Singer Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 jos sam zelen. dal' ovo ide na minijature ili na bitne postove?bas bih ga postavio (ako neko vec nije)
Ariel Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 imaš vinjak od mene arbeitmann, u nekoj staaaroj bg kafani :D
beatakeshi Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 on je spreman a vi?http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=11&dd=06&nav_category=11&nav_id=774225
Lezilebovich Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Da nije malo rano za novogodišnju rasvetu
Singer Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 (edited) Jel' moguce da je postavljaju?edit. - lupam i ja. prosle godine su je isto tako postavljali nesto pocetkom novembra al', koliko se secam, je nisu bas dugo palili - tamo do sredine decembra. Edited November 6, 2013 by Singer
Аврам Гојић Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 ja se nadam da je ovo samo vic i izmisljotina. Beograd se ni posle 15 godina nije oporavio od Milana Bozica i kriminalne klike koju je zastupao. Beograd -- Milan Božić najozbiljniji je kandidat SNS da predvodi privremenu upravu u Beogradu posle smene Dragana Đilasa, saznaje Nedeljenik u vladajućoj koaliciji.U SNS još nisu prelomili ko će biti na čelu privremene uprave u Beogradu nakon smene Đilasa, ali se najveće šanse daju Božiću, koji bi ostao na čelu te uprave do februarskih izbora u prestonici.Milan Božić već ima iskustva sa vođenjem grada Beograda s obzirom da je bio na najvišim funkcijama u gradu od 1997. do 1999. godine u vreme kada je SPO vodio Beograd nakon što je sa mesta gradonačelnika smenjen Zoran Đinđić.Božić je trenutno predsednik Nadzornog odbora Telekoma. U avgustu 2011. godine ušao je u SNS gde je član Glavnog odbora.
Hella Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 ja se nadam da je ovo samo vic i izmisljotina. Beograd se ni posle 15 godina nije oporavio od Milana Bozica i kriminalne klike koju je zastupao.popodne idem na njivu pa javi ako hoćeš da ti pošaljem 90 kila blata i kukuruznih brkova, nisu pirgavi ali poslužiće.
Hamlet Strašni Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Царски! Живо ме занима како ће град да функционише. Реално божић се са места потпредседник скупштине града није нешто бавио превише оперативним пословима. Сада ће бити на челу органа који има овлашћења градоначелника, градског већа и скупштине града.
Аврам Гојић Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 pa isto kao onda, kuce na zgradama, zgrade na zgradama, radis sta hoces.
Recommended Posts