Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
podrška svima koji deru glupe hrišćanske bravčine i ovčurde, pa tako i hramu svete trojice u gospodara vučića.
Preko Infostana? Mislim, razumem prosjačenje sa standardnom prosjačkom replikom sa ulice, ali šta koj kurac gradsko preduzeće ima da pomaže?
Posted
Preko Infostana? Mislim, razumem prosjačenje sa standardnom prosjačkom replikom sa ulice, ali šta koj kurac gradsko preduzeće ima da pomaže?
to nema veze s crkvom. radi se o manje poznatoj sekti čija se ubeđenja zasnivaju na verovanju da spas duše zavisi od prekomerne potrošnje artije.
Posted
Ovo je ponovo omogućeno usvajanjem dopuna Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, a da bi se mogle slati uplatnice za dobrovoljne priloge u humanitarnim akcijama.
Posted (edited)

u kojem pravcu, trebam ići na aerodromda li da idem starim surčinskim ili da se odvažim™editvideo

Edited by kud u maglu Simovicu
Posted

A ovi sa Đilasovog megafona malo pretražili po novinama lepo bi našli objašnjenje koje je dala žena koja se predstavila kao pravni zastupnik vlasnika:Splav se otkačio a onda je tuda prolazio tegljač i po pravilu ponašanju na reci morao je da mu pritekne u pomoć i onda ga je teglio do mesta gde je sad...HihihihiPoslato sa WC šolje by BVK

Posted

I eto nam nove vizure da se zastiti nekim ako je moguce sto retardiranijim ogranicenjima2iv.png

Posted

Ahahaahhahahaa pa ovo ce sad tu da stoji godinama

Posted

fascinantna je ta prica oko kolosa. splav od 700 tona za koji trenutno niko nije nadlezan.

Posted (edited)
fascinantna je ta prica oko kolosa. splav od 700 tona za koji trenutno niko nije nadlezan.
Pa tooo, jebi drzavu , smej se gradjanima u lice, a posle ce iskompleksirani funkcioneri da isteruju pravdu na "alkosima iz parka"...BTW ovaj zadrigli se ne vadi od Tose sa sve svojom ekipom inspektora, kad god radnim danom tamo sednem vidim njih... Edited by Frank Pembleton
Posted

Nadrealno. Ispada da možeš da parkiraš splav gde god poželiš i niko ti ne može ništa.

Posted

kod vas stalno neka frka oko kad se i de se toči alkohol, pomislio bi čovek da vas drma kriza.

Posted
Ovo je ponovo omogućeno usvajanjem dopuna Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, a da bi se mogle slati uplatnice za dobrovoljne priloge u humanitarnim akcijama.
Hvala, izvini, zaboravio sam ranije. Nego, samo me zanima kako se određuje šta je humanitarna akcija i otkud to da crkveni troškovi spadaju u humanitarne akcije...