Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
Ne. Direktna blanko odbrana ljudi optuženih za teška krivična dela. Ovo je dno DS-a, kraj.[/size][/font][/color][/font][/color]
šta je bre dno? šta je kraj?da je ćutao bilo bi "šta koji qrac ćuti. pička jedna. paktirao sa pičkoustim..."ladno će me forum naterati da glasam za djilasa, toliko je tupavo 95% onog što mu se ovde zamera.
Posted
oho. sad smo i sns optužnice počeli da uzimamo kao merodavne, ha?
što da ne? eno na nekom drugom topiću se raspravlja o najefikasnijim načinima za uspostavu vučićeve diktature. vidiš da je i forumski puk spreman da njegove fekalije kusa kao da su urmašice.
Posted
eno na nekom drugom topiću se raspravlja o najefikasnijim načinima za uspostavu vučićeve diktature.
:lol: gde?
Posted
Ih, ko da je nakad bio problem da se sruše kuća ili dve.
trebalo bi srušiti urološku kliniku. 'de da onda idem da lečim prostatu?
Posted
Ćeran
Ja bi ovog na doživotnu robiju jer je odobrio da se Kenetu isplati preko milion evra kao akontacija zai 30 odsto vrednosti kuće i zemljišta.Veštaci PD Kolubara su kuću procenili na 3.5 miliona evra, dok je naknadnim veštačenjem koje je obavio Gradski zavod za veštačenje iz Beograda utvrđena vrednost kuće od 650 hiljada evra.Da ne pominjem da je uslov za donošenje rešenja o naknadi za eksproprijaciju da lice ima prijavljeno prebivalište na predmetnoj imovini u trajanju od tri godine, a da se gospodin Kene prijavio na toj adresi dva dana pre donošenja rešenja.
Posted

Znači, za eksproprijaciju njive nema nakade? Ili vikendice?

Posted

Ne znam odakle veljoviću to za tri godine. Toga nema u zakonu, ili ja bar ne mogu da nađem :unsure:Mada on je pričao i o onima iz kraljeva da je to nečuveno, pa se ispostavilo da od toga nema ništa...

Posted
Znači, za eksproprijaciju njive nema nakade? Ili vikendice?
Treba videti šta piše u vladinoj uredbi na osnovu koje mu je isplaćena akontacija.Ovo što sam gore napisao je izvučeno iz današnje izjave direktora policije Veljovića povodom hapšenja Ćerana & co.
Posted

E ako je Veljović rekao...

Posted
Ne znam odakle veljoviću to za tri godine. Toga nema u zakonu, ili ja bar ne mogu da nađem :unsure:Mada on je pričao i o onima iz kraljeva da je to nečuveno, pa se ispostavilo da od toga nema ništa...
Pri tom zvuči užasno glupo. Prodaš kuću godinu dana pre rušenja i novi vlasnik ostane bez ičega. Wtf?Mislim, to što je wtf još uvek ne znači da ne piše u nekom zakonu. Ako je veljovic rekao
Posted

Ma u zakonu o eksproprijaciji ne piše sigurno. Verovatno je to bila neka uredba u kojoj je donet plan kome će da eksproprišu imovinu a kome ne. Tu valjda neće biti kop nego eksproprišu imovinu ljudima jer zbog blizine kopa ne mogu da je koriste. Pa da bi smanjili količinu para, onda su doneli odluku da eksproprišu samo onima koji tamo stvarno žive i koriste imovinu.

Posted
šta je bre dno? šta je kraj?da je ćutao bilo bi "šta koji qrac ćuti. pička jedna. paktirao sa pičkoustim..."ladno će me forum naterati da glasam za djilasa, toliko je tupavo 95% onog što mu se ovde zamera.
Znamo svi šta će te naterati da glasaš za Đilasa... :naughty:
Posted
Znamo svi šta će te naterati da glasaš za Đilasa... :naughty:
Nema se para ni vremena za izbore.Drugovi delegati će da završe pos'o.
Posted

Neka interna prica koju sam ja cuo veceras je da je Djilasu ostalo jos mesec dana pre nego sto ga sruse. Sto bi objasnilo razne akcije i reakcije preko medija.Ja sam mislio da ce sacekati Vozdovac pa to iskoristiti kao povod, ali izgleda da je svima postalo jasno kakvi ce rezultati tamo biti, pa se cela stvar ubrzala.