Šumejker-Levi 9 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 U tržnom centru u Bačvanskoj, umesto Rode i Bricolagea, prvog se otvara Tempo, na celokupnoj površini koje su zauzimale ranije ove dve radnje.Nema više Mr. Bricolagea??? :( :(Meni je ta radnja bila banja.
Lezilebovich Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 (edited) Šteta što nije i Žika Pauk u gradskom veću, tada bi se kompletirale najveće KK CZ zvezde uprave Edited November 20, 2013 by Lezilebovich
Tresko Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Naravno, setili su se njegovog minulog rada. Slanje batinaša na štrajkače, i logistička podrška u atentatima. Nije to šala. Još uz dodatak Vesića....
Dr Arslanagić Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Šteta što nije i Žika Pauk u gradskom veću, tada bi se kompletirale najveće KK CZ zvezde upravefali Žeželj
Filipenko Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 BTW ima li taj Žeželj veze sa đeneralom Milanom Žeželjem, koga ovde možemo videti dok pevuši "Drina vodo, plemenita među, izmeđ Bosne i izmeđ Srbije, naskoro će i to vreme doći kad ću ja i tebeka preći i beščasno Srblje izgaziti"?
zoki Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Otvoren tempo u BačvanskojTamo gde je bila Roda?Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk
Hella Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 garant neki pederi. http://www.youtube.com/watch?v=ITQGkXm5-_c
Muwan Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Ko je uz podsmeh koristio doplatne karte Parking servisa kao toalet papir, neka pod hitno isprazni svoj bankovni račun (mada nisam siguran da će to biti od prevelike pomoći).
borris_ Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 (edited) Ne skida Parking Servis nego Narodna Banka. U francuskoj ako ne platis kaznu (koju dobijes kuci) em ti je povecaju em ti je naplate direktno preko racuna. Caka je u tome sto na toj kazni to sve lijepo pise.Moram da dodam da je i meni nevjerovatno da neko ne placa svoje kazne (i da misli da je to normalno). Edited November 29, 2013 by borris_
Singer Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 JAPLACAMISAMOSEOSECAMKAOBUDALAJEREVODANASSAMPRIMIOPLATUISVESAMDAOOVOJDRZAVINARACUNEANIKONIFALADAKAZE.POSTENIGRADJANISUBUDALEAOVISTONEPLACAJURACUNESEBOGATENARANASRACUN!!!!!
Аврам Гојић Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Moram da dodam da je i meni nevjerovatno da neko ne placa svoje kazne (i da misli da je to normalno).nije normalno, nego je racionalno sa tacke kucnog budzeta, zato sto u velikom broju slucajeva mozes da sacekas da ti ponude bolje uslove placanja ili te, kao u slucaju GSP-a, potpuno oslobode obaveze placanja doplatne karte.e sada su malo vise zategli sa ovim privatnim izvrsiteljima, a narod se jos nije navikao.inace u ovom tekstu mi nesto nedostaje. nemoguce je da su bez odluke o izvrsenju skinuli pare sa racuna. neko laze.
borris_ Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 (edited) Pa zavisi sta pise na tim kaznama. Kao sto rekoh na ovim nasim lijepo pise da u slucaju ne placanja kazne, "trésor public" ce direktno skinuti pare sa racuna sa kamatama. Naveden i clan zakona na kazni koji to omogucava. Edited November 29, 2013 by borris_
Recommended Posts