Jump to content

Beograd

Featured Replies

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

bednici.

Otisao da poseti tazbinu.
na koju tacno mislis?
Ćeran je došao posle onih iz dssa što su pohapšeni i napravio je milionske uštede u nabavkama i sličnom. Ovo je drugačija priča od one dssove.Inače, nisamznao da su optuženi iz kraljeva pušteni iz pritvora nakon što je utvrđeno veštačenjem da budžet nije oštećen. Isto kao i bivši predsednik opštine despotovac koga su držali mesec dana u pritvoru pa su posle ustanovili da je budžet oštećen za 500,00 dinara pa su ga pustili...
Pa to su te bombastično najavljena i naredjena hapšenja. Samo to kad objave, objave bez konferencije za štampu i negde u nekom ćošku.Interesuje me živo šta će biti kad propadne ta navrat nanos sklepana optužnica protiv Miškovića.
na koju tacno mislis?
Sportsku naravno ;)

Istini za volju Direktor kolubare ne potpisuje procenu niti odluku o otkupu zemljišta.Odlukom vlade je to izmešteno neki organ.Odgovornost direktora može bude u nečinjenu ali onda bi verovatno bio problem u njegovom uticaju na stručne organe.Poslato sa WC šolje by BVK

Jbte povraća mi se od teksta!A NBG pokraden!Poslato sa WC šolje by BVK

I dokle ćemo sami zvati prestonicu Beograd dok je izgovaramo na engleskom, umesto da insistiramo da se dojajno zove White City?

:jerry:tizer-139-2013-1379099464-365801.jpg

To bre! :0.6:

Једино што мрка није одборник нити је на листи...