Jump to content

Beograd

Featured Replies

Ja gledao ove crteže koje su naprednjaci pravili. Nisu uzeli u obzir da se nivo save diže i spušta za 10tak metara nego su nacrtali sve na samoj ivici vode

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Ja gledao ove crteže koje su naprednjaci pravili. Nisu uzeli u obzir da se nivo save diže i spušta za 10tak metara nego su nacrtali sve na samoj ivici vode
možda su crtali u vreme visoke vode.

matters not, na crtezu se nista ne dize i ne spusta

Mislim da nisu, jer su mostici ispod kojih treba da prolazi saobracaj vodeni kroz neki kanal toliko visoki da knap može da se prođe ispod. Plus, na to mi je skrenulo pažnju jedno tehničko lice :)

Aaaaajde da se ovo napravi, da imamo visoke zgrade i marinu.

Pa to bi, recimo bila "džentrifikacija" tj. više "reurbanizacija", a ne parkiranje splavova i novih mesta za "noćni život" umesto romskih naselja. No...nema šanse. Mislim, dobro je jedan primetio u komentarima - novi hoteli u zemlji koja podiže porez na hotelijerstvo 150%! Ali, da je samo to...pusti snovi.

Ako može i jedan infinite pool na vrhu neke od tih visokih zgrada!

Prvo da se naprave javni klozeti i da se zakrpe rupe na asfaltu i trotoaru, da se poklope šahtovi da ljudi ne ginu, pa onda može da se pravi Majami Bič.

Ako može i jedan infinite pool na vrhu neke od tih visokih zgrada!
Može. Kupaš se u bazenu, a izgleda kao da si na starom sajmištu. Mmmmmm...
jel ti treba 2 miliona kvadrata stambenog i poslovnog prostora?EDITjel se dalje sad zajebavamo na ovu temu ili smo ozbiljni?

Edited by Arbeitmann

Sto ne bi bili ozbiljni? MIslim da je krajnje vreme da se ozivi i onaj projekat enterprajzovskog JeNeA. Otprilike potice iz istog perioda kad i Beopolis™. I podjednako sam se lozio na oba projekta :(

371142_umjetnost_ff.jpg?ver=1377525036

Prvo moravski kanal, dosta su pare isle u Beograd!

dirgod, jel' ovo onaj zemljak sto je radio tezinu lanaca? :isuse: