eye of the beholder Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 (edited) beogradžani, jeste dobili račun za struju za juli?Jok. Kao ni većina ljudi u mom okruženju a iz različitih delova Beograda :)edit:kad smo kod EDBa. Jel neko proverava "stanje računa" preko neta?Eh, kad pominjete Beograd na vodi, da pogledamo malo kakva pravila ovih dana važe na vodi blagodareći našem Herr Đitler fireru. [/size]neće vam smetati ako vas na kraju učinimo bar malo poznatima!?!wtf???filipenko, gde je ovo? neki ivent ili samo reka za početnike?worried walkeress U prevodu, to se nalazi po banderama duž plaža na Adi Ciganliji. Ali dobro, verujem da Daboviću ne bi smetalo da ga bar malo učine poznatim dok ga slikaju dok mu spadaju gaće ili dok se kupa sa društvom.Ovo stoji samo na početku Ade, tamo gde televizijske ekipe (zašto Žika Šarenica više ne gostuje na Adi?) prave prave priloge. Dalje od tobogana ni jedna ekipa nije otišla :) Edited August 21, 2013 by eye of the beholder
Tihajeza Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 beogradžani, jeste dobili račun za struju za juli?ni ja, i sad mi je lakše, moja gazdarica ima 25 hiljada dug, pa sam mislila da će da seku.ali sada je ona akcija opraštanja % duga, ljudi se prijavljuju, možda to obračunavaju.
bigvlada Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Šta se zbilo s ovim projektom? Ovo da nam sagrade meni bi srce puklo od radosti.Za mene nema ničeg lepšeg od visokih zgrada pored vode.Imaš na beobildu pravo groblje tema sa predloženim visokim zgradama u Beogradu, od Besix-a nadalje. Nema dovoljno firmi koje bi popunile sve te nove zgrade, a zavod za urbanizam se drži maksime da ništa ne sme biti više od Ušća. Kada god pročitam razloge za odbijanje izdavanja dozvola za gradnju visokih zgrada, setim se priče iz Šešira profesora Koste Vujića. On se stalno selio i raspravljao se sa čovekom koji mu je nudio da stanuje u zgradi na spratu jer neće da stalno bude nekome na glavi ili obrnuto. E meni tako izgledaju gradski oci zaduženi za urbanizam, zaustavljeni u 19.veku. Što se tiče bloka 26, od kako se crkva ugurala tamo, bio je samo jedan plan sa više zgrada a i na tim renderima je crkva bila mnogo manja nego što je ovo što se gradi. Meni su generalno sve novoizgrađene poslovne zgrade na Novom Beogradu u poslednjih deset godina neopisivo ružne a treći bulevar (Milutina Milankovića) je po tom pitanju apsolutni rekorder.
eye of the beholder Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 (edited) ni ja, i sad mi je lakše, moja gazdarica ima 25 hiljada dug, pa sam mislila da će da seku.ali sada je ona akcija opraštanja % duga, ljudi se prijavljuju, možda to obračunavaju.Što ti imaš dobru gazdaricu :) Edited August 21, 2013 by eye of the beholder
ordi Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Stigo danasje l' pise da mora da se izmiri dug i za rts pretplatu? meni se toga nakupilo, ne bih da moram da platim tu gomiletinu.
smorenko Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Menjali su racune za naplatu i sta ti ja znam sta jos, tako da ovog meseca svima kasni racun za struju. Meni racun stigao juce.Nema promena oko tv pretplate, bar ja nisam primetio na racunu.Ta provera nije nista posebno. Imas samo racune po mesecima i evidentirane uplate. Meni cesto ne stigne racun, pa sam ranije morao da idem do njih.
ajgor Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Menjali su racune za naplatu i sta ti ja znam sta jos, tako da ovog meseca svima kasni racun za struju. Meni racun stigao juce.Nema promena oko tv pretplate, bar ja nisam primetio na racunu.Ta provera nije nista posebno. Imas samo racune po mesecima i evidentirane uplate. Meni cesto ne stigne racun, pa sam ranije morao da idem do njih.Napravili su neopevano njesra, na poleđini uplatnice piše da se računi mogu platiti na svim mestima gde su se i ranije mogli platiti, ali je veliko pitanje na kojim šalterima je i dalje plaćanje bez provizije. Da bih, na primer, u Beogradu bez provizija platio račun koji je ranije izdavala inđijska"Elektrovojvodina", izgleda da je najbezbolnije platiti preko neta, jer, na primer, Erste banka (tj. nekadašnja Novosadska) sada ove račune na blagajni naplaćuje kao i svaku drugu uplatu opštom uplatnicom, uzimajući bar 80 kinti provizije. Kakvo je stanje u pošti nisam ni pokušao da ispitam, na Senjaku je jutros bila gužva kao da je sutra sudnji dan, a nisu penzije.
salerokada Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 izgleda da je najbezbolnije platiti preko neta,Uvek bilo. Ne sećam se kada sam poslednji put bio u pošti ili banci da platim račune. Sve plaćam preko neta.
Frank Pembleton Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Ja cuo danas u Posti da "sad na ove nove uplatnice ide provizija"
ajgor Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Ja cuo danas u Posti da "sad na ove nove uplatnice ide provizija"Ne čudi, ionako ta poštanska bagra već nekoliko godina naplaćuje provizije na uplate računa za Telekom, u kome su većinski vlasnici od kada su Talijani otkupljeni. Uzgred, provizije od šalterskih uplata su poodavno ključni prihod pošte, jer od svojih osnovnih usluga odavno nisu u stanju da zarade za platu.
fonTelefon Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Ne čudi, ionako ta poštanska bagra već nekoliko godina naplaćuje provizije na uplate računa za Telekom, u kome su većinski vlasnici od kada su Talijani otkupljeni. Uzgred, provizije od šalterskih uplata su poodavno ključni prihod pošte, jer od svojih osnovnih usluga odavno nisu u stanju da zarade za platu.Da ne rade to ne bi imali vise od pola sluzbenika pa bi se lepo pokrivali ili podigli masno cenu markica i ukinuli isporuku pojedinim danima kao USPS. I jos je Dinkic i 40 razbojnika preoteo postansku sparkasu
eye of the beholder Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Čekaj, zar nisu rekli da samo na šalterima Elektrodistribucije neće biti provizije za plaćanje računa?
renne Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Pa tako je sada. U pošti je 50 dinara provizijaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
eye of the beholder Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Zar nije 45 rsd?Provizija je jedan od glavnih razloga što sam prešao na online plaćanje.
renne Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 moguće i da je 45, da sam loše čuo komšiju. Ja sve plaćam online pa i ne znam
Recommended Posts