Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Na prvom racunu za infostan treba ocekivati stavku - Bekuta

Posted

Ili tendere u stilu "Za novogodišnju noć se traži pevačica sa 30 godina iskustva, poput YU Grupe Ane Bekute, radi organizovanja javne žurke." Što će značajno izmeniti način na koji se do sada radilo :)

Posted

Vreme je da Djilas pusti bez otpora da ga ovi majmuni smene i da iz prikrajka mirno gleda sta se desava kad majmun SNS/SPS udje u tenak upravu Grada. Za Beograd ce biti lose koliko je danas lose i za Srbiju, to se ionako ne moze spreciti jer u Srbiji ljudi poslovicno glasaju za sopstvenu propast, ali DS ce imati ogroman politicki profit od katastrofe koja se ocekuje sa ovim diletantima na vlasti i tako amortizovati nevidjenu lopovstinu i alavost koju su prikazali u prethodnom mandatu. Nije da su zasluzili da se politicki oporave ali kad covek pogleda sta su im alternative na politickoj sceni nema drugog izbora nego da im da jos jednu sansu. Mislim, kad smo dali jos jednu sansu SPS-u koji je unazadio Srbiju za pola veka, onda u Srbiji svako zasluzuje drugu sansu.

Posted

Pa jeste, kada bi Đilasu bilo do dugoročne politike ili politike uopšte, a ne do obrtnog kapitala koji mu prolazi kroz šake.

Posted
Pa jeste, kada bi Đilasu bilo do dugoročne politike ili politike uopšte, a ne do obrtnog kapitala koji mu prolazi kroz šake.
Vidi, na sta cemo da licimo kad ovi zavrse sa vladanjem nece mu niko zameriti cak ni da ceo Beograd prepise sebi.
Posted

Ako ovi ne daju kvorum na sledećoj skupštini proći će ta neka tri meseca i ide se na nove izbore ?

Posted

Čuo sam da je to aktuelna varijanta za smenu. Samo ne znam ko gura ovo sa Mrkonjićem koji i ne može da bude gradonačelnik ...

Posted

Pa ako budu izbori može. Ali mora da sps dobije mesto gradonačelnika. Ja nešto ne verujem u to. Mislim da se to neke unutarspsovske poruke šalju kurirom.

Posted (edited)

Kakvo je ovo cudo?045.jpgedit: vidi se i na ovoj slici

066.jpg

neki spomenik?

Edited by katamaran
Posted (edited)

Ovo je sigurno post WWII?56.jpgSkoro sam na nekoj slici iz tridesetih godina video da su na mestu parkica sa leve strane Skupstine ranije bile zgrade. Pretpostavljao sam da su te zgrade srusene u nekom bombardovanju.edit: evo ih i ovde

21924-09.jpg

Post WWII a pre izgradnje Doma sindikata.Citav blok zgrada je porusen da bi se napravio parkic. Danas ruse parkove da bi zidali trzne centre.

jednajemajkajevrosimaco.jpg

Edited by katamaran
Posted

mali hint. taj spomenik i dalje postoji, samo u drugom delu grada :)

obelisk povodom Samita nesvrstanih, ne znam koje godine. kasnije je demontiran i ponovo sklopljen u Brankovoj

Posted

Jesi siguran? Lici, ali nije ovako simetrican kao ovaj danas...39002322.jpg

Posted (edited)

@kampokeiPrilicno sam siguran. Kada su ga ponovo sklapali, napravili su novi, drugaciji oblik.

Edited by Marko M. Dabovic