Anonymous Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Ode KolosOva fotografija će me ladno naterati da se iz HN-a vratim za BG, da se podsetim Beograda kakav je nekad bio.
katamaran Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 (edited) Sad bio prilog na Studiju B, odvukli su ga u Dunavski rukavac i tu je trebao da ostane do daljnjeg, ali se on juče, niko iz gradske uprave naravno nema pojma kako, pojavio na 25. maju... Jezivohttp://www.telegraf....kolos-na-25-maj Edited October 3, 2013 by katamaran
Dr Arslanagić Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Sad bio prilog na Studiju B, odvukli su ga u Dunavski rukavac i tu je trebao da ostane do daljnjeg, ali se on juče, niko iz gradske uprave naravno nema pojma kako, pojavio na 25. maju...
ajgor Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Da im sve po spisku... Definitivno zatvorena prodavnica butan gasa na uglu Dimitrija Tucovića i Vojvode Sime. Prvo su nas zavlačili radom u jednoj smeni od 9-14, ali su makar radili i subotom, sada više nema ni toga.
zoki Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Požar u Terazijskom tunelu, autobus se zapalio na izlazu ka Dečanskoj, deluje mi da nije bio veliki ali je ceo tunel u dimu.. Ove okolne ulice u kolapsu.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
zoki Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Pušten saobraćaj, trebalo bi da nema više gužvi Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Frank Pembleton Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Ajmo Roll Call:Kakvi ste sa centralnim grejanjem?
Wilde Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Na Dorćolu nikak'i. Smlačili radijatore dva dana, sad opet ništa.
Frank Pembleton Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Na Dorćolu nikak'i. Smlačili radijatore dva dana, sad opet ništa.I ovde isto takoPoslato sa WC šolje by BVK
Tihajeza Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 kod mene skroz ugašeno već puna tri dana, možda čak i u petak.nazeb i tako to.
Hella Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 tako je to kad ste energetski ovisnici o bajatoviću, kod mene kuružna, čutke i bagrem purnjaju sve u 16.
Wilde Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Nastave li ovako, moraćemo zapaliti Krnjaču da se zgrejemo :(
Valk Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Požar u Terazijskom tunelu, autobus se zapalio na izlazu ka Dečanskoj, deluje mi da nije bio veliki ali je ceo tunel u dimu.. Ove okolne ulice u kolapsu.. Idi u pm, ionako uvek dobijem napad klaustrofobije kad me semafor uhvati u tunelu, sad tek ima dumirem svaki put
Lrd Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Uz Infostan stigla i uplatnica za Hram Svete Trojice u Gospodara Vučića, uz želju: "Neka vam Otac, Sin i Sveti duh uzvrate na zdravlje i sreću vaše dece i njihovih potomaka". Jao, koliko se nerviram. Pa gorite u paklu svi!
Hella Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 podrška svima koji deru glupe hrišćanske bravčine i ovčurde, pa tako i hramu svete trojice u gospodara vučića.
Recommended Posts