October 20, 201311 yr Srećan dan oslobođenja grada želim! Na natpisu na spomen groblju stoji da su za oslobođenje Beograda dali svoje živote 2.944 borca Narodno-oslobodilačke vojske Jugoslavije i 961 borac Crvene armije, kao i da na tom groblju počiva 1.386 boraca NOVJ i 711 boraca Crvene armije.Ja mislio to Rusi pregazili a partizani gotovani došli na izvolte...:huh:I moja omiljena fotka oslobođenja, bosonoga 6. lička na Dedinju... Edited October 20, 201311 yr by Filipenko
October 20, 201311 yr Jedan novi momenat za mene danas - Nikola Spasić je bio jedan od članova glavnog odbora četničke akcije, i podržao je skup iz 1904. kada su četnici vaspostavljeni pod parolom "Sloboda svim Srbima ili smrt i samoj Srbiji" Čisto da znate ko je ostavljao zadužbine po Beogradu.
October 26, 201311 yr Uh, jutros ustanem pogledam kroz prozor i zgrozim se. Drvo koje je sinoć bilo zdravo i pravo, jutros je iskrivljeno i skoro iščuoano iz zemlje :isuse: Šta reći?Neka pijana budala je skskala po drvetu. Edited October 26, 201311 yr by Arkadija
October 26, 201311 yr pa dam šta je logičnije od toga da sjebeš koševe priikom proslave pobede u košarci,
October 26, 201311 yr pa dam šta je logičnije od toga da sjebeš koševe priikom proslave pobede u košarci,yup, kao da oni znaju na kojoj sportskoj priredbi™ su bili... stanica policije je na 10m od terena, btw.
October 26, 201311 yr Kod mene su skoro isekli bez ikakvog razloga decenijama staro drvo.Ih, kod mene, tamo kod starog DIF-a, isekli su dva matora kestena, jedan možda sa minimalnim oštećenjem je bio, a drugi potpuno bez razloga.