beatakeshi Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Jedan Mrka bi nam legao ko budali šamar.
Frank Pembleton Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) Bolji Beograd Edited September 24, 2013 by Frank Pembleton
bokki Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Evo novog gradonačelnika Beograda.Predsednik opštine Rakovica dipl. maš.ing. Milosav Miličković.
kud u maglu Simoviću Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 da ga nisu smenili đilas bi se sam ugušio najkasnije do nove godine, ovako su mu dali idealnu priliku da vaskrsne i sjebe vlažne snove ppv-a
*edited by mod Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) Da, za interese dva miliona gradjana Beograda je od kljucne vaznosti da li ce Djilas postati ranjiv u stranci ili nece. Jel' ti shvatas ko je danas smenio Djilasa i ko ce odlucivati o novom gradonacelniku?Danas je smenjen los politicar koji se toliko osilio da je ulazio u otvorene mutljavine poput one sa bus plusom i dozvolio sebi da osniva svoje policijske jedinice kao i da se nadgornjava sa time da li je Ustav u pravu ili je pak on u pravu. Takodje to je isti onaj gradonacelnik koji smatra da se grad cuva tako sto se gejevima preporuci da to budu samo u svoja 4 zida, a prema Romima se odnosio tako kako se odnosio. Takodje je imao one genijalne predloge da opozicija ne laje puno protiv vlasti, pa je onda usledio onaj DS manifest koji je pocepan u roku od mesec dana i niko ga vise i ne pominje. Da ne pricam o tome sto je rejting svoje stranke doveo na all time low. I uzasno mi je zabavno da ga gledam kako se busa u grudi junacke pricom da ce za 6 meseci opet biti gradonacelnik. A nece. Uspeo je da deo svojih glasaca otera od sebe a da u isto vreme izrevoltira ogroman broj onih koje glasanje ne zanima ni toliko da ubace prazan listic, ali ce zato vrlo rado da izadju samo da bi dali glas protiv njega.A to su samo one na prvi pogled vidljive stvari.Zato je njegova smena za mene korak u pravom smeru, jer da nije smenjen samo bi se jos vise osilio i zaista ne pijem tu pricu "Glasajte za mene, ovi posle ce da budu jos gori!" Nisam je pio ni kada je BoTa pokusao da je proda, pa necu ni sad.I neka dodje najgore moguce resenje u vidu Mrke kao VD na 6 meseci i to sa svim tim sto on i Bekuta vuku sa sobom, pa da vidimo kako ce SPS da prodje na tim izborima. Jednostavno mislim da je rusenje jednog ovako bahatog gradonacelnika prilicno dobr stvar ijedino sto mi je zao je to sto nije uradjeno direktno na izborima ali bice prilike da vidimo i Djikija kako crveni pred kamerama nakon preliminarnih rezultata sa birackih mesta. Edited September 24, 2013 by pavllle
bergasa19 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Pises o opstim mestima koje svi znamo. Ovo sada je nesto drugo od prekomponovanja vlasti.
Lezilebovich Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) Ovo sada je nesto drugo od prekomponovanja vlasti.zašto je drugo ? sps je samo okrenuo glavu na drugu stranu kao i na mnogim drugim mestima. Edited September 24, 2013 by Lezilebovich
*edited by mod Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Vidis, to sto su ovo gore opsta mesta koja svi znaju je jedan od vecih problema. Znaju i vrapci na grani cime se sve bavi Djilas ali jbg svi to prihvataju kao normalnu stvar i hvale ga koliki je car jer imamo kul most i renovirani vrtic. I zaista ne mislim da ce Beograd da propadne sto Djilas nece biti na vlasti 6 meseci, Posle ionako slede izbori.
bergasa19 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) Poenta je da nista od toga sto Pavllle govori nije navedeno kao razlog za njegovu smenu. Smenjuju ga jer eto sumnjaju u korupciju i nastavljaju sa BPK diskursom koji ce nam doci glave. Edited September 24, 2013 by bergasa19
*edited by mod Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Pa nije ni BPK razlog za smenu. Pre bih rekao da je to sto je SPS zagrizao da pokaze zube pred izbore u nadi da ce namaci neke glasove. Ali ni sam razlog zaista nije bitan. Sto se mene tice neka ga smene zato sto je pretrcavao autoput. I veci kriminalci od njega su padali na tehnikalijama, a ne na velikim poslovima.
bergasa19 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Dakle boli te uvo sto ga ne smenjuju zbog stvari koje si naveo, a te stvari si naveo da bi objasnio da ga treba smeniti.
*edited by mod Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Poenta je da on treba da bude smenjen. Sto se samog nacina tice "there is more than one way to skin a cat" ali je konacan ishod isti.I naravno da cu ako novi gradonacelnik nastavi sa slicnom praksom koju je sprovodio Djilas jednako biti protiv njega i zeleti da i njega smene.
bergasa19 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 To je sizofrena pozicija u kojoj se drustvo nalazi. Smenjujemo ga zato sto nam se moze i ako budemo dobre volje nece zavrsiti u zatvoru. Nikakve taksativno nabrojane zamerke, pa onda njihovo objasnjenje, pa onda iznesen plan kako prebroditi krizu. Nista. Zasto? Jer nam se moze. Jebiga, meni to ne mirise na dobro.
foto Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 mrka je juce veoma fino demantovao pricu da ce biti gradonaclnik. rekao je nesto tipa: nisam ja za to. za gradonacelnika treba da dodje beogradjanin i veoma sirokih shvatanja. vrlo me je prijatno iznenadio.
Recommended Posts