Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ja gledao ove crteže koje su naprednjaci pravili. Nisu uzeli u obzir da se nivo save diže i spušta za 10tak metara nego su nacrtali sve na samoj ivici vode

Posted
Ja gledao ove crteže koje su naprednjaci pravili. Nisu uzeli u obzir da se nivo save diže i spušta za 10tak metara nego su nacrtali sve na samoj ivici vode
možda su crtali u vreme visoke vode.
Posted

matters not, na crtezu se nista ne dize i ne spusta

Posted

Mislim da nisu, jer su mostici ispod kojih treba da prolazi saobracaj vodeni kroz neki kanal toliko visoki da knap može da se prođe ispod. Plus, na to mi je skrenulo pažnju jedno tehničko lice :)

Posted

Aaaaajde da se ovo napravi, da imamo visoke zgrade i marinu.

Posted
Pa to bi, recimo bila "džentrifikacija" tj. više "reurbanizacija", a ne parkiranje splavova i novih mesta za "noćni život" umesto romskih naselja. No...nema šanse. Mislim, dobro je jedan primetio u komentarima - novi hoteli u zemlji koja podiže porez na hotelijerstvo 150%! Ali, da je samo to...pusti snovi.
Posted

Ako može i jedan infinite pool na vrhu neke od tih visokih zgrada!

Posted

Prvo da se naprave javni klozeti i da se zakrpe rupe na asfaltu i trotoaru, da se poklope šahtovi da ljudi ne ginu, pa onda može da se pravi Majami Bič.

Posted
Ako može i jedan infinite pool na vrhu neke od tih visokih zgrada!
Može. Kupaš se u bazenu, a izgleda kao da si na starom sajmištu. Mmmmmm...
Posted (edited)
jel ti treba 2 miliona kvadrata stambenog i poslovnog prostora?EDITjel se dalje sad zajebavamo na ovu temu ili smo ozbiljni? Edited by Arbeitmann
Posted

Sto ne bi bili ozbiljni? MIslim da je krajnje vreme da se ozivi i onaj projekat enterprajzovskog JeNeA. Otprilike potice iz istog perioda kad i Beopolis™. I podjednako sam se lozio na oba projekta :(

Posted
371142_umjetnost_ff.jpg?ver=1377525036
Posted

Prvo moravski kanal, dosta su pare isle u Beograd!

Posted

dirgod, jel' ovo onaj zemljak sto je radio tezinu lanaca? :isuse: