Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ćuti ne pominji... Ovako lepo su ukopali ova nova sranja da šaljemo sliku u svet, a ostavili nam i stare da u njih bacamo smeće

Posted
Ćuti ne pominji... Ovako lepo su ukopali ova nova sranja da šaljemo sliku u svet, a ostavili nam i stare da u njih bacamo smeće
Ja ne verujem da iko koristi te podzemne kad moze da vrljakne djubre u ove mobilne...
Posted (edited)

Podzemni kontejneri su krs. Svaki cas se zapusavaju pa ljudi ostavljaju smece okolo.Meni sada otprilike na istoj udaljenosti jedan podzemni i jedan klasicni. Toplo se nadam da nikad nece sklanjati ove klasicne.

Edited by katamaran
Posted
ja bacam, skoro, uvek u podzemnijbt šta vi bacate, pa i braća mi simovići su koristili raznorazna tehnička pomagala u cilju smanjenja zapremine
Posted

Ovde gde sam sad u nepruojateljskom bloku i nema podzemnih. Kod mog solitera su grupisali nadzemne čak su oteli ceo jedan parking red! Očigledno da je postavljanje podzemnih povezano sa nekim teškim mažnjavanjem para pa je sad u strahu od ppv i njegove bpk malo zastalo.Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

E da pitam koje linije idu na Orlovaču i jel' to u pristojnim razmacima?Poslato sa WC šolje by BVK

Posted
E da pitam koje linije idu na Orlovaču i jel' to u pristojnim razmacima?Poslato sa WC šolje by BVK
Izvol'tehttp://www.busevi.com/index.php?view=details&id=167%253Alinija-533-banovo-brdo-orlovaa-groblje&option=com_eventlist&Itemid=26
Posted

I trasehttp://www.belgrademaps.com/sr/s-dnevne-linije/index.1.html

Posted

Hvala btw uspeo sam da se uvalim kolima posto ta linija realno ide na svakih 30 min.

Posted
beogradql5.jpgŠta se zbilo s ovim projektom? Ovo da nam sagrade meni bi srce puklo od radosti.Za mene nema ničeg lepšeg od visokih zgrada pored vode.
Posted (edited)

To su ona 4 solitera kod Arene, plus kula kod hotela Jugoslavija? Sve su to predkrizni planovi. Ovo drugo se mozda i ostvari jednom, a prvo... Ne bas. Mada sam nedavno citao i o projektu kod Juge - dal investitor nije hteo kulu, ili grad nije dao, al i tu je nastao neki sporSent from my Nexus 4

Edited by nbg4ever
Posted

Šta fali da se ove četiri kule naprave? Vidi kako je lepo.

Posted

Fale pare, crna Mau. A, po meni, i prostor. Ja ne znam gde bi tu stala ne cetiri, nego ni dva solitera. Levi deo bloka je zauzet crkvom i zgradom Grawe/Aik. Ovaj desni deo je sad dogradjen. Tu, gde su Biber, E&Y. Ostao je taj deo gde je vecito neki sljunak/cementna baza, ili kako li se vec to zove.A u planovima je lepo izgledalo. Cak je postojala i pasarela koja bi spojila trg izmedju kula sa palatom federacije. Ali ako ne mogu da popune ni ove zgrade od 5 spratova, sta bi tek radili sa 50x4Sent from my Nexus 4

Posted

nece se nikakve kule u Beogradu graditi barem u naredne dve-tri decenije. veci problem od nedostatka kula je - sta ce se desiti kada pocne intenzivno dotrajavanje ogromnih lamelnih zgrada i solitera. u ovom obliku drustvenog organizovanja nikakva sanacija nece biti moguca. samo sanacija fasade Istocne kapije kosta oko 4 miliona evra koji ne postoje. sa fasade otpadaju komadi od 50 kilograma.

Posted

Za kulu na jugi nikako ne mogu da dobiju saglasnost neke komisije , kažu kvari horizont ka gardoš-kuli.A ovo kod arene ima problem sa nekim pravilnikom koliko prostora treba okolo s obzirom na visinuPoslato sa WC šolje by BVK