Lrd Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 podrška svima koji deru glupe hrišćanske bravčine i ovčurde, pa tako i hramu svete trojice u gospodara vučića.Preko Infostana? Mislim, razumem prosjačenje sa standardnom prosjačkom replikom sa ulice, ali šta koj kurac gradsko preduzeće ima da pomaže?
slepa živana Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Preko Infostana? Mislim, razumem prosjačenje sa standardnom prosjačkom replikom sa ulice, ali šta koj kurac gradsko preduzeće ima da pomaže?to nema veze s crkvom. radi se o manje poznatoj sekti čija se ubeđenja zasnivaju na verovanju da spas duše zavisi od prekomerne potrošnje artije.
Tale Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Preko Infostana? Mislim, razumem prosjačenje sa standardnom prosjačkom replikom sa ulice, ali šta koj kurac gradsko preduzeće ima da pomaže?Ovo je ponovo omogućeno usvajanjem dopuna Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, a da bi se mogle slati uplatnice za dobrovoljne priloge u humanitarnim akcijama.
kud u maglu Simoviću Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 (edited) u kojem pravcu, trebam ići na aerodromda li da idem starim surčinskim ili da se odvažim™editvideo Edited October 11, 2013 by kud u maglu Simovicu
ivy Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Jezivohttp://www.telegraf....kolos-na-25-majhttp://www.youtube.com/watch?v=kqy4Z8a-jGc&feature=player_embedded ahahahahaha ja se izvinjavam ali ove je urenbes
Frank Pembleton Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 A ovi sa Đilasovog megafona malo pretražili po novinama lepo bi našli objašnjenje koje je dala žena koja se predstavila kao pravni zastupnik vlasnika:Splav se otkačio a onda je tuda prolazio tegljač i po pravilu ponašanju na reci morao je da mu pritekne u pomoć i onda ga je teglio do mesta gde je sad...HihihihiPoslato sa WC šolje by BVK
Kampokei Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 I eto nam nove vizure da se zastiti nekim ako je moguce sto retardiranijim ogranicenjima
Аврам Гојић Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Ahahaahhahahaa pa ovo ce sad tu da stoji godinama
Takeshi Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 fascinantna je ta prica oko kolosa. splav od 700 tona za koji trenutno niko nije nadlezan.
Frank Pembleton Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 (edited) fascinantna je ta prica oko kolosa. splav od 700 tona za koji trenutno niko nije nadlezan. Pa tooo, jebi drzavu , smej se gradjanima u lice, a posle ce iskompleksirani funkcioneri da isteruju pravdu na "alkosima iz parka"...BTW ovaj zadrigli se ne vadi od Tose sa sve svojom ekipom inspektora, kad god radnim danom tamo sednem vidim njih... Edited October 12, 2013 by Frank Pembleton
pacey defender Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Nadrealno. Ispada da možeš da parkiraš splav gde god poželiš i niko ti ne može ništa.
Hella Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 kod vas stalno neka frka oko kad se i de se toči alkohol, pomislio bi čovek da vas drma kriza.
luba Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 moj novi omiljeni sajt vestinet.rs, da se ne mucimo prikuplja sve biserje na jedno mesto.beograd ce nestati!
Lrd Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Ovo je ponovo omogućeno usvajanjem dopuna Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, a da bi se mogle slati uplatnice za dobrovoljne priloge u humanitarnim akcijama.Hvala, izvini, zaboravio sam ranije. Nego, samo me zanima kako se određuje šta je humanitarna akcija i otkud to da crkveni troškovi spadaju u humanitarne akcije...
Recommended Posts