Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Hvala kurcu da smo i to docekali, mada je bilo najavljeno van medija jos pre mesec dana.Sada ce biti zanimljivo da se vidi kako ce se clanstvo DSa ponasati kada ova smena pocne da se oseca, kao i kada se rasplamsa kampanja za izbore.

Posted

Zanimljivo u mp3. Svi sa nižih nivoa koji mogu da prelete u SNS će momentalno to uraditi (možda i neki sa viših nivoa), par krupnijih će da zaglave CZ kako bi smena dobila svoj korupcionaški legitimitet, Đilas će biti kooperativan i manji od makovog zrna, možda se čak ne bude ni kandidovao na izborima.Zajahala nova ekipa, sad valja njih namirivati. Ništa više i ništa manje.

Posted

Vala dosta su se žuti nakrali za poslednjih 13 godina.

Posted

Idemo li na proteste da čujemo šta imaju da kažu Balša i Šaponja? :fantom:

Posted
Hvala kurcu da smo i to docekali, mada je bilo najavljeno van medija jos pre mesec dana.Sada ce biti zanimljivo da se vidi kako ce se clanstvo DSa ponasati kada ova smena pocne da se oseca, kao i kada se rasplamsa kampanja za izbore.
Da, hvala kurcu. Kao da ovi majmuni nisu bili na vlasti do 2000. nego sad treba da ih preturamo preko ledja jos jednom, jos gladnije, jos gluplje i jos drskije (u medjuvremenu su svi pozavrsavali megatrendove i singidunume) nego sto su bili u prvom krugu.Sad me vise uopste ne bi iznenadilo ni da se Seselj dokopa vlasti kad se vrati iz Haga. Pamcenje u Srba je krace nego u kisne gliste.
Posted

to što će doći neko gori ne znači da je loše što smo se ove gnjide rešilisamo da ne dođe toma šešelj

Posted (edited)

Ako se podrazumeva da ce doci gori onda je svakako lose.Ostalo je i dosta dobrih stvari posle Djitlera. Mnogi drugi gradonacelnici nemaju bas cime da se pohvale.

Edited by katamaran
Posted
to što će doći neko gori ne znači da je loše što smo se ove gnjide rešilisamo da ne dođe toma šešelj
:lolol:Moram da priznam da mi izmice razumevanje ove logike.
Posted

kontrol frik jebotea i nemačka je dobila tridesetih autobanove samo take

Posted (edited)
Oćeš da kažeš da je Điki fašov ?
što bi to rekao, sve dok radi u svoja 4 zida, to je njegova stvarvaljda tako ide mantra jel Edited by Zugurosh
Posted
Da, hvala kurcu. Kao da ovi majmuni nisu bili na vlasti do 2000. nego sad treba da ih preturamo preko ledja jos jednom, jos gladnije, jos gluplje i jos drskije (u medjuvremenu su svi pozavrsavali megatrendove i singidunume) nego sto su bili u prvom krugu.Sad me vise uopste ne bi iznenadilo ni da se Seselj dokopa vlasti kad se vrati iz Haga. Pamcenje u Srba je krace nego u kisne gliste.
Nesto smo neobicno brzo dosli do toga da svako ko je protiv Djitlera mora da je za Shekija iz Haga.Po meni ovo danas je dobra stvar i za Beograd, a jos vise za DS posto je nakon ovog obaranja Djilas postao ranjiv i unutar stranke pa postoji neka mala nada da ce se naci neko da ga srusi i potera genijalce poput Balse i Gangule kojima se isti okruzio.
Posted

I da se nadamo da će sada konačno postati opozicija jer je bilo jadno gledati ih kako se ne zameraju PPV-u i Dačiju radi opstanka na vlasti u BG-u.

Posted
Nesto smo neobicno brzo dosli do toga da svako ko je protiv Djitlera mora da je za Shekija iz Haga.Po meni ovo danas je dobra stvar i za Beograd, a jos vise za DS posto je nakon ovog obaranja Djilas postao ranjiv i unutar stranke pa postoji neka mala nada da ce se naci neko da ga srusi i potera genijalce poput Balse i Gangule kojima se isti okruzio.
Da, za interese dva miliona gradjana Beograda je od kljucne vaznosti da li ce Djilas postati ranjiv u stranci ili nece. Jel' ti shvatas ko je danas smenio Djilasa i ko ce odlucivati o novom gradonacelniku?