October 3, 201311 yr Ode KolosOva fotografija će me ladno naterati da se iz HN-a vratim za BG, da se podsetim Beograda kakav je nekad bio.
October 3, 201311 yr Sad bio prilog na Studiju B, odvukli su ga u Dunavski rukavac i tu je trebao da ostane do daljnjeg, ali se on juče, niko iz gradske uprave naravno nema pojma kako, pojavio na 25. maju... Jezivohttp://www.telegraf....kolos-na-25-maj Edited October 3, 201311 yr by katamaran
October 3, 201311 yr Sad bio prilog na Studiju B, odvukli su ga u Dunavski rukavac i tu je trebao da ostane do daljnjeg, ali se on juče, niko iz gradske uprave naravno nema pojma kako, pojavio na 25. maju...
October 7, 201311 yr Da im sve po spisku... Definitivno zatvorena prodavnica butan gasa na uglu Dimitrija Tucovića i Vojvode Sime. Prvo su nas zavlačili radom u jednoj smeni od 9-14, ali su makar radili i subotom, sada više nema ni toga.
October 7, 201311 yr Požar u Terazijskom tunelu, autobus se zapalio na izlazu ka Dečanskoj, deluje mi da nije bio veliki ali je ceo tunel u dimu.. Ove okolne ulice u kolapsu.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
October 7, 201311 yr Pušten saobraćaj, trebalo bi da nema više gužvi Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
October 7, 201311 yr Na Dorćolu nikak'i. Smlačili radijatore dva dana, sad opet ništa.I ovde isto takoPoslato sa WC šolje by BVK
October 7, 201311 yr tako je to kad ste energetski ovisnici o bajatoviću, kod mene kuružna, čutke i bagrem purnjaju sve u 16.
October 7, 201311 yr Požar u Terazijskom tunelu, autobus se zapalio na izlazu ka Dečanskoj, deluje mi da nije bio veliki ali je ceo tunel u dimu.. Ove okolne ulice u kolapsu.. Idi u pm, ionako uvek dobijem napad klaustrofobije kad me semafor uhvati u tunelu, sad tek ima dumirem svaki put
October 9, 201311 yr Uz Infostan stigla i uplatnica za Hram Svete Trojice u Gospodara Vučića, uz želju: "Neka vam Otac, Sin i Sveti duh uzvrate na zdravlje i sreću vaše dece i njihovih potomaka". Jao, koliko se nerviram. Pa gorite u paklu svi!
October 9, 201311 yr podrška svima koji deru glupe hrišćanske bravčine i ovčurde, pa tako i hramu svete trojice u gospodara vučića.