Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
nego, prođoh večeras kroz varoš i vidim nov lokal preko puta "beograđanke". čajniz fast fud umesto knjižare SKZ.
gosn dzole, ste siguran? :unsure:chini mi se ko da je pre 2 meseca josh bila tamo. sasvim solidna knjizara...
Posted (edited)

Samo da prijavim da u autobusima #31 možete videti Naredbu koju je potpisao i objavio direktor GSP-a, kojom se, jelte, naređuje vozačima cenjenog preduzeća da ne voze tramvajskim šinama od Slavije do Franša jer se na toj relaciji nalaze brojne udarne rupe koje uzrokuju štetu na vozilima.Jebem vam mater, onako kolektivno, što tu deonicu već 15 godina uspevate da održite u katastrofalnom stanju i što svaki put kada je zakrpite, onako fušerajski, sledeće zime podloga popusti i ponovo se pojave rupe. To konkretno znači da umesto pet traka za saobraćaj, od kojih su dve krajnje trake namenjene javnom prevozu, samo tri u su u upotrebi za vozila koja se ne odazivaju na naziv #10, #9, #14.Da se razumemo, tom deonicom prolazim dva puta dvevno od 1997. godine. Slika i prilika upravljanja Beogradom.

Edited by pacey defender
Posted (edited)
gosn dzole, ste siguran? :unsure:chini mi se ko da je pre 2 meseca josh bila tamo. sasvim solidna knjizara...
onaj manji, desno od prolaza, deo je dat kinezima. levo je knjižara sa handkeom u izlogu. Edited by djordje geprat
Posted
onaj manji, desno od prolaza, deo je dat kinezima. levo je knjižara sa handkeom u izlogu.
Do pre koji mesec tu je bila knjižara Zavoda za udžbenike, ali im, očito, više nije neophodna kao poslovni prostor. Nekada je SKZ tu imala antikvarno odeljenje, pa je jedno vreme bila "francuska" knjižara (bio i originalni Gaston Lagaffe u džepnom izdanju, hvala im), na kraju i Zavod. Ako niste Laguna ili Vulkan, teško ćete opstati kao knjižara.
Posted
Nekada je SKZ tu imala antikvarno odeljenje
Знам шта бих држао на кварном одељењу, а ово мора да је скроз контра од тога...
Posted (edited)

Upravo video kako mi ispred nosa radnik gradske čistoće ubacuje ,,moju'' eko-kesu (u čije primerke uredno odvajam otpad za reciklažu, lepim si sopstveni infostan-barkod, i koju izbacujem kao što mi je rečeno na ulicu u zadatom terminu, još od juna meseca) u đubretar sa svim ostalim đubretom, ladno, bez blama, bez da trepne, i gledam kako se moja zelena kesa, simbol jedne male satisfakcije da je ovaj grad bar malo postao više nalik civilizovanijim mestima na ovoj planeti, meša sa svim ostalim smećem, i odlazi na deponiju, zajedno s mojom nadom da ovde može biti bolje.Pa jebote :isuse:

Edited by hazard
Posted

:cry:to sad misevi kolo vode jer nema Djitlera...

Posted

Već vidim hazarda kako od sutra baca smeće kroz prozor. Džentrifikovao se, molim lepo. -_-

Posted

ja sam podneo zahtev da mi se dostavljaju te kese za sortiranje jos pre godinu dana... jos uvek cekam da mi se jave

Posted

Ja sam se uvek pitao da li ih zaista odnesu jer se dešavalo da moje kese nema, ali da bude po neka ispred ostalih ulaza. Ili bude 00h a kesa i dalje stoji ispred zgrade. Jednom sam video da je neko preturao po kesi koju sam izneo u 20h, pa od tada iznosim između 21.30h i 22h. Opet, jednom su se pojavili tačno u 22h pa zamalo da zakasnim.Mialim da je sa tim kesama totalni haos.Arbejtmane, zovi kol centar da ih podsetiš.

Posted
Novosti: Nova petorka vodi Beograd
Beograd -- Petočlanu privremenu upravu Beograda trebalo bi da čine Siniša Mali, Goran Vesić, Milan Božić, Nikola Nikodijević i Aleksandar Krstić, saznaju Novosti.
Tim snova.
Posted
Tim snova.
A sada nešto potpuno drugačije - leteći cirkus Ace Vučića...(Danice pomagaj, 11. novembar 2013 23:16)
Posted

Nema mesta panici.Beogradski izbori su u martu i građani će imati priliku da se izjasne o ovoj koaliciji.

Posted

Jebace nas ovi ruzno.