October 14, 201311 yr Ja gledao ove crteže koje su naprednjaci pravili. Nisu uzeli u obzir da se nivo save diže i spušta za 10tak metara nego su nacrtali sve na samoj ivici vode
October 14, 201311 yr Ja gledao ove crteže koje su naprednjaci pravili. Nisu uzeli u obzir da se nivo save diže i spušta za 10tak metara nego su nacrtali sve na samoj ivici vodemožda su crtali u vreme visoke vode.
October 14, 201311 yr Mislim da nisu, jer su mostici ispod kojih treba da prolazi saobracaj vodeni kroz neki kanal toliko visoki da knap može da se prođe ispod. Plus, na to mi je skrenulo pažnju jedno tehničko lice :)
October 14, 201311 yr Aaaaajde da se ovo napravi, da imamo visoke zgrade i marinu.Pa to bi, recimo bila "džentrifikacija" tj. više "reurbanizacija", a ne parkiranje splavova i novih mesta za "noćni život" umesto romskih naselja. No...nema šanse. Mislim, dobro je jedan primetio u komentarima - novi hoteli u zemlji koja podiže porez na hotelijerstvo 150%! Ali, da je samo to...pusti snovi.
October 14, 201311 yr Prvo da se naprave javni klozeti i da se zakrpe rupe na asfaltu i trotoaru, da se poklope šahtovi da ljudi ne ginu, pa onda može da se pravi Majami Bič.
October 14, 201311 yr Ako može i jedan infinite pool na vrhu neke od tih visokih zgrada!Može. Kupaš se u bazenu, a izgleda kao da si na starom sajmištu. Mmmmmm...
October 14, 201311 yr Aaaaajde da se ovo napravi, da imamo visoke zgrade i marinu.jel ti treba 2 miliona kvadrata stambenog i poslovnog prostora?EDITjel se dalje sad zajebavamo na ovu temu ili smo ozbiljni? Edited October 14, 201311 yr by Arbeitmann
October 14, 201311 yr Sto ne bi bili ozbiljni? MIslim da je krajnje vreme da se ozivi i onaj projekat enterprajzovskog JeNeA. Otprilike potice iz istog perioda kad i Beopolis. I podjednako sam se lozio na oba projekta :(
October 14, 201311 yr Ja gledao ove crteže koje su naprednjaci pravili. Nisu uzeli u obzir da se nivo save diže i spušta za 10tak metara nego su nacrtali sve na samoj ivici vode
October 16, 201311 yr stranci, pohrlite u bgd, samo pazite da se ne sapletete i strmoglavite preko ograde!http://www.kurir-info.rs/boris-malagurski-sto-dokovic-radi-u-tenisu-ja-radim-kroz-film-clanak-1038239