September 30, 201311 yr Ovo deluje kao da je slikano maltene sa Slavije. Ne znam zasto mi Brankov most u pozadini deluje malo neprirodno.
September 30, 201311 yr Slucajno naleteo na ovu fotkuOvo levo je kuca porodice Bajloni. Danas prazna i ruinirana. Edited September 30, 201311 yr by katamaran
October 1, 201311 yr Ovo deluje kao da je slikano maltene sa Slavije. Ne znam zasto mi Brankov most u pozadini deluje malo neprirodno.Deluje neprirodno, ali sve se uklapa kad se povuče linija u GoogleEarthu. Čak i to što se tramvajski most ne vidi u kadru.
October 1, 201311 yr foto Ovo deluje kao da je slikano maltene sa Slavije. Ne znam zasto mi Brankov most u pozadini deluje malo neprirodno. fotkano sa teleobjektivom i zato je taj ugodjaj "slepljenosti" objekata u perspektivi :) ali tramvaj "belgijanac", koje je to vozilo bilo :)
October 1, 201311 yr Slucajno naleteo na ovu fotkuOvo levo je kuca porodice Bajloni. Danas prazna i ruinirana.pisao je Hamlet Strašni o tome
October 2, 201311 yr Ode KolosZa par dana kazu ide jos jedan.Ako oteraju i po mogucstvu iseckaju u najsitnije komadice ono zlo od Fristajlera slavicu taj dan kao drugi rodjendan.http://www.novosti.r...ali-nije-isecen Sad bio prilog na Studiju B, odvukli su ga u Dunavski rukavac i tu je trebao da ostane do daljnjeg, ali se on juče, niko iz gradske uprave naravno nema pojma kako, pojavio na 25. maju...
October 3, 201311 yr Setih se da je nekoć davno, u vreme Kizine diktature Tijanić za Vesića napisao kako ima "jedno mudo manje i jedan hromozom više"