slepa živana Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 to će premestiti na vračar ili dorčoltaman od muškatirovića da se napravi glavni kolodvor da ne kažem štajga :D
kud u maglu Simoviću Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 a štajga če biti jedna u islamabadu, a druga u midleuropi
gospa buba Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 a štajga če biti jedna u islamabadu, a druga u midleuropiimacemo dvi shtajge? fensi -_-
kud u maglu Simoviću Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 autobusne, a železnička bi trebalo da bude prokop
gospa buba Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 autobusne, a železnička bi trebalo da bude prokopkul. a oce svaka shtajga ic na svoju stranu, nasha na sjeveroistok, njihova na jugozapad? ^_^
gospa buba Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 sta ja znam. znash kolko ima neuposlenih i neopravdano zapostavljenih genijalnih kadrova na sve strane. da dodje i njihov trenutak -_-
kud u maglu Simoviću Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 osmanlije i seldžuci nek ostaju u islamabadu, ič nam ne trebaju
katamaran Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 (edited) Opet imam besplatne nocne koncerte. Sad sam se malo vise iscimao da nadjem izvor koji je negde bas daleko od mene. Nocas tutnji tehno :ph34r:Pionirski park i deo ispred Skupstine odzvanja za sve pare. Odatle deluje da zvuk dolazi iz pravca Gradske skupstine.U Kralja Milana se nista ne cuje do ovog delahttp://binged.it/1cnVO4OTu se cuje glasna muzika iz pravca porodilista ali sad neka domaca. Vratim se kroz Dragoslava Jovanovica ka Skupstini i tu opet pocinje da tutnji tehno. Imam cak i brdo izmedju izvora zvuka i kuce i opet mi tutnji za sve pare. Ne znam odakle ovo dopire ali ovo je neko zivotinjsko ozvucenje.edit: nisam jedini koji uziva u ovomehttp://forum.krstarica.com/showthread.php/634403-Glasna-muzika-u-centru-Beograda-od-1-4-ujutro Edited August 4, 2013 by katamaran
katamaran Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 (edited) Ako je sa reke onda ceo ovaj deo grada prosto uziva. Mogu misliti kako je nesrecnicima koji su blize izvoru.Ako stize do mene onda se verovatno cuje i na pola Novog Beograda jer je tamo sve ravno. Ako je sa splava gazdi od srca zelim da se sto skorije udavi na istom.edit: Stefan Braun mi je sad osumnjiceni broj jedan.Nisam nikad bio tamo al vidim da su na devetom spratu. Zbog visine zvuk verovatno uspeva da preskoci ovo brdo koje se nalazi izmedju nas. Edited August 4, 2013 by katamaran
reg Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Ja mislim da vikendima ujutru cujem tu buku [a ispod sam palilulske pijace], kao da neko pravi koncert a do mene stize samo odjek, ne mogu nista od muzike da prepoznam za razliku od situacije kada neko pravi zurku u blizini.
katamaran Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 (edited) Moguce da cujes istu buku. Ti si jos malo dalje pa samim tim i slabije cujes.Jedino mi nije jasno kako samo ujutro (ova stoka prestaje oko 4-5) i kako samo vikendom kad divljaju skoro svake noci.Inace su poceli pre nekih desetak dana i ne divljaju bas svaku noc.edit: 4proslo a Sladza i ja nastavljamo da slusamo tekno Edited August 4, 2013 by katamaran
reg Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 (edited) Sad sam bas izasao na prozor, cuje se odjek nekog tehna, otprilike iz pravca Skupstine... Jedino mi nije jasno kako samo ujutro (ova stoka prestaje oko 4-5) i kako samo vikendom kad divljaju skoro svake noci.Ujutru as in 2 ujutru, 3 ujutru...drugim nocima uglavnom spavam u to vreme a nije me bas lako probuditi. Edited August 4, 2013 by reg
katamaran Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 (edited) Blago tebi.Sad mi neko rece da je to izgleda klub Pleasure u Kneza Milosa 9. Vrlo moguce obzirom da je najveca buka bila oko Skupstine i u Pionircu. Edited August 4, 2013 by katamaran
Recommended Posts