Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

hocemo li vabiti ovim strejndzere na svakoj stranici?

Posted

Ima taj skot i emisiju kod Peconija na hepitv "Revolucija"

Posted (edited)

Srećan dan oslobođenja grada želim!187061_crvenaarmijat34oktobar1_origh.jpg187059_20oktobar19446745672_ig.jpggrobovisovjetaknezamilo.jpgGroblje_oslobodilaca_beograda_1944.JPG

Na natpisu na spomen groblju stoji da su za oslobođenje Beograda dali svoje živote 2.944 borca Narodno-oslobodilačke vojske Jugoslavije i 961 borac Crvene armije, kao i da na tom groblju počiva 1.386 boraca NOVJ i 711 boraca Crvene armije.
Ja mislio to Rusi pregazili a partizani gotovani došli na izvolte...:huh:I moja omiljena fotka oslobođenja, bosonoga 6. lička na Dedinju...dedinjebosioslobodioci1.jpg Edited by Filipenko
Posted

Jedan novi momenat za mene danas - Nikola Spasić je bio jedan od članova glavnog odbora četničke akcije, i podržao je skup iz 1904. kada su četnici vaspostavljeni pod parolom "Sloboda svim Srbima ili smrt i samoj Srbiji" :s_c:Čisto da znate ko je ostavljao zadužbine po Beogradu.

Posted (edited)

Uh, jutros ustanem pogledam kroz prozor i zgrozim se. Drvo koje je sinoć bilo zdravo i pravo, jutros je iskrivljeno i skoro iščuoano iz zemlje :isuse: :isuse: :isuse:18575438d661ae0776ce802e7f74f4701f051848.jpg18575442361de7ef28f019de81bfe2c0d6740607.jpgŠta reći?Neka pijana budala je skskala po drvetu.

Edited by Arkadija
Posted

Petak i proslava pobede Partizana. Kod mene su demolirali koševe.

Posted

pa dam šta je logičnije od toga da sjebeš koševe priikom proslave pobede u košarci,

Posted
pa dam šta je logičnije od toga da sjebeš koševe priikom proslave pobede u košarci,
yup, kao da oni znaju na kojoj sportskoj priredbi™ su bili... stanica policije je na 10m od terena, btw.
Posted

Kod mene su skoro isekli bez ikakvog razloga decenijama staro drvo.

Posted
Kod mene su skoro isekli bez ikakvog razloga decenijama staro drvo.
Ih, kod mene, tamo kod starog DIF-a, isekli su dva matora kestena, jedan možda sa minimalnim oštećenjem je bio, a drugi potpuno bez razloga.