Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ovo deluje kao da je slikano maltene sa Slavije. Ne znam zasto mi Brankov most u pozadini deluje malo neprirodno.

Posted (edited)

Slucajno naleteo na ovu fotkusavski-venac-beograd-stari-kneza-milosa.jpgOvo levo je kuca porodice Bajloni. Danas prazna i ruinirana.

Edited by katamaran
Posted
Ovo deluje kao da je slikano maltene sa Slavije. Ne znam zasto mi Brankov most u pozadini deluje malo neprirodno.
Deluje neprirodno, ali sve se uklapa kad se povuče linija u GoogleEarthu. Čak i to što se tramvajski most ne vidi u kadru.
Posted

foto

fotkano sa teleobjektivom i zato je taj ugodjaj "slepljenosti" objekata u perspektivi :) ali tramvaj "belgijanac", koje je to vozilo bilo :)
Posted
Slucajno naleteo na ovu fotkusavski-venac-beograd-stari-kneza-milosa.jpgOvo levo je kuca porodice Bajloni. Danas prazna i ruinirana.
pisao je Hamlet Strašni o tome
Posted
Ode Kolosbg-kolos2_620x0.jpgZa par dana kazu ide jos jedan.Ako oteraju i po mogucstvu iseckaju u najsitnije komadice ono zlo od Fristajlera slavicu taj dan kao drugi rodjendan.http://www.novosti.r...ali-nije-isecen
Sad bio prilog na Studiju B, odvukli su ga u Dunavski rukavac i tu je trebao da ostane do daljnjeg, ali se on juče, niko iz gradske uprave naravno nema pojma kako, pojavio na 25. maju... :isuse:
Posted

Meni ovo odlično. (Moglo bi i na topik KKCZ.....)Šta je BFF?

Posted (edited)

BestFriendsForever

Edited by Singer
Posted

Setih se da je nekoć davno, u vreme Kizine diktature Tijanić za Vesića napisao kako ima "jedno mudo manje i jedan hromozom više"