Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
Ode Kolosbg-kolos2_620x0.jpg
Ova fotografija će me ladno naterati da se iz HN-a vratim za BG, da se podsetim Beograda kakav je nekad bio.
Posted (edited)
Sad bio prilog na Studiju B, odvukli su ga u Dunavski rukavac i tu je trebao da ostane do daljnjeg, ali se on juče, niko iz gradske uprave naravno nema pojma kako, pojavio na 25. maju... :isuse:
Jezivohttp://www.telegraf....kolos-na-25-maj
Edited by katamaran
Posted
Sad bio prilog na Studiju B, odvukli su ga u Dunavski rukavac i tu je trebao da ostane do daljnjeg, ali se on juče, niko iz gradske uprave naravno nema pojma kako, pojavio na 25. maju... :isuse:
technodrome1.jpg
Posted

Da im sve po spisku... Definitivno zatvorena prodavnica butan gasa na uglu Dimitrija Tucovića i Vojvode Sime. Prvo su nas zavlačili radom u jednoj smeni od 9-14, ali su makar radili i subotom, sada više nema ni toga.

Posted

Požar u Terazijskom tunelu, autobus se zapalio na izlazu ka Dečanskoj, deluje mi da nije bio veliki ali je ceo tunel u dimu.. Ove okolne ulice u kolapsu.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Pušten saobraćaj, trebalo bi da nema više gužvi Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Ajmo Roll Call:Kakvi ste sa centralnim grejanjem?

Posted

Na Dorćolu nikak'i. Smlačili radijatore dva dana, sad opet ništa.

Posted
Na Dorćolu nikak'i. Smlačili radijatore dva dana, sad opet ništa.
I ovde isto takoPoslato sa WC šolje by BVK
Posted

kod mene skroz ugašeno već puna tri dana, možda čak i u petak.nazeb i tako to.

Posted

tako je to kad ste energetski ovisnici o bajatoviću, kod mene kuružna, čutke i bagrem purnjaju sve u 16. :fantom:

Posted

Nastave li ovako, moraćemo zapaliti Krnjaču da se zgrejemo :(

Posted
Požar u Terazijskom tunelu, autobus se zapalio na izlazu ka Dečanskoj, deluje mi da nije bio veliki ali je ceo tunel u dimu.. Ove okolne ulice u kolapsu..
Idi u pm, ionako uvek dobijem napad klaustrofobije kad me semafor uhvati u tunelu, sad tek ima dumirem svaki put :mellow:
Posted

Uz Infostan stigla i uplatnica za Hram Svete Trojice u Gospodara Vučića, uz želju: "Neka vam Otac, Sin i Sveti duh uzvrate na zdravlje i sreću vaše dece i njihovih potomaka". Jao, koliko se nerviram. Pa gorite u paklu svi!

Posted

podrška svima koji deru glupe hrišćanske bravčine i ovčurde, pa tako i hramu svete trojice u gospodara vučića.