Jump to content

Beograd

Featured Replies

Ode Kolosbg-kolos2_620x0.jpg
Ova fotografija će me ladno naterati da se iz HN-a vratim za BG, da se podsetim Beograda kakav je nekad bio.
  • Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Sad bio prilog na Studiju B, odvukli su ga u Dunavski rukavac i tu je trebao da ostane do daljnjeg, ali se on juče, niko iz gradske uprave naravno nema pojma kako, pojavio na 25. maju... :isuse:
Jezivohttp://www.telegraf....kolos-na-25-maj

Edited by katamaran

Sad bio prilog na Studiju B, odvukli su ga u Dunavski rukavac i tu je trebao da ostane do daljnjeg, ali se on juče, niko iz gradske uprave naravno nema pojma kako, pojavio na 25. maju... :isuse:
technodrome1.jpg

Da im sve po spisku... Definitivno zatvorena prodavnica butan gasa na uglu Dimitrija Tucovića i Vojvode Sime. Prvo su nas zavlačili radom u jednoj smeni od 9-14, ali su makar radili i subotom, sada više nema ni toga.

Požar u Terazijskom tunelu, autobus se zapalio na izlazu ka Dečanskoj, deluje mi da nije bio veliki ali je ceo tunel u dimu.. Ove okolne ulice u kolapsu.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Pušten saobraćaj, trebalo bi da nema više gužvi Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Ajmo Roll Call:Kakvi ste sa centralnim grejanjem?

Na Dorćolu nikak'i. Smlačili radijatore dva dana, sad opet ništa.

Na Dorćolu nikak'i. Smlačili radijatore dva dana, sad opet ništa.
I ovde isto takoPoslato sa WC šolje by BVK

kod mene skroz ugašeno već puna tri dana, možda čak i u petak.nazeb i tako to.

tako je to kad ste energetski ovisnici o bajatoviću, kod mene kuružna, čutke i bagrem purnjaju sve u 16. :fantom:

Nastave li ovako, moraćemo zapaliti Krnjaču da se zgrejemo :(

Požar u Terazijskom tunelu, autobus se zapalio na izlazu ka Dečanskoj, deluje mi da nije bio veliki ali je ceo tunel u dimu.. Ove okolne ulice u kolapsu..
Idi u pm, ionako uvek dobijem napad klaustrofobije kad me semafor uhvati u tunelu, sad tek ima dumirem svaki put :mellow:

Uz Infostan stigla i uplatnica za Hram Svete Trojice u Gospodara Vučića, uz želju: "Neka vam Otac, Sin i Sveti duh uzvrate na zdravlje i sreću vaše dece i njihovih potomaka". Jao, koliko se nerviram. Pa gorite u paklu svi!

podrška svima koji deru glupe hrišćanske bravčine i ovčurde, pa tako i hramu svete trojice u gospodara vučića.