fonTelefon Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 U kom se univerzumu te dve ulice seku? Verovatni mislis na ruglo ciji je gazda ovaj http://fondmir.com Pa i nece zali se zavodu i beogradskim urbanistima. Sad posto ne pominjes staklo mozda i nije ta mozda je niklo jos jedno ruglo na Dorcolu lele.
Amelija Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Mnogo mi je milo&drago što će Vojvode Stepe biti renovirana & što će tramvaj ići po sredini.Nadam se samo da neće biti previše smorno u mesecima obnove (sranje od prevoza i tako to).
Singer Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Simina i Jevremova se ne seku. U kom se univerzumu te dve ulice seku? Verovatni mislis na ruglo ciji je gazda ovaj http://fondmir.com Pa i nece zali se zavodu i beogradskim urbanistima. Sad posto ne pominjes staklo mozda i nije ta mozda je niklo jos jedno ruglo na Dorcolu lele.Eto ti ga sad! :isuse:Ugao Simine i.... ili je Kneginje Ljubice ili Dobracine. Ne moze da se ne primeti, bas je novo "zdanje" a opet tako se lepo uklopilo - kao da je tu decenijama.Kad sam kliknuo na link nista nalik ovome ne videh tamo...
Tihajeza Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 aha, to je ono preko puta doma zdravlja stari grad.da, bila je stara predratna vila, zapustena i zarasla u korov. mislim da je bila skvot jedno vreme, zvali jednog ortaka da živi tamo.vila je renovirana, ali glavna stvar se dešava iz krova, dograđeno je jedno pet spratova staklenog solitera, dosta povučeno od ulice, i moram da priznam, vrlo diskretno, koliko god petospratnica nad vilom starom 80 godina to može da bude.ne znam šta je namena. poslovni prostor verovatno (u višespratnici makar).
zoki Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Ugao je Simine i Dobračine.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
darling Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 (edited) Ne moze da se ne primeti, bas je novo "zdanje" a opet tako se lepo uklopilo - kao da je tu decenijama.meni je ta restauracija, odnosno zidanje iznova istog, grozota. unakazili su kucu, odvratan je mermer, drvenarija, odvratna su stakla ogledala, sve je odvratno. vukobrat ima kintu, al je gledo da ustedi. u tome su mu svesrdno pomogli nadlezni koji su mu dali dozvolu da tako radi. steta one divne kuce. bas steta. o nazidanom soliteru necu reci ni rec.a kako izgleda kad restaurira neko s kintom ko ima ukusa, kuca dijagonalno od centrale, cosak kneginje ljubice i simine, neka stara ambasada?! lepa je. Edited August 14, 2013 by darling
đorđe geprat Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Mnogo mi je milo&drago što će Vojvode Stepe biti renovirana & što će tramvaj ići po sredini.Nadam se samo da neće biti previše smorno u mesecima obnove (sranje od prevoza i tako to). zašto je bolje da tramvaj ide sredinom ulice? po meni bolje je da je uz trotoar. zbog stajališta.
aram Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 jesi ziveo nekad u kuci u blizini tramvajskih sina? svaki prolazak tramvaja mu dodje ko zemljotres.
fonTelefon Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 plus biciklisti ne mogu da idu uz desnu ivicu?
fonTelefon Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Tramvajska baštica je posebno uredjen deo puta namenjen isključivo za kretanje tramvaja.
Recommended Posts