fragand Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 valjevski sindrom :Da kod mene za muziku upalio poziv policiji :)
gospa buba Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 (edited) ^^ idemo na ideju da ti nisi na toj slici ^_^ Edited August 4, 2013 by thermal bug
kapetanm Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Prošao sam sat kasnije. U stvari pokušao da prođem, ali me oteralo na Konjarnik umesto ka centru. Već decenijama na potezu od Deskaševe do Zlatnog Brda, u Bulevaru se otvaraju rupe, šiklja voda, dubina do 2 metra. Uklet kraj
Alphons Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Ja mislim da vikendima ujutru cujem tu buku [a ispod sam palilulske pijace], kao da neko pravi koncert a do mene stize samo odjek, ne mogu nista od muzike da prepoznam za razliku od situacije kada neko pravi zurku u blizini.Ista lokacija, isto sam se sinoc naslusao muzike. Ruku na srce, ne bih ni spavao od ove vrucine.Kako li je tek onima sto su malo vise uzbrdo, oko Skupstine... Zapravo, kako li je tek onima koji su na samom izvoru ?
nautilus Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Nemam vode. a: pukla cijev u bulevaru pa je kaludjerica jedna od zrtavab: pukla cijev u bulevaru pa je ionako slab pritisak jos vise opao i moci cu se otusirati u 1 sat npr.
belch Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Ista lokacija, isto sam se sinoc naslusao muzike. Ruku na srce, ne bih ni spavao od ove vrucine.Kako li je tek onima sto su malo vise uzbrdo, oko Skupstine... Zapravo, kako li je tek onima koji su na samom izvoru ?ja ništa nisam čula al često bude neki program u dvorištu pete
gospa buba Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Nemam vode.a: pukla cijev u bulevaru pa je kaludjerica jedna od zrtavab: pukla cijev u bulevaru pa je ionako slab pritisak jos vise opao i moci cu se otusirati u 1 sat npr.to su ovi sto su upali u bulevar, vozilom.
pacey defender Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Kakva je bre ovo vest?http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/397338/Baste-kafana-sa-stolovima-na-setalistu-u-Skadarliji-bice-ukinuteOpština Stari grad potpuno će ukinuti dozvole za postavljanje bašti u Skadarliji, zbog nesavesnih ugostitelja koji zauzimaju javne površine i ometaju kretanje građana i turista kroz čuvenu boemsku četvrt u centru grada.a ondaOpštini se obratio veliki broj građana sa primedbama da ugostitelji u Skadarskoj ulici ne poštuju odluku o propisnom postavljanju bašti i da ometaju kretanje tom ulicom, saopšteno je iz gradske opštine Stari grad."Opština Stari grad neće dopustiti da se atmosfera starog Beograda pretvori u prostor za iznošenje stolova na ulicu, jer posetioci ove turističke atrakcije Beograda nisu samo gosti ugostiteljskih objekata", navodi se u saopštenju.Nadležni u toj opštini, u saradnji sa Komunalnom policijom, organizovaće dežurstva koja će trajati dokle god traje i radno vreme kafana i na taj način sprečavati nedozvoljeno iznošenje stolova na javnu površinu.U saopštenju se ističe da su inspektori Odeljenja za komunalne poslove i komunalnu inspekciju Gradske opštine Stari grad izrekli nesavesnim ugostiteljima na desetine mandatnih kazni u visini od 25.000 dinara.-------Meni ovo sve kontradiktorno?!
katamaran Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 (edited) Ista lokacija, isto sam se sinoc naslusao muzike. Ruku na srce, ne bih ni spavao od ove vrucine.Kako li je tek onima sto su malo vise uzbrdo, oko Skupstine... Zapravo, kako li je tek onima koji su na samom izvoru ?Posle nekoliko noci pauze evo ih opet. Jedan od hitova koji sam uspeo da prepoznam je Plavi slon od Ere i Twinsa :ph34r:Ispartao sam ceo centar i nisam uspeo da nadjem izvor sa sigurnoscu. Najglasnije se cuje oko Skupstine iz pravca Gradske Skupstine i ispod bazena Tasmajdan iz pravca SkupstineTek kad sam dosao na Brankov most negde iznad vode dosta jasno sam cuo vrlo slicnu muziku sa jednog splava ispod starog mosta. Moguce da se zbog odjeka taj zvuk pojacava kod Skupstine gde je jezivo.Sad gledam mapu i kad se povuce prava linija Tasmajdan - Gradska skupstina tacno izlazi na Stari most. 99% je taj smrdljivi splav. Edited August 7, 2013 by katamaran
katamaran Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 (edited) 23:30 | Splav Freestyler | Noćni životDizel večeNajzad ono što ste dugo čekali! Devedesete na splavu "Freestyler" svakog utorka!Jel zna neko gde se ovi nalaze? Negde ispod starog mosta?edit: Brodarska bb. Brodarska ide od starog mosta do Gazele.Izgleda da su to ti veseljaci Edited August 7, 2013 by katamaran
Skyhighatrist Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Jel zna neko gde se ovi nalaze? Negde ispod starog mosta?Treći/četvrti od Starog prema Gazeli sa Nbg strane...
katamaran Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 To su ti. Ne znam kako je sa NBGD strane ali su sa ove muski dobacili. Cuju se vrlo glasno ispod Tasmajdana.Na putu ka izvoru je i GAK ali se bar tamo srecom ne cuje toliko glasno.
fragand Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vYAWrkvyYdc&t=10
Recommended Posts