Hella Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Jebiga, meni to ne mirise na dobro.da se neće nešto loše desiti, možda?
Hella Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 pa vidim da slutiš nešto, no si mističan, baš me zanima fulextra vizija.
harper lee Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Danas je smenjen los politicar koji se toliko osilio da je ulazio u otvorene mutljavine poput one sa bus plusom i dozvolio sebi da osniva svoje policijske jedinice kao i da se nadgornjava sa time da li je Ustav u pravu ili je pak on u pravu. Takodje to je isti onaj gradonacelnik koji smatra da se grad cuva tako sto se gejevima preporuci da to budu samo u svoja 4 zida, a prema Romima se odnosio tako kako se odnosio. Takodje je imao one genijalne predloge da opozicija ne laje puno protiv vlasti, pa je onda usledio onaj DS manifest koji je pocepan u roku od mesec dana i niko ga vise i ne pominje. Da ne pricam o tome sto je rejting svoje stranke doveo na all time low. I uzasno mi je zabavno da ga gledam kako se busa u grudi junacke pricom da ce za 6 meseci opet biti gradonacelnik. A nece. Uspeo je da deo svojih glasaca otera od sebe a da u isto vreme izrevoltira ogroman broj onih koje glasanje ne zanima ni toliko da ubace prazan listic, ali ce zato vrlo rado da izadju samo da bi dali glas protiv njega.A to su samo one na prvi pogled vidljive stvari.Zato je njegova smena za mene korak u pravom smeru, jer da nije smenjen samo bi se jos vise osilio i zaista ne pijem tu pricu "Glasajte za mene, ovi posle ce da budu jos gori!" Nisam je pio ni kada je BoTa pokusao da je proda, pa necu ni sad.I neka dodje najgore moguce resenje u vidu Mrke kao VD na 6 meseci i to sa svim tim sto on i Bekuta vuku sa sobom, pa da vidimo kako ce SPS da prodje na tim izborima. Jednostavno mislim da je rusenje jednog ovako bahatog gradonacelnika prilicno dobr stvar ijedino sto mi je zao je to sto nije uradjeno direktno na izborima ali bice prilike da vidimo i Djikija kako crveni pred kamerama nakon preliminarnih rezultata sa birackih mesta.Dobro, druze, ako to ne pijes pices radikale, socijaliste i DSS, nadaleko poznate zastitnike gejeva i Roma, cuvare ustava, one koji uopste nisu imali svoje policijske jedinice, najmanje one ciji su vidjeni pripadnici, u narodu poznati kao crvenkapice, otimali i ubijali ljude po beogradskim ulicama.Sta drugo da ti kazem osim - ziveli. Samo nemoj posle da se zalis na mamurluk kad stvari ponovo dodju na naplatu. A hoce.
Utvara Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Mene ne brine to što je Djilas smenjen, ali me brine nepostojanje alternative. LDP je nekad bio jak u gradu, sad je pukao totalno.Samo čekam da SNS uzme pa kad krene giljotina propisa, povlašćenim uguzuljubima i individuama koje su motori razvoja, prosto me jeza hvata. Biće to gora i otvorenija pljačka od Dulićevog perioda.SPS i SNS pokazali su se nezasitim, oni će bukvalno od gladne dece krasti samo da bi namirili stranačku mašineriju.
BigLebowsky Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Lepo je videti gomilu parapsihologa koji objasnjavaju kako je jedan djilas morao biti smenjen i da su to dobre vesti. Ne uzimajuci u obzir da su samim tim sto zive u beogradu bili postedjeni bogougonih efekata republicke vlade poslednjih godinu dana. Da nisam ranije bio aktivniji na forumu pa se secam tu i tamo nekih ljudi postova, pomislio bih da ste glupi ko kurac.
BigLebowsky Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Lepo je videti gomilu parapsihologa koji objasnjavaju kako je jedan djilas morao biti smenjen i da su to dobre vesti. Ne uzimajuci u obzir da su samim tim sto zive u beogradu bili postedjeni bogougonih efekata republicke vlade poslednjih godinu dana. Da nisam ranije bio aktivniji na forumu pa se secam tu i tamo nekih ljudi postova, pomislio bih da ste glupi ko kurac.
*edited by mod Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Slicne price su bile i nakon proslih izbora. Toma, Vucic, Seselj, izgnani Romi, prebijeni gejevi, pogazen ustav, legija na slobodi, rat sa Kosovom, crkvena drzava, izolacija, haos i bezakonje.A opet nesto nisam primetio da se bilo sta od tih apokalipticnih predvidjanja ostvarilo, cak ako bi se terao mak na konac moglo bi se reci da je u mnogome ispalo suprotno od ocekivanja.Ako negde ne treba da bude straha od menjanja onda je to valjda u politici. Plus ako su Bota i Djilas smenjeni uprkos razgranatoj masineriji tj pipcima, onda ce i svaki sledeci ipak da se malo zamisli pre nego sto krene u muljanje tog nivoa. No kao sto kazes, zivi bili pa videli, a do tada ja zaista ne mogu da veruje mda je Djilas ono najbolje sto Beograd ima da ponudi na mestu gradonacelnika. Cak mislim da i DS ima da ponudi bolje na mestu predsednika, ali to je vec njihova stvar jer clan DSa nisam ali jesam stanovnik Beograda.
bergasa19 Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Ti si ili slep ili se pravis slep kad ne vidis sta se desava sa drustvom.
harper lee Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 (edited) Ti si ili slep ili se pravis slep kad ne vidis sta se desava sa drustvom.Pavllle je jedan dobronameran lik tako da verujem da jeste slep. Ljudi slabije prate trendove kad je politika u pitanju i mnogi su odahnuli kad nas prvog dana nakon dolaska SNS-a na vlast nije spicila kometa, ubedivsi sebe da su se komicno preruseni radikali promenom imena promenili i sustinski. No, nas kometa zapravo jeste zveknula ali ova radikalska kometa se vizuelno prilagodila bitno promenjenim uslovima u kojima danas operise za razliku od devedesetih, pa ljudima deluje manje maligno. Otreznjenje ce biti bolno i poucno. Edited September 25, 2013 by harper lee
Utvara Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Ti si ili slep ili se pravis slep kad ne vidis sta se desava sa drustvom.Šta se to dešava? Udeli svoju mudrost slijepcu i prestani da budeš toliko kriptičan.
bergasa19 Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Na primer, rat u policiji preko tabloida tebi nije upalio neku lampicu.
bergasa19 Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Inace, ako ljudi ne kapiraju da SNS nije stranka nego pokret u lovu na glave, ko sam ja da ih razuveravam.
MancMellow Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Ti si ili slep ili se pravis slep kad ne vidis sta se desava sa drustvom.bilo je "nekih" koji su predvidjali da ce se svasta nesto desavati sa drustvom ukoliko neoradikali i SPS dodju na vlast... ^_^
Hella Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Inace, ako ljudi ne kapiraju da SNSnije stranka nego pokret u lovu na glave, ko sam ja da ih razuveravam.a. pa kad si skapirao, šerloče?
Recommended Posts