katamaran Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Ovo deluje kao da je slikano maltene sa Slavije. Ne znam zasto mi Brankov most u pozadini deluje malo neprirodno.
katamaran Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 (edited) Slucajno naleteo na ovu fotkuOvo levo je kuca porodice Bajloni. Danas prazna i ruinirana. Edited September 30, 2013 by katamaran
Frile Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Ovo deluje kao da je slikano maltene sa Slavije. Ne znam zasto mi Brankov most u pozadini deluje malo neprirodno.Deluje neprirodno, ali sve se uklapa kad se povuče linija u GoogleEarthu. Čak i to što se tramvajski most ne vidi u kadru.
Pontijak Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 foto Ovo deluje kao da je slikano maltene sa Slavije. Ne znam zasto mi Brankov most u pozadini deluje malo neprirodno. fotkano sa teleobjektivom i zato je taj ugodjaj "slepljenosti" objekata u perspektivi :) ali tramvaj "belgijanac", koje je to vozilo bilo :)
Dr Arslanagić Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Slucajno naleteo na ovu fotkuOvo levo je kuca porodice Bajloni. Danas prazna i ruinirana.pisao je Hamlet Strašni o tome
zoki Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Ode KolosZa par dana kazu ide jos jedan.Ako oteraju i po mogucstvu iseckaju u najsitnije komadice ono zlo od Fristajlera slavicu taj dan kao drugi rodjendan.http://www.novosti.r...ali-nije-isecen Sad bio prilog na Studiju B, odvukli su ga u Dunavski rukavac i tu je trebao da ostane do daljnjeg, ali se on juče, niko iz gradske uprave naravno nema pojma kako, pojavio na 25. maju...
beatakeshi Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Meni ovo odlično. (Moglo bi i na topik KKCZ.....)Šta je BFF?
Singer Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 (edited) BestFriendsForever Edited October 3, 2013 by Singer
bokki Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Setih se da je nekoć davno, u vreme Kizine diktature Tijanić za Vesića napisao kako ima "jedno mudo manje i jedan hromozom više"
Recommended Posts