Jump to content

Beograd

Featured Replies

Ovo deluje kao da je slikano maltene sa Slavije. Ne znam zasto mi Brankov most u pozadini deluje malo neprirodno.

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Slucajno naleteo na ovu fotkusavski-venac-beograd-stari-kneza-milosa.jpgOvo levo je kuca porodice Bajloni. Danas prazna i ruinirana.

Edited by katamaran

Ovo deluje kao da je slikano maltene sa Slavije. Ne znam zasto mi Brankov most u pozadini deluje malo neprirodno.
Deluje neprirodno, ali sve se uklapa kad se povuče linija u GoogleEarthu. Čak i to što se tramvajski most ne vidi u kadru.

foto

fotkano sa teleobjektivom i zato je taj ugodjaj "slepljenosti" objekata u perspektivi :) ali tramvaj "belgijanac", koje je to vozilo bilo :)
Slucajno naleteo na ovu fotkusavski-venac-beograd-stari-kneza-milosa.jpgOvo levo je kuca porodice Bajloni. Danas prazna i ruinirana.
pisao je Hamlet Strašni o tome
Ode Kolosbg-kolos2_620x0.jpgZa par dana kazu ide jos jedan.Ako oteraju i po mogucstvu iseckaju u najsitnije komadice ono zlo od Fristajlera slavicu taj dan kao drugi rodjendan.http://www.novosti.r...ali-nije-isecen
Sad bio prilog na Studiju B, odvukli su ga u Dunavski rukavac i tu je trebao da ostane do daljnjeg, ali se on juče, niko iz gradske uprave naravno nema pojma kako, pojavio na 25. maju... :isuse:

realno

Vesić je Vučićev novi BFF.

Meni ovo odlično. (Moglo bi i na topik KKCZ.....)Šta je BFF?

BestFriendsForever

Edited by Singer

bff.jpg

Jebote kurac.

Setih se da je nekoć davno, u vreme Kizine diktature Tijanić za Vesića napisao kako ima "jedno mudo manje i jedan hromozom više"