đorđe geprat Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 (edited) kad već pominjete splavove. sećam se da je izgovor za nemicanje džinovskog splava uzvodno od brankovog mosta bio nizak vodostaj. u međuvremenu je vodostaj rastao do nivoa poplavnog, sada pada a splav je i dalje tamo. jel' nepomerljiv nedodirljiv? Edited August 7, 2013 by djordje geprat
manitu Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 mislim da taj el grande splav stoji jer mora da se razmontira posto ne moze da prodje ispod mosta
đorđe geprat Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 mislim da taj el grande splav stoji jer mora da se razmontira posto ne moze da prodje ispod mostaima li šanse da se razmontira/demontira/rasturi/razjebe/bombarduje/potopi/spali/...................
Frank Pembleton Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Vlasnik korist rupu u propisima, cija je duznost/trosak da razmontira splav da bi prosao ispod mosta...
pacey defender Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 a sto bi prolazio ispod mosta? da ga pokupe u crnom moru?
manitu Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 ili ce da se skloni tako sto ce se odvesti nege ili ce se demontirati. posto ne moze da prodje ispod mosta, onda mora da se demontira, a oko demontaze ima vec tumacenja gore.inace, mislim da je vec u samo pocetku ta rugoba postavljena nepravilno, posto koliko se secam ima neka zakonska odredba koja kaze da je zabranjeno postavljanje splavova, recimo (sad me ovde ne drzite za rec) 100m uzvodno i 50m nizvodno od mostova.
Frank Pembleton Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 a sto bi prolazio ispod mosta?da ga pokupe u crnom moru?Ostruznica?
prima Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 (edited) pa, kako vam se cini?http://www.dezeen.co...-by-zaha-hadid/u opisu pominju opsta mesta: kontekst i sklad sa prirodom. ne vidim ni jedno ni drugo.u ovom izlaganju zahin coek cak nije siguran gde se tacno nalazi projekat na mapi. https://vimeo.com/68913100da li zaista pogled sa kalisa treba da poentira ovako? Edited August 8, 2013 by prima
MayDay Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Meni se dopada gradjevina jako, a sad si me s ovim pogledom pokolebala.
Аврам Гојић Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 isti fazon, branio sam zgradu sve dok nisam video volumen iz tog ugla...nemam problem sa stilom, naprotiv, ali mislim da je preglomazna.
Kampokei Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Bila bi super zgrada da je na samoj Tadeusa Koscuskog, ili malo nize, na samoj pruzi. Nisam obavezno protiv ni ovako, ali bi valjalo uporediti i sadasnje stanje (Beko sigurno ne ulepsava pogled na Kalish).
Recommended Posts