Kampokei Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 I pomislio sam da bi moglo to da bude. Onaj prvobitni spomenik je bio stariji i lepsi...
katamaran Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 (edited) Zanimljivo :)Verovatno je jako kratko bio ovde.edit: meni stariji definitivno lepsi :)Ima ovde jos jedna slicicahttp://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=09&dd=05&nav_category=15&nav_id=539676 Edited September 14, 2013 by katamaran
Filipenko Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 (edited) Ah, uspomene na period kada smo bili prestonica trećeg sveta. :wub:Ja doduše više volim da se fokusiram na ljude, pa evo malog doprinosa. :)Ne mogu ljudi da budu nezaštićeni ni dok pozdravljaju predsednika, koji misli na njihovu bezbednost... Edited September 15, 2013 by Filipenko
Filipenko Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Ne znam koliko se vidi to što tražiš za skupštinu, ovo je pre WW2.A ovo tokom WW2. Tamo iza ne vidim ništa, ni zgradu ni parkić. Možda je uništeno u ratu, ili u "savezničkom" bombardovanju.
katamaran Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 (edited) To sam i ja mislio do skoro ali sam postavio slike sa neke vojne parade koja je definitivno post WWII. Na tim slikama se vide te zgrade tamo gde je danas parkic. Pre tih slika sam tu video neke zgrade jedino na slkama do tridesetih godina. Edited September 15, 2013 by katamaran
reg Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Ovo je sigurno post WWII?Skoro sam na nekoj slici iz tridesetih godina video da su na mestu parkica sa leve strane Skupstine ranije bile zgrade. Pretpostavljao sam da su te zgrade srusene u nekom bombardovanju.edit: evo ih i ovde Post WWII a pre izgradnje Doma sindikata.Citav blok zgrada je porusen da bi se napravio parkic. Danas ruse parkove da bi zidali trzne centre. Znam da cu zvucati kao Pera Lukovic, ali na mene je najveci utisak ostavio drvored u bulevaru na prvoj fotki. :D
Filipenko Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Znam da cu zvucati kao Pera Lukovic, ali na mene je najveci utisak ostavio drvored u bulevaru na prvoj fotki. :DIh, tada je drveća bilo na svakom bulevaru i ulici. Evo recimo kako je izgledalo na Terazijama kod hotela Moskva.A da ne spominjem par godina ranije kako je bilo na toj ekskluzivnoj gradskoj lokaciji...Pod jednim takvim drvetom su se i naši prijatelji slikali...
Filipenko Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Auh, što je lep bio Narodni muzej nekoć :) ...a sada...:(
ajgor Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 (edited) Malo ređe zalazim u tržni centar u Bačvanskoj, ali me je danas iznenadilo da je zatvorena i tamošnja filijala "Rode". Znam da je Mr. Bricolage pukao još proletos, ali nisam očekivao da će u proteklih mesec-dva zatvoriti i supermarket. Edited September 16, 2013 by ajgor
renne Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Imovinska prava na žalost, zato su morali da zatvore. Vlasnik.prostora trenutno svira klavirПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
reg Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Imovinska prava na žalost, zato su morali da zatvore. Vlasnik.prostora trenutno svira klavirПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4 Pomislio sam da nisu imali dovoljno prometa, posto je to ipak zabacena lokacija. Izgleda da je jedino krosfit opstao u tom centru.
Tihajeza Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Ja čula da se na mestu Rode otvara Tempo u Bačvanskoj.
katamaran Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 (edited) Ode KolosZa par dana kazu ide jos jedan.Ako oteraju i po mogucstvu iseckaju u najsitnije komadice ono zlo od Fristajlera slavicu taj dan kao drugi rodjendan.http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:455066-Splav-Kolos-uklonjen-ali-nije-isecen Edited September 20, 2013 by katamaran
kud u maglu Simoviću Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Ode KolosZa par dana kazu ide jos jedan.Ako oteraju i po mogucstvu iseckaju u najsitnije komadice ono zlo od Fristajlera slavicu taj dan kao drugi rodjendan.http://www.novosti.r...ali-nije-isecen
Recommended Posts