Jump to content

Beograd

Featured Replies

Ćuti ne pominji... Ovako lepo su ukopali ova nova sranja da šaljemo sliku u svet, a ostavili nam i stare da u njih bacamo smeće

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Ćuti ne pominji... Ovako lepo su ukopali ova nova sranja da šaljemo sliku u svet, a ostavili nam i stare da u njih bacamo smeće
Ja ne verujem da iko koristi te podzemne kad moze da vrljakne djubre u ove mobilne...

Podzemni kontejneri su krs. Svaki cas se zapusavaju pa ljudi ostavljaju smece okolo.Meni sada otprilike na istoj udaljenosti jedan podzemni i jedan klasicni. Toplo se nadam da nikad nece sklanjati ove klasicne.

Edited by katamaran

ja bacam, skoro, uvek u podzemnijbt šta vi bacate, pa i braća mi simovići su koristili raznorazna tehnička pomagala u cilju smanjenja zapremine

Ovde gde sam sad u nepruojateljskom bloku i nema podzemnih. Kod mog solitera su grupisali nadzemne čak su oteli ceo jedan parking red! Očigledno da je postavljanje podzemnih povezano sa nekim teškim mažnjavanjem para pa je sad u strahu od ppv i njegove bpk malo zastalo.Poslato sa WC šolje by BVK

E da pitam koje linije idu na Orlovaču i jel' to u pristojnim razmacima?Poslato sa WC šolje by BVK

E da pitam koje linije idu na Orlovaču i jel' to u pristojnim razmacima?Poslato sa WC šolje by BVK
Izvol'tehttp://www.busevi.com/index.php?view=details&id=167%253Alinija-533-banovo-brdo-orlovaa-groblje&option=com_eventlist&Itemid=26

I trasehttp://www.belgrademaps.com/sr/s-dnevne-linije/index.1.html

Hvala btw uspeo sam da se uvalim kolima posto ta linija realno ide na svakih 30 min.

beogradql5.jpgŠta se zbilo s ovim projektom? Ovo da nam sagrade meni bi srce puklo od radosti.Za mene nema ničeg lepšeg od visokih zgrada pored vode.

To su ona 4 solitera kod Arene, plus kula kod hotela Jugoslavija? Sve su to predkrizni planovi. Ovo drugo se mozda i ostvari jednom, a prvo... Ne bas. Mada sam nedavno citao i o projektu kod Juge - dal investitor nije hteo kulu, ili grad nije dao, al i tu je nastao neki sporSent from my Nexus 4

Edited by nbg4ever

Šta fali da se ove četiri kule naprave? Vidi kako je lepo.

Fale pare, crna Mau. A, po meni, i prostor. Ja ne znam gde bi tu stala ne cetiri, nego ni dva solitera. Levi deo bloka je zauzet crkvom i zgradom Grawe/Aik. Ovaj desni deo je sad dogradjen. Tu, gde su Biber, E&Y. Ostao je taj deo gde je vecito neki sljunak/cementna baza, ili kako li se vec to zove.A u planovima je lepo izgledalo. Cak je postojala i pasarela koja bi spojila trg izmedju kula sa palatom federacije. Ali ako ne mogu da popune ni ove zgrade od 5 spratova, sta bi tek radili sa 50x4Sent from my Nexus 4

nece se nikakve kule u Beogradu graditi barem u naredne dve-tri decenije. veci problem od nedostatka kula je - sta ce se desiti kada pocne intenzivno dotrajavanje ogromnih lamelnih zgrada i solitera. u ovom obliku drustvenog organizovanja nikakva sanacija nece biti moguca. samo sanacija fasade Istocne kapije kosta oko 4 miliona evra koji ne postoje. sa fasade otpadaju komadi od 50 kilograma.

Za kulu na jugi nikako ne mogu da dobiju saglasnost neke komisije , kažu kvari horizont ka gardoš-kuli.A ovo kod arene ima problem sa nekim pravilnikom koliko prostora treba okolo s obzirom na visinuPoslato sa WC šolje by BVK