Lezilebovich Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Kakva je ono plaža oko fontane u Knezu (na raskrsnici sa Trgom) i što su čekali kraj avgusta i kišu da bi je montirali ?
Đipalo Junuz Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 (edited) Ne znam u kojim pošta je takvo stanjeali od pre par meseci (maj/jun) provizija je poskupela sa 35 na 45rsd. Provizija nije naplaćivala za EDB i Infostan.Ni za fiskni telefon se nije plaćala do pre par godina....Provizija za preko 3500 rsd ... to nikad nisam "video"....Mogu da skeniram priznanice za ovomesečne račune za struju i fiksni telefon... Struja je bila preko 3500 i provizija je tačno 1% od iznosa računa, a fiksni je naravno ispod 3500 i provizija je 35 dinara.УПЛАТЕ НА ТЕКУЋИ РАЧУН СА ТК ПРЕНОСОМ (ИЗУЗЕВ УПЛАТА ПО УГОВОРУ)• За износ уплате до 3.500,00 динара 35,00• За износ уплате преко 3.500,00 до 500.000,00 динара 1% од износа уплате• За износ уплате преко 500.000,00 динара 5.000,00 edit: za uplate opštom uplatnicom je 45 dinara do 4500 dinara, preko toga je 1% Edited August 26, 2013 by fanjo
eye of the beholder Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 OK.Ja sam ovo pričao za opšte uplatnice. A za EDB uplatnice - morao bih da pogledam, ali verujem ti, ne moraš da skeniraš :)
Filipenko Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=N71STiJiRHEImena ulica po herojima i onima koji su dali živote u Pinokijeva, Guliverova...pu, gamad smrdljiva. I od ovih vi hoćete da vam preimenuju most po nekom zaslužnom građaninu? Hoće to.
katamaran Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Umesto jedne od 1286 banaka u neposrednom komsiluku otvara mi se Idea :)
čekmeže Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Teta lupila pa ostala ziva - te provizije banke hlebom hrane u danasnjoj ekonomiji... Prosek u bankama je ~50 dinara.Teta je potpuno u pravu što se tiče obrazloženja. Sad, da li je ta politika ispravna drugo je pitanje.
Tale Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 (edited) Još malo o EDB-u:Danas mi je stiglo obaveštenje da sam u nekoj sitnoj preplati i da moram da odem do njih da taj novac ili podignem ili da ga na moj zahtev prebace na novi račun.E, sad.. skuplje me košta put do EDB na BB (ili Masarikove) nego da to ostane da stoji tako. Opet, rado im ne bih poklonio tih 132 dinara. Cenim da računaju na jedno 500K x stotinak dinara.Nisam pratio vesti danas, a čuh večeras da su odlučili da se ipak ne mora dolaziti (protivno zakonu i obaveštenju), a ne nalazim na portalima takav info.Zna li neko nešto detaljnije? Edited August 29, 2013 by CTale
ajgor Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Još malo o EDB-u:Danas mi je stiglo obaveštenje da sam u nekoj sitnoj preplati i da moram da odem do njih da taj novac ili podignem ili da ga na moj zahtev prebace na novi račun.E, sad.. skuplje me košta put do EDB na BB (ili Masarikove) nego da to ostane da stoji tako. Opet, rado im ne bih poklonio tih 132 dinara. Cenim da računaju na jedno 500K x stotinak dinara.Nisam pratio vesti danas, a čuh večeras da su odlučili da se ipak ne mora dolaziti (protivno zakonu i obaveštenju), a ne nalazim na portalima takav info.Zna li neko nešto detaljnije?Rekoše (i ponoviše više puta na Đitleroviziji) da će se iznosi preplate automatski prebacivati na račune kod nove firme za naplatu, a samo oni koji fizički žele da podignu taj novac moraju na šalter.
Anonymous Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Video moj drugar pre neki dan Đilasa u samoposluzi Škorpion u Herceg Novom. Ne mogu da verujem, obaraju mu gradsku vlast, a on sedi ovde.
nera Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Plavusa mod on: da li se stari dug placa takodje na novi racun ili na stari?
nera Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 stari dug na stari racunHvala :)Sto bi znacilo da ako recimo ne izmirim stari dug ceo dobijacu dva racuna dokle god dugujem nesto?! Zasto jednostavno kad moze i komplikovano <_<
ordi Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 ne. trebalo bi da si vec dobila obavestenje o prelasku na eps snabdevanje i molbu da zaostali dug prema distribuciji izmiris u sto kracem roku. kapiram da ako tako ne uradis, nakon toga salju samo opomene.
nera Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Dobila sam sve njihove molbe i racune, samo nisam sigurna da mogu sve odjednom da isplatim, nije strasno doduse. Tek se vratih sa odmora pa se uhodavam sa zatecenim promenama. Hvala svakako :)
*edited by mod Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Video moj drugar pre neki dan Đilasa u samoposluzi Škorpion u Herceg Novom. Ne mogu da verujem, obaraju mu gradsku vlast, a on sedi ovde.Otisao da poseti tazbinu.
Recommended Posts