Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
pa ideja je da se proda teritorija, atraktivna teritorija se bolje prodaje, kupac nema sentimentalan odnos prema njoj, prodavac takodje ne, jer njushi velike novce i to je to. realno, nema tu mnogo mesta za nas i nashe ponosno pokazivanje, ovo je doba vizuelnog (i svakog drugog) prevrata i, nekako, ko ne ume da ga svari, sam si je kriv, ja prva. ochekivanje da prodavac ima neki drugi odnos je nerealno, mislim, sve je to posledica nashe fantazije o kapitalizmu sa ljudskijim licem od socijalizma i to je sve...
Trebalo bi da napravimo neki page sa objavama ko, kad, gde hoce da demonstrira i kojim povodom. Za ovako nesto bih cak i ja digla dupe da dodjem. Jeste novac bog itd, al i mi smo apaticni, nije im tezak posao sa nama.
Posted
ne radi se o tome da li se moze, naravno da se moze. radi se o prigodnom modelovanju stvarnosti, o putu koji je gradjen 10 meteri godishnje, i sad se iznenada isprechilo to drvo. koje je se iznenada razbolelo danas popodne ^_^
nije to taj put tj deonica. ovaj rade azeri i ozbiljan je autoput sa sve barijrama protiv buke. od onog cike sto nam je renovirao tasmajdanski park. da je tadi poziveo kao prijesednik ispunilo bi mu se ako ne do arilja onda do preljine.
Posted
Trešte narodnjaci live na Vračaru... Ovo nema ni u Budvu jbt...
Baš me čudi. Vračar je otišao u pizdu materinu pre više godina.
Posted

objekat je ružan a na toj lokaciji biće čir. ostalo: ovo, ratno strvo, armature, hrast....... bubica je savršeo objasnila i ja joj se klanjam. nadam se da je u pitanju fantomski investitor baš kao i kada je ono solarno u pitanju.

Posted
esencijalno je samo da se ne zapochne, a onda ostavi bankrotirani pejzaz sa armaturom,
joj ala ovoga ima mnogo u Španijipremnogo...a ova zgrada sama po sebi je interesantna :), samo nisam baš sigurna da je ovo pravo mesto
Posted

ma, nek je namontiraju na nekoj novobeogradskoj ledini, nemam ništa protiv. na mestu propalog IMTa, na primer.ovde treba ukloniti šine i napraviti park.

Posted

Uklanjanje tih sina bi potpuno promenilo sliku i ritam centra grada, na bolje naravno. Ja bih cak pristao i na gradnju ovog mastodonta ako bi to ubrzalo uklanjanje pruge i ako bi dalo podstrek novim stvarima. Ali, znajuci nas, vozovi se tu da klaparaju jos decenijama.

Posted

">

ravnodusan sam u izboru izmedju hale u raspadanju i modernog poslovno-stambenog kompleksa.mada, prilicno je agresivno osmisljen, i po velicini i u odnosu na okolinu.
Posted

jesu bila ovde rešenja sa konkursa za trg dimitrija tucovića... pokačili neke bedne plakate po ogradi preko puta stanice trole ka gradu. nešto mi došlo komično na ovu vrućinu11_tn-640x344.jpg03-640x206.jpg01_tn1-640x456.jpg07-copy-640x396.jpg

Posted (edited)

bio je neki projekat sa '"nadzidjivanjem" autoputa kroz nbg, sa tim nekim sedenjm, travnjacima, rolerima i pleksiglasima, a da prometnica bude ispod. to mi svidjalo, samo sto je sad ispalo da je gagarina vece zlo od autoputa. pa ne znam sta cemo sad ^_^

Edited by thermal bug
Posted (edited)
jesu bila ovde rešenja sa konkursa za trg dimitrija tucovića... pokačili neke bedne plakate po ogradi preko puta stanice trole ka gradu. nešto mi došlo komično na ovu vrućinu
video sam ih (plakate). ideja o izmeštanju šinasa slavije nije loša. samo, nije mi jasno da li je poluprečnik krivine šina na uglu resavske i birčaninove prihvatljiv za špance. i nešto drugo. ako oba para šina od slavije ka autokomandi smestiš na desnu stranu mora da se ostavi prostor za putnike koji idu od autokomande. sa ovim položajem šina, putnici imaju trotoare (vidi bulevar).uopšte, mislim da je slavija 1 nerešivo pitanje. Edited by djordje geprat
Posted

Kakvo je ono kameno/mermerno zdanje na uglu Simine i Jevremove, da li zna neko? Izgleda kao potpuno renovirana predratna zgrada ali mi se cini da je preskupa investicija da bi bila rezidencija fizickog lica tj. da ce biti za porodicno stanovanje?