ Srbije, naskoro će i to vreme doći kad ću ja i tebeka preći i beščasno Srblje izgaziti"?milanzezeljqj8.jpg

Posted
Otvoren tempo u Bačvanskoj
Tamo gde je bila Roda?Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk
Posted (edited)

Ne skida Parking Servis nego Narodna Banka. U francuskoj ako ne platis kaznu (koju dobijes kuci) em ti je povecaju em ti je naplate direktno preko racuna. Caka je u tome sto na toj kazni to sve lijepo pise.Moram da dodam da je i meni nevjerovatno da neko ne placa svoje kazne (i da misli da je to normalno).

Edited by borris_
Posted

JAPLACAMISAMOSEOSECAMKAOBUDALAJEREVODANASSAMPRIMIOPLATUISVESAMDAOOVOJDRZAVINARACUNEANIKONIFALADAKAZE.POSTENIGRADJANISUBUDALEAOVISTONEPLACAJURACUNESEBOGATENARANASRACUN!!!!!

Posted
Moram da dodam da je i meni nevjerovatno da neko ne placa svoje kazne (i da misli da je to normalno).
nije normalno, nego je racionalno sa tacke kucnog budzeta, zato sto u velikom broju slucajeva mozes da sacekas da ti ponude bolje uslove placanja ili te, kao u slucaju GSP-a, potpuno oslobode obaveze placanja doplatne karte.e sada su malo vise zategli sa ovim privatnim izvrsiteljima, a narod se jos nije navikao.inace u ovom tekstu mi nesto nedostaje. nemoguce je da su bez odluke o izvrsenju skinuli pare sa racuna. neko laze.
Posted (edited)

Pa zavisi sta pise na tim kaznama. Kao sto rekoh na ovim nasim lijepo pise da u slucaju ne placanja kazne, "trésor public" ce direktno skinuti pare sa racuna sa kamatama. Naveden i clan zakona na kazni koji to omogucava.

Edited by borris_